saknaden är stor

Hoppas du har det bär där uppe nu. vi alla kommer sakna dig något grymt mycket! och du finns alltid med oss vart vi än går. Det kommer bli svårt att veta att du inte längre finns på jorden bland oss. Du finns i tankarna hela tiden, kommer aldrig glömma dig och minnerna med dig. Jag saknar dig redan. var ju inte redo att det skulle gå så snabbt
 
RIP FARFAR! :'( <3

Torsdsag

dagen började med att jag vaknade upp brevid simon och jag var helt död eftersom jag inte somna förns kanske runt fyra. för en viss person inte lät mig sova, haha! men på morgonen försökte jag somna om men gick inte eftersom simon spelade hög musik medans han gjorde sitt tränings program. (klockan var bara halv 10 när han gick upp, så när jag väl gick upp blev jag lite som ett åskmolm bara för jag inte fick sova ut.) jag tror fan seriöst att jag blivit vampyr! men nog om det! det var Kspecial med mjölk till frukost sen retas lite med simon sen var det bara att börja röra sig mot pendel eftersom han skulle till skåne idag och och jag skulle hem och hjälpa mamma med att måla hallen. lill skiten hann med sitt tåg som jag hoppas på att han skulle missa, nej nu var jag elak.

när jag kom hem fick jag jag nyheten som jag fruktade mest utav allt, dagen hade kommit. jag ville inte tro att det var sant. blev så chockad att jag kunde varken gråta eller prata. jag gick direkt in på rummet och satte mig på sängen visste inte vad jag skulle göra. det ända jag kunde göra vara att byta om och sen hjälpa mamma att måla. men kände så jobbigt att jag slutade. det ända jag kunde tänka på var att du inte längre fanns med oss. det är inte förns nu jag insett att du aldrig mer kommer att dyka upp på dom stora högtiderna och andra dagar! känner mig så dum för att jag inte besökt dig fler gånger än vad jag gjorde. FÖRLÅT! jag är inte redo, kom tillbaka!

Onsdag

idag är det onsdag och jag lyckades som vanligt somna fett sent! och vaknade inte förns runt halv 3 3. förstår mig inte på hur länge jag kan sova alltså. nu sitter jag i min säng med sandra och kollar på tv och skrattar som vanligt. igår så vart det först en besök hos farfar på sjukhemmet som han har blivit flyttad till. det var svårt att se honom så dåligt.  på kvällen bar det av hem till Mr T för att umgås och kolla på film! haha lyckades ännu än gång missa sista tåget hem från han. så fick ta nattbussen till gullmarsplan. Måndagen spenaderade jag med gaby,simon och patrik. på kvällen blev det bio för oss och vi såg Baksmällan. den var as bra och rolig. men nu måste jag gå sandra sitter och tjatar på mig att jag ska röra på mig så vi kan gå ut!

fredag och lördag

Fredag




Lördag




kommer fler...

söndag

nu är helgen slut och jag är helt slut. Johanna och gaby gick för några timmar sen. vi kom hem runt 7 i morse eftersom vi missade våra bussar och det första pendeltåget. kvällen igår tillbringade vi i stuvsta hos Patrik. vi hade det trevligt och spelade lite spel. det vart väldigt många fina bilder och även väldigt intressanta konversationer. Även fredag spenderade jag och gaby hos Patrik med han och simon.  det var några fighter med en väldigt läskig mask och annat trevligt. när jag och gaby vakna efter några timmar vi sovit eftersom vi även den gången kom hem sent lr tidigt på morgon. så gjorde vi latte, bredde våra mackor och tog melon ut på ballkongen åt frukosten och sen bara snacka om allt möjligt. sen efter några timmar var det middags tid. men nu ska jag krypa ner i sängen för att försöka glömma min feber och halsont.

en bra dag

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANTON! <3
hoppas du får en bra dag och kväll.
haha sup inte ner dig för mycket som du hade planerat..




idag kommer min bästa vän johanna hem.. ÄNTLIGEN!
<3

Fredag

nu är det äntligen fredag och jag kanske gick upp för en timma sen men fortfarande lika trött. igår så var jag först i stan med sophia och gaby. det var först like fika på donken sen blev det latte på sandys. sen ville sophia shoppa lite så då fick hon det. men efter det var det hem för att äta middag med pappa och syster. för mamma och lille syrran är på landet och pappa åker dit idag. ska bli skönt att det bara är jag och syrran hemma.  runt nio mötte jag sophia,tobbe, reymond och gaby för att äta ännu en gång på donken, men reymond var inte där länge. haha när vi ätit klart bestämde vi oss för att spela kort. nejdå vi har ju inget bättre för oss en torsdags kväll än att sitta och spela kort på donken. efter vi var klara bestämde vi oss för att börja vandra mot gullmars eftersom vi tänkte gå på toa i skanstull, haha. när vi kommer ut från donken i skanstull så öppnar sig himmel och sophia vill att vi går över bron även fast det bara öser ner. tyspiskt henne... jag och gaby går före och sjunger högt på backstreets boys låtar. sen bestämmer jag träff med mr S för att umgås lite. så jag åker med gaby till slussen för att möta mr s och hans kompis. fick stå rätt länge i regnet innan dom döck upp med bilden. haha så jävla sega men enligt dom så var dom snabba.. när vi väl är på väg hem så börjar det åska och blixtra som fan och självklart blir jag rädd men försöker lugna mig själv med att jag faktiskt sitter i en bil och inte ute och går haha. men nu ska jag fixa till mig och börja röra på mig hemmåt från eric.

over and out

Onsdag natt


dagens bild från min helg i Tibro! Malin, jag och store syrran i väntan på maten

nu är ännu en dag överströkad. idag har jag inte gjort så mycket. vaknade typ 7 i morse utav att jag typ dog utav värme men samtidigt frös jag.. hur jobbigt som helst, så det var bara upp hämta febertermometern och kolla. hade 38 graders feber. då var det bara att proppa i alvedon och somna om för att jag skulle orka åka till Mr T eftersom jag hade lovat det. men när jag vaknade igen runt halv tio så kände jag att det var kört. jag orkade knappt öppna mina ögon och huvudet kändes som om det skulle sprängas. fick sms och säga att dte får bli en annan gång. efter en lång vila vaknar jag vid 12 igen och då var det bara gå upp för ta mer alvedon. sen var jag så hungrig och kände mig sugen på sushi så då fick det bli så. som tur var fick jag sällskap utav mattias från skolan. jag kände mig piggare så vi gick ner till lijeholmskajen för att äta. mums var det. runt kl6 var det hem för att äta och mormor var på besök och eftersom jag alltid är så snäll så fick jag lite pengar utav henne. hon är verkligen snäll och otroligt bra! efter middagen hade min mamma varit snäll och gjort fruktsallad som var hur god som helst. (haha äter nu faktiskt) och min kväll skulle ha sätt ut ungefär såhär efter middagen skulle jag har gjort något med lukas men mamma fick damp på min och ville inte släppa ut mig så jag har suttit hemma och tråkat! men fick ett samtal som piggade upp mig en aning så det vart bra. nej men nu ska jag återgå till att äta fruktsallad med glass och vara lite social med alla på msn.

Johanna Mankowitz, det är dag för dig att komma hem. Saknar dig grymt mycket vännen!<3
over and out!

tråkigt

har absolut inget att göra och så när jag kollar runt på datan hittar en massa gamla bilder.




Onsdag

nu är det onsdag redan. känns som veckan precis började men men. igår (tisdag) träffade jag sophia och fredrika för en fika. det var kladdkaka som fredrika och hennes morfar köpt, mums var det iaf eftersom vi tryckte i hos hela. på kvällen var det tänkt att jag skulle åka hem till Mr L men mamma blev arg för jag inte städat rummet och massa annat så min planer blev ändrade. efter mycket tjat och gnäll så umgicks jag med min familj.. ovanligt jag vet haha. vi kollade på film och åt lite gottgott. Och idag (onsdag) ska jag först hem till Mr T för att chilla och umgås efter det blir det att åka hem för att möta mattias för att äta lunch. ska få grabben att testa sushi, får allt se om han vågar... hahah för han var väldigt fundersam till att äta rå fisk. men jag ska nog allt se till att han smakar i alla fall. Kvällen kanske blir så att jag träffar Mr L. fast sen har jag ju lovat eller kanske inte direkt lovat men iaf prata med sophia om att hitta på något. men får hitta på något allihopa. jag löser det alltid på något sätt. hahah nu ska jag fortsätta vara lite social mot Marcus på msn eftersom han är den ända roliga inne och som alltid brukar vara det såklart!

over and out!

dagens

Dagens citat...
Mamma; har du ätit leck?
HAHA skratta så jag nästa grät.
leck var mammas ord för lök på engelska när hon pratade med pappa.

vill inte

sitter bara och räknar dagarna och väntar på att det där samtalet ska komma!
allt kommer bli så jobbigt och jag vill inte det. är inte redo för allt detta...

Bilder från Helgen i tibro!


jag insåg att jag var sämst på att köra! haha


vattenlandet på skara sommarlandet


i väntan på maten!

(Fler bilder på facebook!)

home

nu är jag hemma efter en helg i Tibro som ligger strax utanför skövde. hade det jätte trevligt där, fick träffa gamla vänner som jag inte träffat på kanske 2 år nu. vi kom ner dit kanske runt 9 på fredagen så vi hann inte göra så mycket. på lördagen var det upp tidigt eftersom vi skulle besöka skara sommarland och sen vart det filmkväll på kvällen. helgen har varit så bra och lyckat.  men nu ska jag återgå till tv tittande och tjocka med chips. over and out!

6 månander kvar? det är ju inget!

Jag hoppas allt blir bättre! du får inte försvinna nu det är förtidigt...

helgen

Kommer att spendera min helg i Tibro! 
det är bara att smsa och ringa

starkt

Orkar inte längre så därför har jag bestämst att  jag endast ska ha blicken framåt!

YOU!

Jag hoppas att du förstår att jag kommer alltid att stå brevid dig och bry mig om dig oavsett vad som händer.
Tro det eller ej men jag saknar dig!

Ska bli skönt att komma bort!

På fredagen den 17onde åker jag till Tibro för att träffa familjen Malm. det ska bli så kul! har inte sett på hur länge som helst nu. efter det kommer jag att dra vidare med familjen och våra kompisar familjen Markgren. och kommer inte hem förns fredagen 24de. Såklart är telefonen med så smsa lr ring gärna! kommer saknar mina bitches!

inte trött

åh jag får panik, kan inte sova. är helt enkelt inte trött! men nog snackat om det .dagen har sett utt så;  Marcus fick sin jacka tillbaka. hahah efter ett bra tag! vi chillade här hemma hos mig med att kolla på film ,retas lite och sen kolla lite mer på film. det var roligt men roligast var nog när vi fick höra vad min lilla syster döpt sina nya fiskar till. dom fick namnen Fanta & Cola, ni kan ju ana varför liksom. sen skratta vi som fan när han kittlade mig på halsen. jag fick värsta cp rycken och lät väldigt roligt. men sen efter marcus drog vid kvart över elva så har jag bara suttit och glot på tv och kollat runt på facebook. väldigt segt och tråkigt.

Igår så var jag på flaten med massa människor. sen gick vi från flaten till mcdonals i sköndal. det var en väääldigt låång väg. ungefär halvvägs så dampar min fot och min skadar bryter ut. jag trodde seriöst att jag skulle . efter besöket på mcdonals börjar vi röra på oss mot skogskyrkogårdens tunnelbane station och när vi kommer fram märker vi att den slutat gått. jag får panik eftersom jag inte kommer hem därifrån och aston och fredrika hade en kvarts gå avstånd hem till aston. så fick jag ringa hem och pappa vart ju inte så jätte glad när han var tvungen att komma att hämta mig. men snäll som min pappa är så gjorde han det! (plus fick utskällning när han kom, hehe)

dagens bild;



Dagens bild; Jag och min vän johanna när vi åkte skridskor på sportlovet!

ny vecka

nu har ännu en ny vecka börjat på sommarlovet. jag och johanna har precis ätit frukost och spelat lite Yatzy samtidigt som vi åt och såklart så ska jag förlora alla gånger. så typiskt mig hahaha! gårkvällen spenderade jag hemma hos johanna igen. vi lagade mat och tjockade oss med moröter,gruka och dip framför tv, mums mums. snart ska jag börja röra på mig hemmåt för att städa mitt rum som mamma ville att jag skulle göra.
Kvällen kommer jag spendera med johanna, fredrika och sophia om hon nu "orkar" hahaha!

kommer nog inte blogga på ett tag eftersom min data hemma har pajat!
så ha de bra!

Bilder

Lite bilder ifrån igår hemma hos Johanna!
Tagna från Min vän Malins blogg
p://mallanwesterlund.blogg.se

Johanna :D

Grabbarna från norrland!

Jag och mina bästa vänner!<3

Söndag

Nu har jag precis hjälpt johanna med att fixat i huset från igår. jag kan ju berätta lite om kvällen. det började med att jag var på middag i skogås med massa barndomsvänner och deras familjer. det var väldigt trevligt och vi hade det roligt. efter det åkte jag hem för att hämta lite grejer eftersom jag skulle sova hos johanna. men innan jag åkte dit mötte jag sophia i gullmars för att hämta en sak hos hennes mamma. sen bar det av hem till johanna, där Malin, sara och denice var.  vi skulle partaja lite och senare runt tolv kom Min vän Mr ström och hans kompisar hit för att ha lite kul. vi spelade något drick spel som hette Tangera. det går ut på att man ska dricka en hel del. haha jag och johanna gick väl och la oss runt halv 5 efter vi hade slutat ringt och väckt alla vi kände^^ så kul hade vi!

sen märkte jag att det var typ en vecka jag skrev sist kan ju berätta lite kort vad jag har gjort dom senaste dagarna! I söndags gick jag på bio med Syster,simon och hans kusin och vi såg Drag me to hell. den var otroligt läskig enligt mig. måndagen så var jag i stan med johanna och vi åt i kungshallen. efter det skulle jag på bio igen fast denna gång med sophia,Tobbe och Lukas. sen på tisdagen vart det bio ännu en gång fast nu med familj plus vänner. Onsdagen tillbringade jag hemma hos lukas med tobbe och sophia. vi kollade på skräckfilm och sen bastade vi. när det blev för varmt var det ut i regnet och hoppa stutsmatta. Torsdagen tog jag det bara chill hemma, det var rätt skönt faktiskt. fredagen var det hem till johanna som gällde. vi hade trevligt!

over and out!

hemma igen

nu är jag hemma från landet lr kom hem igår redan. min dag igår såg ut ungefär såhär; först var det att åka buss nästan halva hela dan. sen vart det att kolla på skräckfilm hemma hos mig med Lukas! haha det roliga var att jag var jätte rädd och jag hade redan sätt den medans lukas inte alls var det och han hade aldrig sätt den! men sen tog jag det bara chill på kvällen och datan funkade inte alls så det sög skit mycket! men efter ett tag fick jag nog så runt 2 följde jag med eric och hämta nya kläder eftersom han skulle lana hemma hos adam.

dagen idag har varit så att först sov jag till typ tre och sen vid halv 6 mötte jag sophia för att äta sushi på gullmars. när vi väl sitter där så ser vi våran vän Jesper stå på torget! så vi går dit för att säga hej och snacka lite, efter det drog vi till björkhagen för att möta tobbe och efter en stund blir det att åka in till medis för att möta sandra och ta en fika på donken. och jag ska såklart ta en paj. hahaha men nu ska jag fortsätta vara lite social med sandra!

ha de bra!
RSS 2.0