dagens klädsel

en dag kvar till lov

i morgon är det sista dagen innan det är lov,gud vad jag längtar är helt slut trots att jag varit sjuk större delan utav dem senaste veckorna. idag så var det uppe med tuppen typ, nej men hade dans kl. 8 i morse som var otroligt kul faktiskt. dagen flöt på och nu sitter jag här hemma och ska sätta igång och plugga aslet av mig eftersom jag har två prov i morgon och sedan en svenska inlämning plus att jag måste börja packa idag inför tyskland. skit mycket jag måste hinna, men som att göra mig lite glader och lugnare så kommer simon och spenderar natten här. gud vad jag längtar efter grabben helt sjukt trots att vi sågs senast i måndags (men så är det väl att vara galet förälskad) nej nu blir det en ost och skinkpaj som kan mätta magen tills det är middag, mums!!

KOM JUST PÅ...

JAG ÅKER TILL TYSKLAND PÅ FREDAG MED LAGET! fy fan vad kul det ska bli.



en del utav laget i sommars på eken cup!

trött

nu är klockan nästan tio och jag är hur trött som helst. det blir att ta bort sminket och sedan packa väskan inför i morgon och sen blir det faktiskt sängen. juste idag hade jag min andra gång på kursen som jag går på, den blir bara mer och mer intressant. den är tre timmar så det är rätt långt men helt okej. fick sällskap hem utav Cassandra och sara från gruppen, riktigt trevliga tjejer. nu blir det lte kvälls mat innan jag fixar allt inför i morgon.

.

jobbigt, svårt, stressad, oförglömligt, rädd

inte på humör

känner att jag inte är på humör för att skriva igentligen så beskriver dagen lite kort. seg i början men blev bättre mot dagens slut. nu är jag helt slut och stressad till max, usch ogillar det starkt!


kände mig glad idag men nu är allt som bort blåst

söndag

just sitter jag framför datan och bara chillar, simon kollar fotbollen och jag känner mig fett otaggad på skolan i morgon. trots att jag varit sjuk så är det jobbigare att komma tillbaka eftersom jag missat så mycket, kommer bli otroligt tufft eftersom jag fått veta att min frånvaro är hög och min lärare börjar bli orolig för min skolgång. inte det bästa och roligaste att höra direkt, men får bita ihop och ta mig  till skolan oavsett hur jag mår.

gårdagen började med att jag fikade med Gaby, det var trevligt och det fanns mycket att prata om så tiden bara flög iväg haha! sen var det bara hem för att äta, byta och sminka om sig. skulle fira daniel i min klass som fyllt 18. det var mycket dans, roliga stunder och mycket prat. kvällen avslutades på det bästa sättet, mötte simon i stuvsta för att sen gå hem till honom.

och duktiga som vi var så vaknade vi halv 3 och helt slut, så det vara bara upp och äta frukost som blev pannkakor. sen satte jag mig och plugga medans simon var på träning. så slapp dag idag och det har varit otroligt skönt. som sagt i morgon börjar allvaret men lovet börjar på torsdag (längtar)

mot stan

nu ska jag snart röra mig mot tvärbanan för att åka mot slussen där jag ska träffa Gaby. vi ska äntligen ta den där fikan vi alltid pratat om men som aldrig blivit av, haha! nej nu måste jag borsta tänder och sen börja gå så jag hinner.
vädret är lika tråkigt som vanligt så får se vad det blir för jacka.

trött på lögner och svek

en fredag kväll

nu är det helg och jag sätter här hemma och dör utav uttråkhet. dagen idag spenderades hemma i sängen. menningen var att jag skulle till skolan för att hämta min bok och äta lunch med brudarna, men mådde inte alls bra i morse så det blev ändrade planer. små tjejernas träning var jag tvungen att palla mig ner till eftersom pappa sagt åt mig. sen blev det bara hem och äta, sedan ville jag ha gott till ikväll eftersom jag är ensamhemma. eller store syrran är hemma med några vänner men dem drar ut snart så då blir jag då ensam, segt! funderar nästan på att typ våldgästa någon, hahah vi får se hur det går med det. nu ska jag fixa min dip så den blir bra..

Rädd för....

... att inte vakna upp en morgon
... att förlora dom jag älskar och trivs med
... att förlora the love of my life
... att det inte blir som jag tänkt mig
... att inte hitta rätt
... att tappa allt jag byggt upp
... att gråta
... att att förlora just dig
... att du har glömt bort alla minnen vi haft


this is just the beging

lunch

eftersom jag inte hittar något gott här hemma så tänkte jag börja röra mig upp till min kära fader i butiken för att få i mig något att äta, vi får se vad det blir för gott.



Jag och min far i östersund 2007

byggare bob och kakor

nu är det byggare bob på tv och till det blir det goda kakor. blev hemma i dag med eftersom jag fortfarande känner mig dåligt. missar så sjukt mycket nu i skolan känner jag och det kommer bli grymt jobbigt. nej nu ska jag försöka hitta något att äta eller så blir det väl en powernap.

nu blir det en promenix

omöjlig att inte älska

still sick and bored

nu är det onsdag och jag har även varit hemma från skolan denna dag också. vill verkligen inte vara sjuk för man missar så jävla mycket, jag tror fan det är första gången jag saknar att vara i skolan. kan nog beror mest på dem underbara och galna brudarna jag har i klassen.

går kvällen spenderade jag hemma hos simon och bara myset. kollade på dating in the dark därefter blev desprete housewifes. sömnen var väl bättre än den hemma, eftersom jag kunde sova hyffsat bra trots att jag vaknade fler gånger och hostade som en galning. tror seriöst att jag hostar sönder mina revben, hemskt.
ikväll kommer simon efter han varit på hockey match, det ska bli skönt eftersom hans sällskap gör det hela så mycket bättre när man känner sig nere och i huvudtaget. me like him allot!
nej nu är det dags att ta tag i rummet så det ser bra ut när mamma kommer hem och så inte simon får en chock när han kommer hit sen, haha

förkylning plus tårar ingen bra bladning



önskar jag hade dig här just nu<3

söndag

nu är det säng dags för mig. är sjukt trött och min hals dödar mig seriöst. dagen har jag spenderat hemma hos simon, otroligt mysigt. helgen har varit lyckad och jag är nöjd trots missförstånd och lite tårar. jag är helt enkel glad över det jag har! nej nu måste jag sova så jag frisk nog att orka gå upp. säger godnatt med en bild ifrån i helgen. GODNATT

fredrika och jag

jag och mitt kära blåmärke

kanske inte världens bästa bild men det finns inget att ogilla med det härliga onda blåmärket jag fått! HAHA

blåmärke, plugg och jag är fortfarande gald

lev livet innan livet lever dig

fortfarande sjuk och humöret är på noll

är fortfarande sjuk och känner mig inte alls på bra humör. har precis ätit och fick ställa in min promenad ikväll eftersom jag fortfarande är sjuk. nu blir det snart en dusch och sedan lite mer plugg. blir hemma i morgon med så som det ser ut nu. på kvällen har jag först möte med laget om berlin resan sedan seriens sista match. efter matchen blir det mys hemma med min kära pojkvän.

stor saknad redan

min sötnos, du kommer alltid vara älskad och saknad!
R.I.P

Sjuk, inte alls kul

bättre

nu är jag på bättre humör men inte helt, mycket som flyger runt i huvudet. i morgon ser dagens schema ut ungefär såhär;
-skola 8-14.30
- 15.00 dansmuseet med dansgruppen
-17.00 stresshanteringskurs vid rådhuset
- avslutar kvällen hemma hos simon
- lite firande med mys och gott för det är den 16onde


Godnatt

trött och deppig


orkar inte skriva så beskriver dagen som vilken annan måndag; SKOLA, hahaha
peace

stor pojke



idag fyller min söta pojkvän år
STORT GRATTIS TILL DIG
och det roliga på kvällen är inte slut ska du se!
Massa kyssar på dig söt!
JAG ÄLSKAR DIG GRYMT<3<3

söndag

nu är helgen slut och i morgon är det tillbaka till vardag. gårdagen spendarade jag först med middag hemma hos simon och sedan blir bar det av hem till johanna för att kolla melodiestivalen. efter det var slut drog vi mot sköndal och någonstans tappade jag mitt leg och bankkortet. idag ska jag fira simon och så, peace

sick of this

åh ibland blir jag bara så jävla less på mig själv, att jag ska fastnar för saker som inte ens är värda att tänka på. så löjligt så jag mår illa och det finns inget just nu som inte får jag att tänka miljoner tanker omkring allt. måste sova så jag är på bra humör i morgon, helvete! peace out

45 things a girl wants but never will ask for

1 . Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her your jacket.
5. Kiss her slowly.
6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her somewhere.
10. Hangout with her and your friends together.

11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
15. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.
16. Play with her hair .only if she hasnt spent 382745623 hours on it .
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her shes beautiful.
20. Tell her the way you feel about her. One last thing you need to do to show her you actually do mean it.

21. Open doors for her, walk her to her car- it makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her shes your everything – only if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her- if she denies something being wrong, it means SHE DOESNT WANT TO TALK ABOUT IT- so just hug her
24. Make her feel loved.
25-kiss her in front of OTHER girls you know!!!!*
26-dont lie to HER.*
27-DONT cheat on her.*
28-take her ANYWHERE she wants
29-txt messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.
30-be there for her when ever she needs you, & even when she doesnt need you, just be there so shell know that she can ALWAYS count on you.*

31. Hold her close when shes cold so she can hold YOU too.
32. When you are ALONE hold her close and kiss her.*
33. Kiss her on the CHEEK; (it will give her the hint that you want to kiss her).*
34 . While in the movies, put your arm around her and then she will automaticall y put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her LIGHTLY.
35. Dont EVER tell her to leave even jokingly or act like youre mad. If
shes upset, comfort her.
36. When people DISS her, stand up for her.*
37. Look deep into her EYES and tell her you love her.*
38. Lay down under the STARS and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fing ers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you .
39. When walking next to each other grab her HAND.*

40. When you hug her HOLD her in your arms as long as possible*
41. Call or text her at night to wish her SWEET DREAMS*
42. COMFORT her when she cries and wipe away her tears.*
43. Take her for LONG walks at night.
44. ALWAYS Remind her how much you love her.*
45. sit on top of her and tell her how much u love her and then bend down to her face and kiss her while sitting on her.

23.17

Nu har tjejerna precis gått, vi snackade massa skit och skratt blev det såklart. nu blir det snart att krypa ner i sängen eftersom jag känner mig seg och trött. försökte övertala simon att göra mig sällskap i natt men han vägrar svara juste nu, haha! peace

Kallas humor!

HELG

Nu har den efterlängtade helgen äntligen kommit. känns skönt att få sova ut nu är helt slut om dagarna och det var bara tur att vi fick sluta 13.15. nu ska jag snart sätta igång att städa rummet så man kan vistas i mitt rum. ikväll är planerna än så länge att fredrika, jag och stina ska hitta på något. vi får se vad vi hittar på för något. nu blir det äta lite och sedan börja med städningen. peace

simple day

skolan idag var som den alltid är full av skratt. efter skolan vart det hem fixa lite på rummet och vänta in simon som skulle komma efter skolan. vid maten vart det mycket skratt och sen blev det tårtätande. nej men nu blir det leka lite med simon innan det är dags att sova,haha riktigt busigt! peace

.

nu är jag typ klar med designen och nu återstår det att läsa historian innan jag somnar! GODNATT

sexy mama

ni får ursäkta min header men håller på att trixa och fixa lite nu med bloggen. hann inte göra klart för jag skulle till polishuset i haninge för att fixa pass och jag måste bara säga man kan ju in se sexigare ut än hur jag blev på mitt pass. (var väldigt ironisk på den fronten) nyss vart en billys pizza till middag och när mamma kommer tillbaka från promenaden blir det tårta och kanske sockerkakan som syrran gjorde innan middagen. peace

yes nu verkar snön vara påväg bort!

dagen mitt i veckan

hade världens roligaste kväll igår, gud så jag skratta. igår efter träning åkte jag direkt till simon för att umgås. det hela började när vi kollade på dating in the dark (sjukt roligt parogram) men det roligaste var ändå simon kommentarer och ansiksuttryck. men inget slutade där inte, hahaha
när jag var på toa så när jag kommer in är simon borta och jag tänkte inte så mycket mer på det. men helt plöstligt så öppnas garderoben utav sig själv och jag får panik, när jag tittar dit så förts blir jag fett skrämd men sen brister jag ut i skratt för längst ner sitter simon och flinar åt mig. mer skratt vart det och flummig var jag som fan och simon bara skratta åt mig, gud vad jag höll på! busiga mig.. HAHA!

nu är det onsdag och det är tre dagar kvar tills det är helg, längtar för är alldeles för skoltrött känner jag. skoldagen i dag har varit seg men ändå rolig. känner att snart kommer alla jobbiga läxor och prov, verkligen ingen man vill ha. nu ska föna håret folket! peace

NEEERDS NR1 AND N2!



WE CAN DO IT ALL NIGHT!

at school

nu är det redovisning som pågår på historian. hela dagen idag har varit seg och jag är alldeles för trött, fick liksom tre timmars sömn i natt(inte bra) idag ska jag försöka gymma innan träningen så jag kommer igång någon gång. när man kommer hem blir det att packa och sedan ta min efterlängtade powernap. nej nu ska jag vara social mot tjejerna innan metorn börjar. peace out

NEJ NEJ NEJ NEJ...

smärta och trötthet på hög nivå

nu är veckan igång och jag startar den med att vara hemma, har så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. känns som jag aldrig blir frisk och man blir helt slut så man inte orkar göra något. har pluggat och pluggat och högen bara ökar, så trist att jag får panik. i morgon blir det skolan tidigt och sedan träning, sen ännu mer plugg väntar. som om det aldrig tar slut liksom. nu har jag ej någon mer att säga eller skriva så peace out

underbart

söndag utan ångest? inte en chans

nu är helgen slut och det menas också med att skolan börjar i morgon, tillbaka till allvaret kan man säga. är inte alls pigg på det men får väl se det positiva att jag börjar halv elva i morgon. liten tröst men inte stor för jag har tyvärr prov i morgon.

gårdagen så blir det att laga med mat med sofia och alexandra, mycket skratt och prat vart det. sen vart det melodifestival tittande och då tittade så sophia in också. jag drig väldigt tidigt, fick min kära fader att hämta mig och lämna mig hemma hos simon. där blev det lite snack och sedan raka vägen i sängen. mådde inte alls bra där och vi kanske tolv kommer simon in och väcker mig för att kolla hur jag mår. jag mår bättre men ville bara somna om, men innan vi somna var det lite snack och mys. vaknade upp idag med världens huvudvärk och simon bara flina åt mig när jag jämrade mig när vi skulle gå upp. som tur var fick jag skjus hem och när jag kommer hem är hela familjen påväg till ikea så då var det bara att sätta sig i bilen. nu blir det att plugga mer eftersom jag beräknas kunna allt tills i morgon, herregud alltså inget att leka med detta avsnitt! peace people

happy

lördag

nu är det lördag och snart är även denna helg slut. igår så var jag hos sara och åt middag och sen festade med annat trevligt folk, jag hade trevligt även fast jag drog tidigt. idag var det att gå upp lite tidigare än vanligt eftersom simon hade match. så jag åkte hem och tänkte jag kunde vila en stund men min vilpaus blev på typ 3 timmar, otroligt skönt. nu ska jag fixa mig och välja kläder. ska möta fia och lexie för handla mat och sen ska vi äta tacos och snacka massa skit och vid 8 kommer sophia. ska bli så kul eftersom det var evigheter sen vi sågs och nu ska vi ta igen lite. nej nu måste jag börja fixa mig i ordning om jag ska hinna, haha! peace

tågresan med camilla<3

godmorgon

nu har jag vaknat och jag känner att jag verkligen vill bara krypa ner i sängen igen men icke sa nicke. det är bara upp och fixa sig i ordning efter som det är stan med camilla som är bestämt idag, sen bir det middag och party hos sara. kvällen igår spenderades på cafe 60 med mina underbara flickor. mycket skratta och roliga samtals ämnen. när det var dags att gå hem så höll jag på att dö utav skratta. jag och camilla flumma sönder vid pendeltåget och väl på tåget skratta vi så vi fick ont och inte kunde sluta. så jävla härligt tycker jag för bara kolla och vissa flina lite medan andra trodde vi var dumma i huvudet, det stoppade inte oss. nej vi fortsatte skratta ända tills jag skulle gå av.

nej nu ska jag ta en dusch så man är fräsch när jag ska in till stan. det blir utan smink och en toffs på huvudet inte så speciellt fint men pallar inte fixa mig om jag ändå ska göra det hemma hos sara, hahaha
peace out

nu blir det fika med flickorna mina!

paj och massa finnmedel

nu sitter jag här hemma och väntar på pajen som snart ska göras och sen på min kära pojkvän ska dyka upp. känner mig jätte vacker med allt teckande finnmedel jag har i ansiktet och finns ju inget härligare än finnar, usch fula röda prickar i ansiktet. nu ska dessa bekämpas till max, hahah! peace out

onsdag

upp tidigt var det idag som gällde, hade lovat att lille systern min att följa med att lämna henne och två kompisar på bion vid medis. så snäll som jag är så gör jag det och efter det blev det att möta upp stina för lite snack och fixa mina ärenden som jag hade. sen var dom andra planerna inställda så drog till simon för att mysa lite. nej men nu måste jag rusa ska upp till centrum för att äta kina mat, mums! peace

rastlös

är du oskuld? nej
har du hånglat med någon 2010? ja
har du kramat någon 2010? ja
har du hatat någon 2010? lite
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? ja
har du haft sex 2010? ja
är du kär nu? galet kär
kan du vissla? ja lite skulle jag nog tro
äger du en mascara? ja sorligt nog 4 st
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? nope
är du emo? nej
är du brat? nej
gillar du vältränade killar? yes
gillar du nörd-killar som pluggar? mjo..
är du bisexuell? nej, haha
är du brunett? ja
är du blond? nej
är du glad? otroligt glad

HELT SERIÖST.
vad har du på dig för underkläder? hotpants och bh
hur gammal har ditt äldsta hångel varit?
hm...
när hade du sex senast? måndags morse
i så fall, var det skönt? ja såklart

SENASTE.
vad var det senaste du åt?
mackor med marmelad
vem fick du sms av senast? stina
vem skickade du sms till senast? stina
vem ringde dig senast?
lilla syster
vem hånglade du med senast? simon
vem pussade du senast? simon
vem kramade du senast ?
 lilla systern 
vad drack du senast?
vatten

stor städning

ännu mer snö som faller ner nu när man kollar ut genom fönstret, usch usch vill inte ha mer snö nu. jag vill ha vår så man kan gå i finna vår kläder och hög skor. haha igår runt kvart över tolv fick min syster för sig att tvinga upp mig till gullmars för hon skulle köpa cigg, men jag fick en muffins så jag nöjde mig trots det iskalla vädret. jessicas citat när vi var påväg till gullmars var nog det härligaste jag hört på länge. Citatet " han måste ha kommit åt en knapp så mina äggstockar blåstes upp och sa puff" HAHAH jag tror jag typ dog utav skratt.

men nu blir det att sätta igång med städningen utav mitt rum så jag kan sätta igång att börja måla lite smått när syrrorna kommer hem med penslarna som dom lovat att ta hem åt mig, riktigt snällt. peace people

"mystiska rivmärken" och rastlös

jag är så sjukt rastlös och godis sugen så det bara skriker om det. vad ska man hitta på da? förresten märkte jag igår natt att jag hade rivmärken på både magen och sen ett på bröstet. gud vad jag skratta när jag såg dom. var tvungen att visa dom för simon som också började skratta. min kommentar; "kanske gick för vilt till i natt?" HAHA jag tror jag dog utav garv och simon bara flina åt mig. nej men nu ska jag äta mina ostbollar och sedan blir det mer tv tittande. Peace out

trött

nu har veckan börjat men jag har aldrig varit så glad att det är lov, haha. dagen idag har jag bara chillat hemma hos simon. han skulle iväg i morse så var ensam hemma hos honom. vart glad när han kom hem igen trots att han var iskall och la händerna på min rygg så jag typ dog. meningen var att vi(jag) skulle gå upp när han kom hem vid tio. men han kröp ner brevid mig och vi båda somnade, haha riktigt bra jobbat. vaknade sen upp vid ett utav att min ryggvärker som satan men lyckades somna om. men vid kvart över två fick jag ett ryck och ville upp och äta något. efter mycket om och men så fick jag upp simon också. (nu vet han hur det känns när han försöker få upp mig, mohahah) det blev macka, smoothie och glass med jordgubbar,banan och chockladsås. riktigt bra start på dagen sådär kanske. men sen blev det inte så mycket mer utan mest tv tittande och sedan fick jag veta att jag skulle få skjus hem. jag vart ju otroligt glad eftersom jag slapp åka hem i det jobbiga vädret. skulle ju test målat i rummet idag men min fader hade alla penslar i butiken så ska dit i morgon fär att hämta dom och sedan kan vi börja köra! nej nu blir det lite tv tittande och kanske några mackor till det! peace out

hemgång

nu bär det av hemmåt snart för middag och provmålning på rummet, kul kul!
peace
RSS 2.0