göteborg

 

nu bär det av till Göteborg med brudarna i laget.
är borta 27-30/12 för att spela Nordic cup.

Fredag

  
här är lite jag fick i julklapp :)

nu är julen över eller nästan. Man fick mycket som man ville så det var bra. Just nu så fixar jag mig för kvällen, ska nämligen hem till erika för en liten minijulafton. Och kanske det blir att träffa simon efter. för att snacka lite och sen är det att packa! Åker nämligen till göteborg i morgon och kommer hem dagen innan nyår! Men nu ska jag gå och ta en dusch.
ha det bra!

en dag kvar..

i morgon är det julafton, det känns verkligen inte som det. Jag vil ha snö nu, ingen jul utan snö.. hallå!!
idag har det varit en låång dag, vaknade kl.07.30 för att en viss person skulle upp. Haha sen bar det av hemmåt för att äta frukost och sen rutn tolv bläcket åkta till gullmarplan för lille systern min skulle klippa sig. efter det var vi sugna på mat så det fick bli Mcdonals i globen och så klart så måste hon gå in i alla affärer som är mest folk, hur jobbig får man vara. haha.. Men nu ska jag försöka slå Eriks rekord på ett spel som är på facebook. haha nu ska du få Erik xD
so long allihopa. GOD JUL om jag inte skriver något i morgon!

other day!



A thousand wasted dreams, rolling off my eyes
But time's been healing me, and  I say Goodbye
coz  i can breath again, dream again
i'll be on the road again
like it used to be, the other day

someone makes me whole again, for sure

Måndag

nu är det bara två dagar kvar till jul, fan vad man har längtat. Fast har ingen direkt julkänsla och det suger. Men nog om det ikväll bär det av hem till arvid för lite party, vi ska typ fira att det är jullov. Det kommer nog bli as kul och skojigt. Igår satt jag bara hemma och chillade galet framför datan och tv:n hade ingen ork att göra något. Var helt enkelt för trött. men nu måste jag gå och fixa kläder till ikväll! So long!

Erik Ström

han är en grabb som man inte klarar sig utan. Kommer alltid med saker som man inte förstår eller något nytt som man inte vetat om tidigare. Han stör sig väldigt mycket på hur jag pratar och utalar mina i:n, kanske inte så konstigt pågrund utav att han är i får Sandviken (Gästrikland) hahah.. Han har en härlig personlighet och är en go kille. Han är alltid lika snäll och som vanligt små retas han väldigt ofta, men det gör absolut inget. Han får mig alltid på bra humör oavsett vilken tid på dygnet det är, det är väldigt positivt enligt mig själv! Vi har våra smeknamn hans har blivit snigel pågrund utav att han kan vara väldigt seg på att svara när man skriver, MOHAHA xD Men Gillar dig iaf Erik Ström =)

lördag kväll!

just nu sitter jag framför datan med sandra. Vi har precis ätit upp allt godis och allt annat mumsigt som vi har tagit fram.
nu har vi precis skrattat klart och flummat färdigt med kameran. Sandra har fastnad framför tv och jag framför datan och pratar i telefon med Erik samtidigt. men nu ska jag återgå till det jag gjorde innan. bye god natt!

Lördag

nu är det äntligen jullov, fan vad man har längtat. Terminen har gått väldigt snabbt, kanske bara jag som tycker det men iaf. Igår var det julavslutning och slutade 11.00 så jävla skönt. Så efter det drog jag och johanna hem till henne för att ta något att äta. Haha vi fastnade framför tv samtidigt som vi åt lite efterrätt. Efter det runt 14.00 så rörde vi oss in till stan för att handla dom sista julklapparna. Vi bestämde oss för att äta middag i stan med dom andra. Men först var jag tvungen att åka hem för att vänta på mamma så jag kunde få pengar och sen skulle jag fixa till mig lite. Efter själva middag i kungshallen så vart det hem till sophia för att lite filmmys. Haha filmen var väl helt okej men påminde utav en massa andra filmer..  Men nu får vi bara vänta och se hur lördagen kommer att bli.
bye, so long!

seg onsdag

det finns nog ingen annan dag som är segare än onsdagarna. Har redan slutat men måste sitta kvar för att vänta på freddi som slutar tyvärr kl.16.05  För att vi ska göra sällskap till träningen. Så nu sitter jag bara och väntar i hennes korridor och får sällskap utav Fedel =)  Efter träning så blir det att bara ta det lugnt hemma vart helt död efter fysen igår.
haha knät och ryggen värkte som fan, fatta vad otränad man kan vara! Iofs så har jag inte tränat på hela förra veckan så det kan ju vara något. Snart är det dags att åka till Göteborg med laget. 27/12-30/12: det blir Nordic Cup!

Måndag

Nu är det måndag igen, haha det känns som om det är måndag och fredag hela tiden. Skoldagen är som den alltid brukar vara, fylld med skratt och att jag blir mosad. HAHAH!!! Det har typ blivit en vana för mig, fett synd igentligen. men i morgon är det tydligen juldans för min klass. Haha det kommer bli roligt att se.. men igår iaf så var jag med sandra, vi träffade hennes kompis daniel och sen hans kompis anton. det var trevligt.. vi satt och kolla på film hemma hos Daniel. men sandra var tvungen att dra ganska strax efter vi kommit dit för hon var tvungen att ta den sista bussen ut till henne. så jag åkte hem jag med då.

söndag


dagens bild; en bild från i fredags, HAHAHAHA
fråga mig inte varför, alltid lika galna..
men det är ju därför jag älskar er tjejer x) <3

juste nu sitter jag och slappar framför datan. Har lite svårt att bestämma vad jag ska ha på mig idag, haha jag vet att kl är straxt 4 men va fan man ju ändå har kläd problem, väntar i alla fall att sandra ska gymma klart så hon kommer hit och sen ska vi bege oss mot sandsborg. Vi ska träffa hennes kompis, men kan inte stanna länge för måste äta och sen blir det väl ta det chill med eric. Vi ska typ kolla på film och snacka lite.. haha som sagt ni kanske såg mitt senaste inlägg,
jag ska säga er att jag somnade inte förns vid typ 5:20 :O haha inte bra. och så blev man väckt vid tolv utan en viss person med namnet Erik Ström, hahaha !! Men det gjorde absolut inget, det var ganska bra för jag måste ju hinna städa rummet idag. Men tyvärr har jag inte ens börjat. hahaha fett synd jag vet!. Har verkligen inte orken för det, mamma kommer nog bli väldigt irriterad känner jag på mig. Men nu måste jag gå och sminka,platta håret och äta lite mellis.
ha en bra söndag!

3:52

kan inte sova är inte ens trött, haha vet verkligen inte varför.
men som tur var så jag har jag sällskap utav Erik.
han är jätte snäll som håller mig sällskap,
hahah vi har kör typ frågesport väldigt lärorikt x)

to .....

lördag kväll

 
Bilderna är från promenade hem (till tunnelbanan)

nu har jag spenderat min kväll hemma i sängen.Ingen som skulle göra något eller blev bjuden på fest men ville inte gå utan min vän sandra! Så det blev en lugn hemma kväll istället, men nu när jag känner efter så var det det jag verkligen behövde.Med tanken på allt som händer just nu, så kan man behöva ha en liten stund/kväll att tänka igenom allt.
haha hela kvällen har jag hållet mig sysselsatt med att spela spel på msn med Fedel. Såklart så vann jag alla gånger! (a)  ovasett vilket spel det var. det kändes ganska skönt. Men igår kväll så träffade jag sophia,fredrika och johanna för en lugn tjejkväll. vi kollade på idol och snacke lite. Det kändes skönt att få prata ut lite. Men nu ska jag nog fixa ordning sängen så jag kan kryppa ner! God natt sov gott =)

till han!



den här låten är till en person som jag tycker väldigt mycket om!
kommer aldrig glömma han, du hade något speciellt.
Jag saknar dig!

SARA OCH CAROLINE!



Dagens bild; detta var vår sysselsättning på engelska xD
HAHAHAH min och Saras humör =)

trött och sliten

idag är jag verkligen trött jag tror nog hela klassen vet det.
har precis avslutat med en skrattattck med tjejerna(sara,johanna,malin) HAHA
vi kunde verkligen inte sluta, vi alla är as trötta.
nu är det företagsekonomi som gäller,
efter det så är det möta victor i centrum för att göra sällskap hem.
han ska hjälpa mig att plugga franska inte för att han är bra på det men iaf.
haha men nu kanske jag måste sätta igång att arbeta, känner att det inte går så bra!
har inte ens börjat (a)

Tisdag

dagen i dag har varit väldigt kort.
började halv elva och slutade kvart över två.
haha blev mosad som vanligt idag, det har blivit som en vana för mig.
inte för att det är jobbigt men men.
veckan framöver ser väldigt fullbokad ut.
i morgon är det plugga till franska provet som gäller
torsdag blir det först lite shopping i skärlholmen sen plugga till provet.
sen på fredag blir det Party party, men efter skolan blir det fika och lite shopping med Eric.
men nu måste jag fortsätta med mitt pluggade för just nu går det inte så jätte bra.

BYE :D

Söndag!

nu har det gått ett tag sen jag skrev!
har haft fullt upp, hela min helg har varit fullpackad.
Vart med vänner och spelat SM så har min helg typ sätt ut.
nästa blir väl ganska lika antar jag förutom SM dåra x)
men nu måste jag plugga har prov i morgon.
god natt! <3

inte värt det!

jag ska sluta kämpa det leder ändå ingen vart!
det finns inget kvar att kämpa för, nu ger jag upp allt hopp.
och det kommer nog aldrig komma tillbaka iaf inte för dig!
jag har iaf försökt så kom inte och säg att jag inte gjorde det för där har du fel!
livet går vidare och det tänker jag göra.
tänker inte sitta och tänka på det förflutna,
från och med nu så ser jag bara framåt och inte bakåt..
men en sak är klar, jag glömmer aldrig det jag en gång hade!

Onsdag


Bild; Göteborg, Partille 08

det ända jag kan säga som beskriver denna vecka är...
plugg,plugg och ännu mera plugg! haha fan vad tragiskt igentligen!

you!

You're the voice I hear inside my head
I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need
I need to find you

why don´t you get that i did fall for you.
i do like you, nothing can ever changs that.
i just want it to be like it was back then!
RSS 2.0