game over?

ibland känns det som jag skulle kunna bara stanna upp och bara vara i min värld och försvinna för ett tag utan att ens någon skulle kunna märka det. tråkig känsla men känns sann och verklig, vilket jag inte vill! så med nya året så har jag min chans att börja om och starta på en annan väg i livet än den jag är på just nu. kan behöva lite nytt i mitt liv. senaste tiden har både varit bra och dåligt har fått kämpa med mycket. har även kommit på att jag gör bara vissa saker svårare för mig själv och det ska jag sluta med det så jag kan få må bra någon gång!

Nu ser jag bara framåt och ska bli den person jag vill att jag ska vara!


nu ska fasaden bort!

snart 2012

nu är snart detta år över! känner att detta kanske inte direkt var mitt år så får hoppas att 2012 blir det istället. många kapitel som avstlutet med året som va och nya kommer till.  inte så mycket som hänt utan bara degat hemma alla dagar då jag är ledig. har hunnit umgås med underbara vänner. har även fått vissa saker klargörda för mig så nu får jag bara försöka blicka framåt. känner att mitt liv står rätt still så nya året kommer rätt bra om jag får säga så. har inget vettigt att skriva så avslutar detta inlägg med en bild.


förra nyår

Juldagen

julafton igår var underbar och fylld med massa skratt speciellt på kvällen när vi spelade med andra ord. blev nöjd med alla mina julklappar! fick dessutom en ny kamera (vilket jag ska vakta med min själ så inte denna också försvinner, haha) idag var det hem till mormor för att fira hennes man. förtillfället är jag hos sara och fixar oss inför en utekväll med the girls, vilket kommer bli lika kul som alltid! längtar till nyår som bara den men ändå inte då innebär det ju slutet på detta år. man får hoppas at 2012 har bättre saker att erbjuda! peace!!
sara och jag!

plugga i stockholm eller på annan ort? Beslutsångest!


bra tider i mitt liv! Har svårt att släppa det jag har här men vill ändå börja om på ny kula.. så vad ska man välja?

ingen fritid?

dagarnar går ihop jag hinner knappt göra något då jag är helt slut när jag kommer hem efter jobbet. idag var det lucia och alla barnen var ju bara för söta. fick liten julklapp från alla barnen och föräldrarna vilken var otroligt snällt och gulligt utav dem. resten av veckan får vi se vad som händer vet bara att imorgon ska jag träffa sötisen sara efter jobbet inne stan och ta igen då jag inte sätt bruden på dagar känns det som! nu ska jag fortsätta kolla lite på tv och bara ha det allmänt tråkigt, hahah!

 i fredags

huvudet säger en sak medans hjärtat en annan


allt har blivit så svårt, man står inför val man inte vill ta och det finns bara en väg ut.
vi båda vet att vi tänker på allt så det gnager på oss, i alla fall på mig!
ler varje gång jag tänker på oss...

SUMMERBURST BOKAT!!!!!!

UTGÅNG PÅ INGÅNG!

Det finns dem som lämnar ett fotspår i hjärtat och du har verkligen satt dina spår i mitt!









Tack för att jag fick dela några utav dem bästa stunderna med dig. jag hoppas oavsett vilken väg i livet du väljer att du får det bra och att du finner det du söker. Du kommer alltid stå mig nära till hjärtat!

blev ett ändå

kan uppdatera när jag ändå har en dator förtillfället. dagarna går ihop med varandra då jag bara jobbar och om jag inte jobbar så träffar jag vännerna. helgerna består fortfarande utav utgång med tjejerna och sedan massa myskvällar. känner att jag inte alls har mycket att säga då min magvärk får mig att typ dubbelvika mig och bara vilja dö. helgen som kommer vet jag inte riktigt hur den kommer bli men lite planer finns det och har en känsla att den kommer bli bra och lyckad! nu ska jag bara dö i sängen i hopp om att värken försvinner....


bjuder på denna, tibro 2009

bloggen står rätt stilla nu! åter igång fullt när min dator fungerar igen...

RSS 2.0