rastlös

som sagt lördagen tillbringades hemma hos simon med massa mys och film. söndagen blev det att åka till ikea med syster yster. fick med mig en lappa, två kuddar och några ljus med mig hem. idag vart det stan med brudarna och idag fick jag även hem saker med mig. det blev två skor (ett par jag är osäker på) en tröja och ett par örhängen. nöjd blev jag helt klart men nu har jag ett stort problem, filmen jag måste se har tydligen ingen?? och jag vet inte om jag orkar hyra nu ikväll eftersom då måste jag gå ut och har ingen lust med det, trots att jag känner mig rastlös. blir att fortsätta tänka ut en lösning på mitt problem, haha

  

(dem röda är jag lite tveksam på)

tårarna fryser till is


och ja, jag har en kläder på mig! HAHA

lugn dag

gårkvällen var stressig men otroligt kul och vi tjejer gjorde det så mycket roligare när vi sprang på varandra och bara skratta när jackorna fastande och vi med. under kvällens möttes man av små mottgångar som fick en att nästan få magsår men tack vare mina söta vänner mådde jag bättre, tack! kvällen avslutades hemma i simons säng. vart helt slut efter att sprunga runt för att hämta och lämna jackor. man kan ju säga att man har mer respekt för dem som står i garderoben på krogen. nu ska jag ta ett bad för att sen dra hem till simon igen när han säger till. blir en lugn kväll hemma med melodifestivalen! peace folk.

21.36

idag var det en rolig dag med mycket skratt och bus med tjejerna. när man kom hem råkar man somna innan middag så blev att plugga sten hårt på naturen eftersom man har prov kl 8 i morgon, segt som fan. i morgon blir det jobb på kvällen med mina två söta vänner johanna och malin så kvällen är bokad. lördag är lite halvt bestämt så får se hur det blir! men IKEA blir det på söndag med familjen, äntligen har velat åka dit för att köpa en ny tavla till rummet!

juste jag blev godkänd på min filosofi uppsats om det är någon som ville veta, haha!

saknar sommaren!

direkt från soffan!

ibland hatar jag sl extrem, idag tog det min nästan en och en halvtimma att komma till skolan. det var inte kul och kylan gjorde det inte bättre direkt. skoldagen rullade på som vanligt och blev nästan en vilopaus när vi satt i bibblan, haha! nu sitter jag i soffan hos simon och lalar runt på datan eftersom det är fotboll på tv och jag gav första halvlek en chans men orkade inte fortsätta titta så.. nu blir det läsa lite mer bloggar sen efter det är nog matchen slut så då blir det sov dags för en trött tjej!

Ja, jag lever!

det var evigheter sen sist eller nej mer två veckor men ja jag levar, haha! senaste veckorna har jag haft mycket att göra och helt enkelt haft ett liv. Man kan beskriva veckorna med mycket skratt, dans, myskvällar, lite tårar, otroligt många tankar, mycket plugg och ibland jobbiga nätter.

idag var det UF-mässan som gällde efter lunch och vilket var kul i början. men sen blev det segare då jag och camilla gick runt i cirklar kändes det som, haha men det blev paus i simons bås innan vi drog ut och tog luft för att sen ta ett sista varv där inne bland allt folk.

pratade nyss med camilla i telefon och det var behövligt om man säger så, många tankar som vill ut!
nu blir det damsuga i lägenheten och sedan är det träning med mina tjejer! kvällen kommer att spenderas med den bästa och hoppas då att humöret är bättre än vad det är just nu...

P.s vill bara säga att min träningsvärk från att jag träna igår dödar mig, känner mig som en gamal tant som inte kan röra sig, HAHA D.s

ett och ett halvt år med den bästa!





Jag älskar dig och du är det bästa som hänt mig!

gamla bilder





en lördag

nu är jag hemma hos sophia för middag. vi ska göra hemmagjord sushi och dricka lite vin, kul!
i morgon blir det middag i stan och sedan raw comedy club med simon, riktigt kul. blev inget långt inlägg men lägger in gamla bilder som jag hittat på sophias dator, haha


gillar inte att plugga på en fredag

det blev en hemma kväll eftersom jag inte orkade följa med denise ut. så nu sitter jag och svär lika mycket som igår över min filosofi läxa. jag förstår verkligen ingeting och när man berätta för mamma om vad det handlar om så hon kan hjälpa till så ser hon ut som ett frågetecken. kommer aldrig lyckas med denna. Lutar mot ett stort IG på denna uppgift! inte blir det lättare när hjärnan tänker på annat.


så här glad är jag i alla fall inte just nu! lutar mer åt frusterad, sur och förvirrad!

trååkigt!


funderar på att kanske sminka mig och vara beredd om något händer?
känner mig ändå ganska snygg i osminkad och mjukisdress, not!

fredag och jag är frustrerad

nu är det äntligen helg och jag är "fast" hemma, haha nej men jag kommer ingenstans pågrund utav att lokaltrafiken inte går som den ska. skulle till camilla ikväll men just nu ser det väldigt mörkt ut på den fronten. så får vänta och se hur kvällen slutar för mig. pojken min hade planer så blir inget att träffa honom heller. så vad ska lilla jag hitta på en fredag kväll där man inte kan ta sig så lång? nej nu ska jag skriva lite på min uppsats så den blir klar sen ska jag fundera på vem som vill leka ikväll med mig.

filosofi är förvirrande

har nu svurit och blivit frustrerad över min filosofi läxa som jag bara hatar just nu. det går inte som jag vill och har liksom inte ork till att skriva tre sidor om något jävla flum ämne som man bara bli förvirrad utav. nej nu ska jag fortsätta och se hur långt jag kommer.

kul att systern märker att man är hemma! haha

i skolan

nu är det torsdag och jag vet att jag är dålig på uppdatera men har faktiskt haft saker att jag varje dag och har då skitit i datan helt. kanske ska bli bättre men just nu känner jag mig inte så motiverad, haha! idag skulle jag gymmat efter skolan men ramlade på väg till skolan så det blir inget. så blir att plugga filosofi till max. segt! nu ska jag fortsätta att fösöka lyssna istället för att lala runt på facebook eller spela spel.

känns som söndag hela tiden

nu är den söndag igen och jag är lika trött som vilken annan söndag som helst. igår var kvällen inte som planerad men den slutade hemma tidigt och möte simon på vägen hem så fick sällskap hela vägen hem, skönt! sovmorgon blev det i dag också, en riktigt lång en och det behövdes. plugget är klart så nu blir det solsidan.

utgång nummer två!

det blir en ute kväll ikväll också, känner att jag behöver det! så i natt dansar vi gärnet och har as kuul!

en utav dem jag ska ut med ikväll!

tröött

kvällen igår var helt sjukt bra oc hade det otroligt kul. jag bara älskade att vakna och sedan kolla på bilderna på kameran, man fick sig ett gott skratt! nu gör jag inte så mycket förutom att försöker planera kvällen och hur den blir. har inte så mycket mer att säga så avslutar med några bilder från igår.



ITS FRIDAY

äntligen fredag och jag känner mig både glad och inte glad. men taggs att tagga till eftersom det är utgång ikväll med alla härliga vänner. Camilla och hanna kommer hit vid 6 typ för att äta bär det av till hellströms för att föra. ikväll firar att mina härliga vänner johanna och malin fyller 19 år! nej nu blir det duschen för mig och sen måste jag välja outfit till ikväll och till sist städa rummet så det ser helt okej ut.


GRATTIS MINA SÖTA OCH UNDERBARA VÄNNER!<3 ikvälll är det all in!

en torsdag med många tankar

just nu känns det som allt är upp och ner, vet inte riktigt vad jag ska tro längre! just nu är det plugger som gäller men har lite svårt att koncentera mig men försöker mitt bästa, haha. i morgon blir det en bättre dag då jag ska ut med alla underbara vänner och bara festa loss eftersom mina söta vänner fyller år! nu ska jag försöka skriva klart min svenska uppgift!

ingen seriös bloggare!

HAHA JAG VET ATT JAG INTE BLOGGAR OFTA! jag känner mig bara inte som en seriös bloggare utan bloggar lite när jag känner för det och har tid. men ska försöka göra det lite bättre så ni slipper klaga. jag känner att jag riktigt har så mycket att skriva idag. nu efter vi slutat så ska jag, camilla och kanske hanna in till stan för att shoppa lite saker. kvällen kommer jag spendera med min söta pojkvän och lite plugg blir det tyvärr också.

Camilla startar du en blogg och är aktiv då lovar jag att uppdatera min varje dag och försöka vara seriös, haha!

RSS 2.0