peace out

nu är jag alldeles för trött så uppdaterar i morgon när jag kommer hem från skolan för i morgon ska jag sova ut så länge som jag kan. GODNATT!

så såg man ut på skolfotot

trött men såklart man ställer upp

nu har en trött caroline anlätt hemma i sängen men snart blir det att dra iväg igen. ska på premiären på en film där morfar har en utav huvudrollerna, riktigt skoj! nu ska jag fixa mig lite eftersom jag ligger helt död här i bara
mjukiskläder.
  just nu

dags att dra

nu är det dags att dra mot vårcentralen och sedan bär det av mot skolan.

 maskerad 09

ingen bra start

klockan är strax åtta och min dag har inte alls börjat bra, dagen kommer att spenderas på vårdcentralen och sedan blir det skolfoto i skolan. nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på tv tills det är dags att ge sig av.
får hoppas dagen slutar definitivt bättre än starten!

Godnatt

nu kryper ner i sängen för är grymt trött och har matte C klockan 8 på morgonen! sov gott folk

PANIK!!!!

har fortfarande inte kommit på vad fan jag ska ha på skolfotot och jag behöver verkligen sova nu :O
orkar inte detta :O

inge lust igentligen

känner mig seg men ändå utvilad efter en ledig dag från skolan. vaknade upp vid 11 men gick inte upp förns vid 12. då bar det av till farsta för att möta sophia och johanna för att sedan åka hem till sara för att gratta henne på hennes stora dag. sen bar det av mot farsta för att johanna skulle möta upp malin. vi satte oss på donken ett tag sen var det dags att röra på sig. just nu har jag lite ångest utav vad jag ska ha på mig i morgon på skolfotot.. nej nu ska jag ta en dusch för att sedan fixa allt och packa gymkläderna! peace out

just nu



tårta plus en data som sviker

nu har jag fikat klart och dem andra sitter i möte så sitter ensam här bland alla datorer. seg men jag ska inte klaga eftersom det jag gör är rätt så enkelt. datan svek mig förut eller programet, det visade bara error men nu har jag lyckats fixa det så då är det återgå till arbete. ikväll har jag ingen aning hur det blir, får helt enkelt vänta och se. peace så länge!

det är vid sånna här tillfällen det bara behövs en kram för allt!

23 september

sitter nu framför idol och bara dödar tid. dagen idag var kort men helt okej. det började mössprövning så nu har jag beställt och fixat allt. riktigt skönt! när jag kom hem dog jag i soffan, sedan fick jag ta disken och sedan fick det bli en dusch för att känna sig fräsch. nu ska jag fixa kläder inför i morgon till praktike, har liksom inget att ta på mig, hahaha men ändå har man en överfull garderob. önska mig lycka till!

 tyskland med laget 2010

trött och sjuk

igår som sagt så var jag helt död och det märkte man, kom hem sov och vakna vid maten och åt. sen blir det att gå och lägga sig framför tvn, ahah då jag somnar och så sover för hela natten. idag vaknar man med 39 graders feber och helt slut i kroppen. nu blir det göra religionen som jag skulle gjort igår och sedan fixa rummet tills simon kommer för att göra mig sällskap ikväll och natt. myys!

Måndag

ligger helt död i sängen efter att ha gått lång promenad i skolan. men duktig som jag var så gick jag och camilla och köpt friskiskort så nu kommer vi satsa hårt på träning, Start i morgon! nej är tyvärr alldeles för seg för att blogga idag känner att jag behöver krypa ner i sängen och slappna av för att sedan läsa religionen inför provet!

  trött som fan!

uppdate

nu blir det stan för dricka lite gott med härliga vänner! :)

första dagen på praktiken

nu sitter jag på praktiken och lallar på dator. det tog fan tre timmar att fixa dator jag ska använda framöver och göra massa saker. men idag fick jag en lugn start men nästa vecka så sätter jag igång och gör vad alla andra gör på denna avdelning, så vi får se hur det går då!  så när dator inte funkade så satt jag och rita i flera timmar och åt massa godisar. rätt så chill men ganska tråkigt samtidigt så får hoppas på att nästa gång blir lite mer spännade, haha! nu återgår jag till att spela lite mer spel på facebook..

ny dator plus en svenska lektion

nu sitter jag på svenska lektionen och leker med den nya skoldator som jag äntligen fick igång! nu är det sångdags också,hahah dagens alltså! sen blir det hem och städa rummet och sedan träffa simon och bara umgås och mysa, och små fira att vi har 13 månader tillsammans idag<3 HAHA jag tror jag dör nu när sången väl är igång!!!

nytt

det blev ny header och bakgrund, kanske fortsätter med några ändringar!n

rubriklös

idag det nog första gången jag fått order om att vila, haha men skönt är det i alla fall. just nu är det fotboll hemma hos simon och jag är lika uttråkad som vanligt nej men tycker inte det är lika intressant att kolla på som simon tycker. men tro fan jag har blivit det lite på senaste tiden men men nog om det. i morgon är det skolan och jag ska kolla om min skoldator funkar och om jag kan få låsa upp den så den fungerar utanför skolan. nej nu ska jag vara lite social med simon trots att det är sport på tv.

gillar verkligen inte att plugga!!

stressad

hinner igentligen inte blogga men slänger in ett snabbt inlägg mellan allt pluggande och snart bär det av igen.. känner att jag inte vill plugga men måste tyvärr så segt. jag hade en otroligt bra helg! nej fan nu måste jag plugga lite mer innan det är dags att börja röra på sig.

 skåne 10

NU TAGGAR JAG OCH CAMILLA FÖR EN GALEN KVÄLL UTE I STANS MINGEL!



HELG

nu är det äntligen helg och dagen idag har varit extremt kort eftersom jag bara hade en lektion. sen var det bara hem och fixa lite och nu väntar en dusch eftersom vi ska till mormor för middag, hon fyller år. kvällen vet jag inte riktigt hur den blir, det återstår bara att se hur kvällen slutar!

 skåne 10

ondags

dagen idag har varit seg men som tur var har man ju tjejerna som piggar upp en. nu blir det idol med simon och sedan blir det sängen för helt grymt trött.

fullt upp

märker igen att jag inte hunnit blogga på ett tag. men min hleg och början av veckan har varit bra. kan ge en liten sammanfattning utav den.

fredag vart det lunch med camilla sen kom johanna och malin och sedan även sophia. jag drog hem för att fixa inför att släkten skulle komma eftersom mamma fyllde år. sedan efter middagen vart det hem till camilla för att sedan gå ut. efter ändradade planer så blev det soft men jag drog tidigt hem eftersom jag skulle upp tidigt nästa dag.

lördagen var det uppstidning vid halv 8 för att åka vid 8 för samling. hade DM hela lördagen.. var inte alls ett dugg pigg på det. efter sista matchen vart det hem duscha för att sedan åka hem till simon för en hel kväll där. riktigt mysigt hade vi det.

söndagen vaknade man upp runt 1 och sedan blev det frukost. som otur lyckas jag ta fel på tiden så vart försenad till matchen men hann innan den började. kvällen spenderades hemma helt död i soffan.

måndag vart det skola och sedan möte med handbollen. så nu är det helt klart att man slutat spela handboll men kommer ändå fortsätta som tränare, segt men tyvärr är läget så. efter mötet åkte jag hem och vid 7 så somnade jag och vaknade inte förns mobilen började låta och det var ändå vid 11 tiden. men det tog inte lång tid innan jag somnade om igen och sov hela natten. riktigt skönt faktiskt.

tisdag var en lugn dag och som vanligt träning för små tjejerna. nu sitter jag hemma hos simon och försöker få min religions läxa att bli klar, den ska ju liksom vara inne idag. bara att lägga på ett kol... HAHHA

snart helg

dagen idag gick ganska fort eftersom vi fick sluta tidiagare. så det blev en tur i centrum, mysigt mysigt! sen var det hem och bara ta det lugnt och fixa lite i rummet eftersom släkten kommer i morgon då mamma fyller år. dagen i morgon kommer bli följade

- lunch med camilla och små fira att hon fyller 18
- sen kommmer dem andra tjejerna in och gör oss sällskap
- middag med släkten för att fira mamma
- utgång för att fira camilla fullt ut, PARTY YEEEEAH!


nej nu ska jag fortsätta titta på tv i min ensamhet, känns nästan lite för ensamt men så kan det bli ibland, haha!
RSS 2.0