fredag

nu är det äntligen fredag och det inbär ju att det är helg! Fyfan vad jag har längtat! denna helg kommer bli toppen har jag en känsla om det. Dagen idag ser ut såhär först bär det av till ungdomsmottagningen. Efter det blir det fika med sandra hemma hos mig och sen blir det filmkväll, alltså bara ta det lugnt eftersom jag har match på lördag. sen efter matchen på lördag blir in till stan med fredrik. kvällen vet jag inte än hur det kommer bli vi allt se vad som händer. tar dagen som den kommer..

bye, so long!

sista lektionen

nu sitter jag på sista lektionen som är då svenska, jag vill bara sluta..
är så trött och så var jag nära på att somna på matten, hahaha
men nog om det efter skolan ska jag fika med Sandra hemma hos mig,
jag står för latten och sandra för fika brödet!
haha sandra har förälskat sig i min kaffe maskin hemma.. hon har själv sagt det så!
men nog om det nu måste jag återgå till lektionen och arbeta med övningen "allmänna debattord".
jag säger bara suck till det!
So long!

måndag igen

nu var det skolan igen, fast skol veckan började väldigt chill. Haha hade bara två lektioner idag, svenska och idrott.
det var en bra start på en vecka tycker jag med tanken på att jag bara har två lektioner i morgon.  Och så börjar man 11.20 så jävla skönt. Så fick man veta att man har engelska nationella och sen har man redovisning efter det, det suger!
men nu ska jag lägga mig i sängen och dö, jag är så jävla seg och trött idag.
bye bye!

söndag

nu ligger man i sängen helt död och väntar på att maten ska bli klar. Idag har jag bara slappat hemma, var tvungen att städa så kom ingen vart. plus att man har åkt på en stukning, det suger.. det gör såå ont! men men man ska inte klaga. ikväll blir det att ta det lugnt. eric skulle komma över för att göra sällskap så det blir trevligt. men nog om idag. igår lördag så var jag och fika i stan med fredrik och sandra. Det var jätte mysigt tyckte jag, efter det vart det hem och äta och sen möta johanna i gullmars för att åka hem till sophias pappa. Det blev tjejkväll, hahah lite annorlunda än vad vi tänkt oss! vi behöver ju inte nämna vad som hände.. hahaha Men nu ska jag gå och äta!
bye, <3

natt

nu har jag nästan precis kommit hem, fick ta nattbussen från brandbergen..
fett läskigt, inte en människa vid centrum nästan men som tur var fick jag sällskap utav anton. Men som sagt idag var jag på och såg high school musical på göta lejon. Den var faktiskt bra, haha det fanns en scen som jag älskade... haha det var när en grabb la sig ner och börja gravla sig fram på golvet som en mask, och då menar jag typ slickad mot golvet, hahahaha!  Fan vad vi garva åt det, men nog om det nu. I morgon så blir det fika med Fredrik och Sandra. det ska bli så trevligt så, har inte träffat han på ett bra tag nu så då tyckte vi att det var dags nu. men kvällen kommer jag att tillbringa hos min vän sophia, det är tjejkväll! men nu måste jag nog sova om jag ska orka upp i morgon. klockan är ju faktiskt 04:20 :S så kanske bäst att börja sova nu eller vad säger ni? haha
godnatt and peace out =)

Onsdag

nu är det så att jag har slutat spelat i spårvägen och kommer nu att spela i Årsta framöver.
nog om det har varit hemma idag med pågrund utav min hosta som aldrig vill ge sig.
men jag börjar iaf bli frisk. men nu måste jag fortsätta jobba på min svenska så jag någonsin blir klar.
bye,

borta?



det känns som ni är borta ifrån mig?
som om ni inte längre var en del utav mitt liv..
ni har ju har ju alltid varit där för mig,
 men helt plötsligt så är ni inte det?
förstår inte, hur kan det komma sig?
 det är ju bara jag som gör något åt saken, ingen annan :/
jag är väldigt förvirrad just nu.
ni kan ju fundera på hur jag har kännt över detta!
och jag hoppas ni inser allt väldigt snart!

/ c.w

fortfarande sjuk

nu har jag legat hemma hela helgen typ för har varit sjuk som jag fortfarande tyvärr är. Så ingen skola för mig i morgon, vill verkligen bli frisk.. det är lång tråkigt att bara sitta hemma och inte göra ett dugg. visst är det skönt att slippa skolan men iaf. har inte kunnat sovit på nätterna pågrund utav min hosta..  Så har totalt vänt på dygnet, inte det bästa men men. man får väl hoppas på det bästa! Men ska nog försöka sova så slipper min hosta!

so long!

lördag

i väntan på att maten ska bli klar tänkte jag att jag kunde slänga in ett inlägg. Igår var jag på bio med fredrika och sophia. vi såg Changling, det var as bra fast sorlig. Efter det kom johanna och gjorde oss sällskap.. Efter en stund så åkte johanna och jag med hem till sophia för att sova där! Haha ja nu sitter jag här och väntar på maten och sen på att dom andra ska börja droppa in :) Vi ska sjunga sing star och spela buzz, bara ta det allmänt chill ! Men nu ska jag gå och ta hand om lille syrran, hon har ont i halsen och sitter här och klagar brevid mig. Haha jag tror hon vill ha lite uppmärksamhet.. så söt så!

so long!

har inte orken..



jag sa till mig själv att detta skulle verkligen inte sänka mig, Men jag känner att jag bara bli sämre och sämre.. även fast jag inte visar det! Känner att jag vill inte ge er det som är mitt problem. Vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. flera stycken tycker jag ska göra det istället för att låta bli. Men vågar inte, känner mig ensam och rädd! Snart orkar jag inte mer, har den ena mardrömen efter den andra. kan verkligen inte somna. Det är första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Jag vill bara glömma allt, vill virda tillbaka tiden så det aldrig har hänt!

ååh har vekligen tappa modet jag har!

gårdagens outfit!

sårad

känner mig väldigt svag och sårad. Efter allt som har hänt har jag känt att mig räddsla stigit och mitt mod sjunkigt
men jag vill bara tacka min vänner som har stått där och stöttat mig när jag behövt det som mest.
speciellt efter vad som hänt! hoppas ni får står att ni betyder allt!

den här bjuder jag på!



en helt normal kväll med brudarna xD HAHAHA

5 januari

det var ett tag sen jag bloggade sist kände jag. Men har haft min orsaker, det har hänt väldigt mycket på sista tiden.
så jag har helt enkelt inte haft lust att skriva något. Grejen är den har inte haft så mycket att skriva om igentligen, eller det har ju hänt som sagt väldigt mycket men inget som jag velat nämna i bloggen tyvärr. det stannar med mig och nämarste. kanske berättar någon gång mer framåt. men nu ska jag gå och krypa ner i min varma säng och kolla på en film.
har ingen lust att gå ut i huvudtaget idag! om ni vill något så ring!
so long!

nyår!

NYÅR!<3


   


tack för en underbar kväll tjejer och killar! =)

RSS 2.0