kan fortfarande inte fatta, är i chocktillstånd!

tänker inte ta mer skit från dig...

dåliga uppdateringar!!

oj nu är det alldeles för lång tid sen jag uppdaterade. såg att det inte varit sen jag var i uppsala över helgen. veckan efter där hände det inte så mycket då jag var ledig hela veckan. har hunnit umgås med S och firat min söta vän som fyllt 21 och efter det vart det taxi in till stan och gjorde sällsakp hem med S. hade allvarligt och behövligt prat med bästa vännen. men hann även med grym lördag och söndagkväll med massa skratt, video inspelning utav kvällen.lite sömn och även köra lite biljard,dart och pingis. gud så jag skratta och riktigt trevligt sällskap hade man. det gillar vi!

veckan som nu är har det varit rätt lugnt hittils förutom i måndags då det var skiva, vilket var grymt kul då vi gick all in med utkläddnaden. så vi dansade och skrattade, många ansikten man kände igen.. igår onsdags vart det en öl på O'learys vid centeralen då det var fotboll på tv, trevligt trevligt! Är ledig denna vecka också från jobbet så blivit en lugn vecka helt enkelt. det återstår bara att vänta och se om helgen har lika bra roligheter att bjuda på denna som förra.


i måndags!

uppsala i bildfromat





gillar dig vännen!


vardagen är igång igen

helgen är över och den spenderade jag i uppsala med min bäst. helgen kan man väl sammafatta som grymma utgångar.efterfester. mycket dansande. mycket skratt. dramatiska händelser. sjukhusbesök. borttappade mobiler. taxo resa efter taxi resa. shopping.få timmar sömn! trots det dåliga som hände hade jag jävligt kul och skulle lätt kunna göra om allt! veckan är igång och får se vad den har att erbjuda och om det blir jobb eller inte!
nu blir det lite tv innan det är dags att sova!

helgen över

helgen är över och vistelsen på landet var trevligt och skönt att komma ut i naturen. söndagen spenderade jag med min favorit person, det blev god sushi till middag och en riktigt härlig myskväll på kvällen. i like it!! idag har jag inte gjort mycket alls, förutom att varit på påsk lucnh/middag hos farmor och sen drog jag förbi johanna en stund för att umgås då vi inte setts på hela veckan!


monstert busar!

skärtorsdagen

oj vad tiden går, har inte haft orken att blogga då jag känt att humöret inte funnits där. nu är det påskhelg och det är lång ledigt, SKÖNT! blir landet i helgen för att umgås med familjen och liten del av släkten. ska bli skönt att få komma bort får staden ett tag och bara ha det mysigt ute i skärgården. söndag blir det nog bio som planerna är just nu.


önskar ibland att jag vore liten igen!
RSS 2.0