lust att kasta böcker..

så trött på att behöva plugga.. i början gick det bra sen efter det har det bara gått utför. jag tänkte nu känner jag mig klar och la mig ifrån allt men så vart jag pigg och kan inte sova, SUCK! men inte en chans att jag börja läsa igen. har lust att både bränna och kasta böcker, haha men så är det att gå på universitetet.. bara massa massa plugg och dock ett grymt studentliv! nej nu ska jag försöka sova klockan är ju ändå lite över fyra så det är dags!!
PEACE

pic

fredag,
 
lördag,

tröööött

nu är ännu en vecka och helg över. i torsdags vart det kräftskiva och sedan liten utgång. slutade dock med att jag och mimmi gjorde mat halv 3 på natten. fredagen vart det party igen fast denna gång i linköping. började med att föra hos silvia och sedan bar det av in till stan för att röjja och dansa. efter mcyket väntan lyckades vi ta oss hem till simon och grabbarna där vi fick sova. nästa dag blev det bakis lunch i stan och medans mimmi åkte hem hängde jag kvar i linkan och lirade lite bowling med grabbarna. kvällen spenderade jag med my och det blev en spontan utgång till HG, kul att hade vi verkligen. dagen efter vart det lite bakis prat och bakade en äppelpaj för första gången. sen bär det av mot simon för och kollar lite x-factor och fotboll för simons del. fick ryck och lagade krabbelurer till middag. riktigt nostalgi middag!
nu blir det åter till plugg och lite tv..

peace

det tar aldrig slut på saker att göra...

så mycket att läsa och skriva så man blir galen på allt plugg. skulle ha pluggat mer igår när jag fått min bok men blev massa snack och film istället vilket var så mycket bättre och trevligare.
idag var det inte mycket som hände förutom lite plugg och mötte upp M för att skriva ut studiehandledningen så man vet vad man ska göra tills när. sen bar det av till linköping för att hänga lite med S och plugga då hand och grabbarna kollade på fotboll. så nu är jag äntligen klar och unnar mig med lite data tid, haha!
skulle ha gått och kollat på laget jag ska börja träna med men det blir nästa vecka istället. imorgon blir det uppstigning då blir planera lite festligheter och sedan skola till fem, vilket jag kommer vara helt död efter.

Peace

tisdag

idag var jag ledig så blev städning, diska, lite tvättning och sen innan middagen blev det powerwalk med S och så blev det en liten runda inne på Ö.B så nu vet man vart det ligger. nu har jag precis lagat middag och fixat lite moröter med dip. middagen var god och jag är förvånad över hur bra jag lyckades på egen hand. alla i min korridor lagar värsta måltiderna hela tiden, för mig blir det mest saker man bara behöver värma upp i kastrull och sedan tillsätta lite kryddor, haha! senare blir det lite film så man kan somna sen.

Peace

svårare än vad man tror..

 

nervös tjej

tentan är i morgon och jag har lite smått panik överallt jag ska kunna , känner öven att hoppet om att jag ska klara denna är inte stort. fick i alla fall lite saker gjorde idag i skolan med mimmi, men mycket snack om annat blev det så klart! nej usch nu ska jag fortsätta med plugget och sedan sova tidigt då upp tidigt i morgon.. suck!

Peace

mimmi idag,

tråkiga måndag

nu är jag hemma igen efter min helg i stockholm. det var riktigt skönt att komma hem och träffa familjen och några vänner. dock slutade helgen med att ett besök hos läkaren och sedan blev det en pencilin kur i några dar framåt. så blev hemma från skolan idag, vilken jag inte ville men kroppen sa emot.
nu har jag pluggat hela dan och kvällen blir fan aldrig klar och det stör mig skit mycket! nej måste återgå tenta på onsdag och måste då kunna allt! SUCK!

PEACE
 
just nu,

trött och sjuk tjej!

då har man blivit sjuk också! kalas mottagningen igår var kul trots att det slutade lite sådär. ingen skola idag blev det dock men plugga blev det i alla fall. just nu känns det oändligt jobbigt då feber gör det dubbelt så jobbigt!
men får se positivt då det bär av hem till stockholm i morgon! PEACE

tråkigt!

nackdelen med att bo själv att det lätt blir tråkigt och ensamt! tänkte bara meddela det. HAHA.. peace

Nollningen i bilder ( ej i ordning)

  
 
 
har som sagt haft en grym nollning och minnen för livet! me like studentlivet!!!!
 
 

I´m alive!

oj alldeles för länge sen såg jag nyss, mycket som hänt och sen senast. jag har hunnit börjat på universitet och vilket en upplevlse i sig själv. insåg att det är mycket på samma gång redan från start och man får ta pluggandet till en helt ny nivå. dock har det varit nollning dem två första veckorna vilket jag inte ångrar alls att jag var me då allt. trots att man är sjukt sliten och börjar att bli sjuk. om vi säger såhär minnen för livet har jag fått och underbara nya vänner! man kan väl sammafatta nollning med Party. lekar. bio. party.stadskamp.stuffiaden (som olympiad). party. lärarlyftet. fullsittning (inga regler). party. finsittning. massa skratt. dans. blåmärken. senakvällar. nattmat. natt humor. vänner på bäddsoffan. bakis luncher.klubb. shots. pubrunda och massa mer! mer än lyckad nollning helt enkelt.
 
annars flyter livet på rätt bra och jag börjar vänja mig med att bo själv, fixa allt själv och även lyckas fixa mat åt mig själv alla dar.. HAHA! i morgon är jag "ledig" eller mer att vi ska på någon kalas mottagning i linköping, får se vad den har att erbjuda. nej nu ska jag återgå till plugget innan jag ska bege mig mot S för att hämta en dosa så jag kan betala mina räkningar. PEACE
RSS 2.0