en onsdag eftermiddag i skolan

nu sitter jag i skolan och har precis skrivit klart en del till projektrapporten så det känns skönt. dagen har känns lång och det kommer bli ännu jobbigare ikväll då man måste plugga järnet för att kunna allt på filosofin. känner värsta pressen då han säger att jag kan nå högre betyg, ååh! nej nu ska jag samla mig fortsätta lite på projektet sedan blir det att åka hem äta lite och sen blir plugg i stora lass, usch.


såhär ser min studentkläning ut om jag kan ha den, längtar tills dem kommer i brevlådan!

min favorit kille

Redan från första gången jag tog din hand visste jag att det skulle vara du och jag, du gör mig till den lyckligaste flickan på jorden och du sätter färg på mina gråa dagar. Jag älskar dig♥

long time agoo

fick order om att uppdatera så här kommer den. helgen som var vart en grym helg med en spontan utekväll med vännerna i klasse, fy vad kul vi hade!  lördagen blev det en lugn dag med simon eftersom jag kände mig små sjuk och ville ha en myskväll så det passade perfekt. söndagen blev lugn med plugg och bara ta det lugnt. sen har veckan rullat på och i morgon är det redan onsdag, dagarna gåt otroligt snabbt. i morgon blir det en jobbigt dag. hyffsat lång dag i skolan sen blir det att plugga järnet till filosofi provet på torsdag. jag gillar inte det ämnet då jag inte är alls bra på det. nej nu blir det sängen för min del är helt slut i huvudet efter allt pluggande, allt från projekt till filosofi. Säger Godnatt

försöker alltid titta framåt!

trött tjej

det var varit en länge sen jag uppdaterade, men har inte haft någon lust om jag ska vara helt ärligt! hade alldeles för mycket i huvudet och kände att orken var på noll den veckan och helgen. idag vart jag lite glad då jag hittat min studentklänning och troletvis även min klädsel till min studentskiva, två flugor i en smäll. så då återstår det bara en utklädnad till för att allt ska vara klart och man slipper tänka på det! nej nu blir det en macka, packa väskan med gymkläder och sedan blir det sängen eftersom det blir att gå upp tidigt i morgon!

svårt val

vilken ska man välja? lämnade tillbaka den förra för den var liksom inte kändes bra!

Rare Fashion - Lace Bandeau Dress eller Angeleye - Lace Dress

då var även tisdagen slut

nu är även tisdagen snart över och gårdagen och kvällen vart bra firade simon med att äta god mat och sedan äta tårta som hans mamma gjort, mumsigt! idag har dagen bara rullat på och flum har det blivit en hel del. när jag kom hem blev det en powernap och sen lite pluggande men inte så mycket som jag hoppades på att hinna göra. men nu ska jag städa rummet och kolla på Desperete Housewifes som har premiär idag, som man har längtat efter det blir det en dusch..

det ingen vanlig dag för det är simons födelsedag♥





Jag älskar dig simon, du är mitt hjärta♥

helgen är slut

idag vaknade klockan 6 utav att simons familj kom i och sjöng för honom. sen somnade jag om igen men sen upp för att åka till skolan och då kom jag fram till att jag hatar sl sådär ganska mycket, hahah! nu fick jag nyss veta att jag ej har någon natur idag så det blir att gå till centrum för att lämna in min mobil. nej nu ska jag kolla vad som händer och sen fixa med böckerna som ska med hem.

GRATTIS IGEN ÄLSKLING! du är helt underbar♥

 
idag på rasten

känslan sitter fortfarande kvar..

inte blev det mycket sömn i natt och jag är helt slut efter en dag med små tjejerna. tyvärr färlorade dem men riktigt duktiga var dem. det blev bara hem och vända eftersom jag skulle till simon och här sitter jag. fixat med den tillfälliga mobilen jag har och har ju såklart noll nummer på den. men det fixar sig under dagen/veckan. nu är det snart mat. vilket är bra med tanken på att jag är hungrig. nej men nu sk jag vara lite social mot simon men märkte nyss att han aldrig kom upp från undervåningen. nu ska jag fortsätta min söndag på bästa sätt! alltså umgås med den bästa..

något som bara jag vet

klumpen och illa måendet bara fortsätter,det är som en oändligt elakt cirkel som bara går runt och runt. jag tror jag aldrig varit så rädd och ensam som jag känner mig just nu och jag vet att jag inte är ensam utan har bara den känslan, läskigt? jag som sagt tankarna bara sprutar ut men känner att jag inte vill skriva ut dem då dem är alldeles för privata och känsliga. åh vet inte hur jag ska göra vill bara få ut mig allt men det spelar säkert ingen roll då dem kommer sitta kvar oavsett vad eftersom det alldeles förstort och små saker på verkar det mycket så blir det ännu jobbigare att försöka radera bort! 

kände att jag behövde skriva av mig lite!

inte direkt trött

mycket som pågår i huvudet men något jag lärt mig att leva med. helgen har varit otroligt kul och än är den inte slut. i fredags blev det först middag på donken med malin sen blev det förkrök på dovas med ett härligt gäng, som tillsammans sen drog vidare till resturang Gotland för att kolla på stand up. riktigt kul var det och efter blev det utgång till gaudi där det mycket dansade till många gamla goda låta och även nya. kvällen avslutades hemma i simons säng. så lördagen blev väldigt lugnt med popcorn och dip till melodifestivalen med johanna och syster. söndag blir det att först match med mina små tjejer och sedan blir dett åka till någon telia butik och klaga då min mobil måste fått någon slags kortslutning eftersom mobilen inte reagerar på laddare och försökte med simons laddare på dan med den fungerade inte heller på min mobil så får hoppas på det bästa i morgon eftersom jag vill vara kontakt bar. känner mig så försvarslös utan den, snyft!  sen efter allt jag gjort ska jag hem till min simon och bara mysa och umgås. men kanske borde sova med tanken på att jag ska upp hyffsat tidigt i morgon men just nu är det alldeles för mycket som rör i huvudet, så ska försöka sova i alla fall...

just nu



kommer bli en massa Mc'drive när sara tar körtkort, haha!

onsdag

nu var det alldeles för länge sen. har faktiskt inte haft lust eller tid för att uppdatera tyvärr. men kan sammafatta kort dem senaste dagarna. lördagen spenderades med att fira min morbor som fyllt 40 och efter det vart det utgång. söndagen blev den lugn dag hemma och sedan överraskade min älskling mig med att komma. måndagen blev lång då det var en lång skoldag och sedan blev det ett pass på friskis. tisdagen blev en riktigt lugn dag och kväll, skönt och behövligt. idag är det en hyffsat bra dag och den avslutas med att umgås med den bästa men innan blir det ett gympass med tjejerna.

ändrade planer

jahap då var mina planer ändrade utav blev en helg hemma och inte på älsklingens landtsälle, segt men så kan det gå. idag har jag gjort absolut ingeting då jag verkligen inte känt för det. ikväll blir det att ta det lugnt bara. nej nu måste jag kolla om maten är klar någon gång.

dags för förändring!

nu sätter jag mina planer i verk och försöker verkligen hålla dem.

bakis dag

dagen efter mår man alltid som man förtjänar. man vaknar upp och inser att man bara har en utav sina skor i väskan och med en enorm jobbig huvudvärk. har försökt att skriva lite på filosofin men känner verkligen inte att jag har orken för det så får bli senare helt enkelt! nu är det skidor på tv men känner mig inte så motiverad att kolla och tycker inte att det är lika intressant som grabbarna tycker. dem följer allt medans jag lalar runt på facebook och läser massa bloggar. sen funderar jag på att kanske sola senare bara för att känna att man har lite färg och inte ser likblek ut, haha!

lill lördag

idag har man både pluggat och fixat i rummet men nu har jag världens problem vet ej vad jag ska ha på mig ikväll, haha! så ikväll blir det middag och utgång på schemat. helvete nu måste jag börja fixa mig så jag är klar för att åka sen.
 

webbcam



nästan klar

nu har jag pluggat som en galning och känns fortfarande som inget blir klar, suck! man jag pluggat har jag kollat studentklänning och jag tror att jag hittat min. sedan har det blivit lite prat om högskolor och lägenhet saker, måste ju hitta en lägenhet om man ska plugga utanför stockholm. nu har jag lekt klart på facebook och nog med ego bilder så blir att fortsätta plugga det sista eftersom simon är påväg hit.

plugg dag

idag är det plugg dag med johanna och malin. vi sitter här hemma hos mig och kämpar med våran filosofi läxa, jobbigt och konstig är den. ikväll vet jag inte riktigt hur jag ska göra men planerna just nu är att simon ska komma hit efter sin träning, mys! nu blir det att fortsätta att plugga så man blir klar någon gång.

RSS 2.0