det var ett tag sen..

känner att jag har varit väldig dålig på att uppdatera men det är sommar så det kan bli så. igår kom jag hem från simons land som var lika mysigt som vanligt. sen blev det utgång till soft med johanna och syrran, där vi mötte upp simon och grabbarna.kvällen var hur kul som helst mycket dans och gamla återseender. ikväll kör vi igen fast denna gång lite lugnare, det blir grillning hemma hos rickard! riktigt trevligt ska det bli. nu ska jag fixa det sista sen börja röra mig mot pendeln för att möta johanna. peace out

sometimes it is to lonely

middagstid

nu bär det av hem för mig och simon för middag med mamma och syrran. har fixat så det blir tacos(krigade mot mamma) sen blir det en lugn kväll bara, rikitigt mysigt! nu ska jag bara packa ihop mina saker sen är det dags att dra.

seeegt

ligger här hemma på golvet hos simon och bara kollar runt på datorn. segt som fan. grabbarna drog och spela tennis så är ensam. nää nu ska jag fan ta en powernap och bara lyssna på musik. SKÖNT!

glad,ledsen och förvirrad

idag har jag inte direkt någon större lust att blogga men gör det i alla fall. snart kommer johanna och då bär det av hem till camilla för att äta middag och bara umgås. någon jag känner att jag behöver just nu. ska klä på mig eftersom johanna kan komma när som helst!

r.i.p gammelfarmor, kommer sakna dig!<3

åter hemma igen

nu är jag hemma från skåne resan med simon som var otroligt mysigt och roligt, kan kort sammanfatta dagarna.
Fredagen blev inte så lång eftersom vi kom ner vid middags tid.
lördagen blev det minigolf och en promenad i runt nere vid vattnet. middag och ute och sedan lars winnerbäck konsert
söndagen vart det bad och en lugn kväll
måndagen blev det en shopping dag i helsingör med simons mamma och syster
tisdagen vart det tivoli i köpenhamn och sen en väldigt slapp kväll
onsdagen vart det bad i havet och en massa bollspelande. både i vattnet och vid stranden
torsdagen var det bowling som gällde och jag kom två(inte sist denna gång. tur!) efter det vart de att äta ute på en mysigt resturand för att sedan inta Karnivalen som pågick. otroligt kul. gosedjur,sockervadd och härlig musik.
fredag så var det hem gång och direkt när man kom hem var det bara att ta en dusch för att sen fixa sig för utgång. fast vi startade förts här hemma och sedan vidare ut.

och ja nu sitter jag här framför tv och har städat vardagsrummet och ska snart åka och äta något eftersom vi inte har någon mat hemma, haha.

den jag älskar


11 månader tillsammans, du är underbar älskling
jag älskar dig simon<3

så kan man ju också göra om man har tråkigt!

dö tid!!!

ja nu sitter jag framför datan för att döda lite tid innan det är dags att börja röra sig mot simon. han är med grabbarna och skulle höra av sig när det dags för mig att åka, men tyvärr grabben inte snabb.. HAHA allt är packat och klart och det sista som behöver göras är att fixa kudden bara sen är jag redo att åka. drar till skåne i en vecka med min kära pojkvän och hans familj. det ska bli riktigt mysigt faktiskt! ska kolla lite tv innan jag lämnar syrran ensam hemma. peace out

tankar och depphumör

blir seriöst galen, känner bara hur humöret sjunker och det går verkligen inte att vända det. blir så förbannad över alla dessa tankar som bara är onödiga. usch fy och bläää!! nej nu ska jag krypa ner i sängen och bara mysa, men hade ju helst haft sällskap men ikväll får jag försöka klara mig utan.. annars får jag väl göra något åt saken helt enkelt! Godnatt och peace out gott folk

hemma, resan i bilder




sol, värme, glass

dagen idag har varit hur jävla varm som helst, as nice liksom! låg hela dan och stekte på bryggen och nu är man ju lagom bränd. sen bar det av att köpa färg för att sen fixa till pojkvännens hår. efter de stod middagen på tur och jag och gaby blev nypta i rumpan av våra stolar. vi betsämde sen för att dra in till stan för att köpa glass, mums säger jag bara. ja och nu sitter jag här hemma och väntar in tiden. ska dygna till typ 3 då vi ska åka mot båten som ska ta oss till gotland. är hemma på onsdag kväll igen sen!

kommer sakna mina brudar och min pojke!

pic


onsdagskvällen ute med systern min!

fredag

dagen har inte varit direkt speciell. den bestod utav läkarbesök, powernap, packning och städning utav rummet.
det roliga att det känns som hela min garderob är borta, har packat två ganska stora väskor.. en till gotland och en till skåne. ikväll ska jag hänga med några vänner ner till solbryggan för att bada, efter det har jag ingen aning om vad ska sker det får man helt enkelt vänta och se.. förhoppningsvis något bra!
någon som vill göra mig sällskap i natt? ni vet dem läskiga monsterna under sängen har börjat spöka igen... HAHA

what goes around comes around

bakis, myskväll och topphumör!

kvällen igår var otroligt kul, började med lite förkrök hos jessica kompis joel. se drog vi till honey honey där vi hade grymt kul. första gången jag inte behövt visa leg när jag ska gå in(tack vare syrran) och så lyckad vi dricka gratis hela kvällen, riktigt skönt att inte behöva slösa pengar. sen blev det nattbussen hem där vi mötte upp simon och jag följde med honom hem. natten/morgonen blev intressant är det ända jag säger, haha! nu blir det en hel kväll med simon och massa mys. vi kommer ju trots allt inte ses för om en vecka, segt men sånt är livet tyvärr!
nu blir det mat gott folk, peace

RSS 2.0