första dagen avklarad!

är en trött tjej som sitter i sängen just nu, första dagen på jobbet och jag överlevde! men i morgon börjar jag ännu tidigare.. hur ska lilla jag orka upp som är så morgon trött? Men roligt ska det bli för alla arbetskamrater är otroligt trevliga. helgen gick fort förbi och kan sammanfatta den lite kort. fredagen var det min födelsedag och den kunde blivit bättre än hur det gick, slutade i tårar(tack gaby för du satt där med mig) lördagen spenderade jag med sandra och hennes vänner i huddinge och på natten blev det nattsällskap utav pojken min. igår söndag var det släktkalas så mycket folk och mycket att äta vart det! nu ska jag kolla hur kvällen blir då jag förslog bio till pojken men han då sa nej för att han skulle tydligen på bio med grabbarna så får se hur kvällen min slutar, men en sak är säkert och det blir tidigt säng säkert så man orkar med i morgon!

ingen vanlig dag för det är carolines födelsedag!!

YEEEES ÄNTLIGEN! ikväll blir det all in med alla mina underbara, nu ska jag alldeles strax fixa sminket så jag är klar när alla börjar komma för middag och umgås. dagen idag har varit kort och trevlig. detta inlägg blev väldigt kort då jag nyss fick panik och insåg hur mycket klockan igentligen var. mycket kvar att göra! Peace out och hoppas ni får en lika bra kväll som jag ska ha!!!


Bjuder på denna bild eftersom jag är glad idag!

bara några timmar kvar

igår vart det spontan bio med sandra och det blev baksmällan 2 och bra var den. sen behövde sandra en hårmodell då hennes inte kunde så ställde snällt upp. så vart upptstigning vid halv 8 när jag ingentligen kunde ha sovit till halv 11. väl i skolan var det inte alls mycket då jag bara lämnade tillbaka mina böker och sedan blev den trip i centrum med sophia och sara. fick med mig hem lite saker som en klänning, en jumpsute, en mascara och sedan en kjol. nu ska jag ta en dusch och sedan fixa till rummet så det ser okej ut tills i morgon!
Btw fyller år om bara några timmar nu!!!! TAGGAD TJEJ!


bjuder på denna charmiga bild! jag och camilla<3

längtar till helgen

jag är helt slut idag även fast det inte alls varit mycket i skolan. jag, malin och johanna drog till solariumet på lunchen för att fördriva tiden och sen blev inte så mycket mer. jag lämnde in min sista uppgift så nu är klar helt klar! nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på tv i väntan på maten..

måndag

igår så tog jag och mamma en promenad till liljeholmen och sen blev det fika i solen med familjen. kvällen spenderade jag med min pojk och mysigt hade vi det! dagen idag har rullat på och just nu sitter jag med grabbarna i klassen i biblioteket medan vi inväntar nästa lektion. det är en hyffsad kort dag och jag funderar på att sola idag men får se hur mycket ork det finns det till.

en lugn lördag

Idag vart det en fika i stand med gaby lika trevligt som alltid! mycket fanns det att prata om såklart och även lite shopping då vi lyckades köpa lite samma saker, helt enkelt samma samk när det gäller kläder eller hur gaby?  när jag kom hem var jag helt slut inte för jag vet varför haha.. men fick magsmärtor som blev en power nap i nån timma och sen när jag vaknade var det middag som gällde. sen efter det har jag inte alls gjort mycket för utom att umgåst med familjen och sedan tagit mig i kragen och pluggat och fått klart nästan me rän hälften och jag känner mig njöd och stolt. i morgon blir det en power walk med mamma på för middag och sen blir det lite mer plugg och sen ska jag träffa pojken min när han kommer hem. nu blir det snart sängen då jag känner hur ögonen inte orkar vara öppna längre. GODNATT


Jag och Gaby

snart dags att sova?

snart är kvällen slut och jag har spenderat den med att spela sällskap spel med syrran och hennes kompisar. skulle ha pluggat men kände att jag inte hade någon lust till det, men kanske ska skriva lite på svenskan nu när jag ändå är inloggad på datorn. i morgon blir det fika med gaby i stan, trevligt! nu blir det lite tv sen svenska uppgiften.

heeelg

nu är det äntligen fredag och jag har längtat efter helgen men insåg nu att den kommer vara uppfylld utav plugg men lite roligheter som tur är. pojken min åker bort denna helg också så honom ser man inte. Idag har det varit chill och känner att huvudet ställt in sig på att det är helg och snart att skolan är slut. ikväll blir det en lugn kväll hemma med familjen plus att plugget samtidigt ska bli klart. nej nu ska jag gå och prata med min lärare, PEACE

Tävling!!

Vinn en dam-armabandsur!
Klicka på länken nere så kommer du till sidan..



http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-ett-dam-armbandsur.html?_tmp=32c24cc4bb8b2b21785bb8c34836242a3878b848

uttråkad caroline

idag var jag snäll mot min vän sandra och ställde upp som modell när hon hade prov i skolan, kul var det och sen vart det att hämta ut mitt paket som hade kommit. ikväll blir det att umgås med pojken min som varit borta hela helgen så det ska bli mysigt! nu blir det tv för är helt slut.



 nu

det döljer minst en hemlighet bakom varje person

fredags var det golf i skolan och sen när jag kom hem råkade jag somna och vaknade runt halv 10 och kom på att jag skulle till camilla men blev ändrat eftersom jag vaknade sent och orkade inte åka dåm segt men fick lite plugg gjort. Igår kväll var jag hemma och sophia med en bunt härliga tjejer. gud vad vi skrek och skratta åt melodifestivalen, mysig kväll! idag har jag bara pluggat och är nu nästan klar, vilket känns jätte skönt! det ända jag har kvar att göra på min lista för idga är att packa kläder tills i morgon sen är allt klart och då blir det en dusch!


vad kan jag säga? jag gillar tårta, haha!

inte på humör

man lever bara en gång

idrottskivan igår var helt galen och sjukt kul hade vi alla. mötte både gamla och nya vänner vilket var roligt! det vart dansade hela natten och sedan fyllekäk på donken med hela gänget. sen slutade med att vi alla gick till skanstull för att driva tiden och dessutom blev det en del väntande i gullmars på den sista bussen hem. var hemma runt kvart i 5 men som tur var fick jag sällskap hela vägen hem utav grannen rasmus som också lyckades vara på skiva! haha gud vad jag skratta på vägen hem hade fan kramp i magen när jag klev innan för dörraen.

dagen idag så har jag absiolut inte gjort något då vi var "lediga" eller vi hade operationdagsverket.  har bara lyckats plugga och städa rummet mer har det inte funnits ork till tyvärr. det ända som saknas nu är nattligt sällskap men får se hur de blir med det!
nu ska jag ta något och äta sen bara kolla på tv då jag fått nog utav att plugga!



 igår

helgen över

nu är helgen över och kan beskriva den som lugn eftersom inget ut och festa för min del. lördag blev det firade utan en barndomsvän som fyllt 18 år med hennes släkt, riktigt kul! så idag söndag har jag inte gjort mycket alls förutom att plugga och huvudet är helt slut. nu är jag rastlös och vill göra något trots att det är sent... kom på att jag kan packa väskan till i morgon och fixa allt med tränings kläderna och andra små saker!

räddslan och tankarna bara stiger men försöker tänka positivt!

bildbomb

Kryssning



studentskiva



Mösspåtagning



mycket har hänt sen sist

Onsdag- fixa klart medaljerna och plugga projektarbeta
Torsdag- BÄSTA SKIVA NÅGONSIN, eftersom det var min!!!
fredag- Mösspåtagning med följd utav utgång med ett härligt gäng och gamla återseende. slutade hemma hos simon. 
Lördag: valborg som spenderade hemma hos sophia med massa gott och trevligt sällskap slutade även denna kväll hemma hos simon.
söndagen blev det en lugn dag hemma hos simon, kollade på hans match och sen blev det thai mat och lite tv. sov även kvar där.
 
idag har det varit mycket arbetande med projketet då det är redovisning i morgon. Nervöst! så ikväll blir det bara att träna in så man kan allt till i morgon. är en trött tjej idag så blir att sova tidigt då man ska upp tidigt!

RSS 2.0