lill lördag

idag har jag varit duktig som tvättat och redan börjat packa så jag verkligen får med mig allt.  helt sjukt om 5 dagar åker jag och girlsen iväg från regniga sverige. eftersom det är lill lördag idag så  jag träffa mina härliga tjejer på några glas ikväll och bara umgås. med lite alkohol i kroppen så blir det jobbiga lite bättre för stunden och det lär jag behöva just nu!

trött

ännu en dag som jag spenderat hemma för att få mig lite friskade. kroppen är helt slut och jag har ingen ork till något längre. i morgon blir det att fixa några ärenden på dan och sen på kvällen blir det att träffa några härliga tjejer för ett glas eller två.

I miss my days with you

There is so much to miss you. I miss your lips against mine and your closeness and security I had with you. I miss your body against mine, all we have is a huge loss for me and I think about it every day. I miss all of you and it's hard not to think about it. I miss that you are mine and I will always do.

en måndag

nu är även denna helg över och jag är helt slut. helgen spenderade jag på åland då det var träningsläger för mina små tjejer. helgen var kul men nu är den äver och vardan har börjat. denna vecka är det mycket på schemat eftersom måste fixa saker till utlandsresan som är om en vecka och sen även söka jobb.men idag har jag inte gjort något förutom att ligga hemma då jag hade världens mensvärk, hatar man blir helt orörlig för att det gör så ont och sen även börjar jag bli sjuk.. så blir att kurera mig denna vecka. nej nu ska jag nog snart sova om jag lyckas!



EN VECKA KVAR! sen drar jag och dem finaste tjejerna till alany!!!

en dag i taget

igår var det myskväll hemma hos sara med gulliga tjejer, vi gjorde middag och kollade på film. kvällen kan beskriva i orden, skratt, gråt och bara snack och blev även övernattning.

idag åkte jag och sara in till stan för lite shopping och åt även en god lunch, malin kom sen och det blev lite mer shopping. jag var helt slut när jag kom hem så blev en powernap på två timmar, riktigt skönt! sen mötte jag upp johanna för en fika och för att prata om det senaste, vi har alltid massa att prata om när vi ses! nu ska jag fixa lite innan det är dags att sova.

dagarna går ihop med varandra

ännu en dag passerat snabbt och snart har halva veckan gått. sover dåligt om nätterna men försöker vända tillbaka så jag får tillräckligt med sömn. idag vaknade jag runt 10 och bestämde för att gå ut och springa, duktiga som jag var sprang jag 15-20 min inte mycket men än början i alla fall.. hahah! i morgon blir det nog löpning på morgonen igen och sen lite ärenden och sen blir det lunch i stan med gaby och sara!
det är helt sjukt om 13 dagar åker vi tjejer, bara att tagga till! behöver kommer bort till värmen och solen!


ifrån i lördags

helgen är över

nu är ännu en helg över och dagarna bara rullar på. i fredags var det myskväll hemma hos sara med fina flickor. lördagen vart det laga sushi hemma hos sara med massa vänner och kul hade vi. efter maten och lite alkohol i kroppen bar det av till lobby. kvällen slutade på donken med vatten och coca cola kastande? förstod inte varför men men hahahah! idag har jag inte gjort något för att dega i sängen. man mådde ju som man förtjänade i morse men nu är det över och det är andra känslor som är igång.


sushin vi gjorde!

en torsdags natt

igår onsdag var jag med simon på morgonen och bara umgicks. sen eftermiddagen mötte jag upp gaby för några glas cider och det slutade med en utgång och en promenad hem fårn gullmars, hemma var vi runt kvart över fyra.. hahaha men kul hade vi! idag har vi bara tagit det lugnt och eftermiddagen blev det att umgås med sandra en liten stund. nu sitter jag och letar en mailadress till universitet jag igentligen skulle ha börjat på men kändes inte rätt och hade inte förberätt mig på att flytta till norrköping bara så där, så blev ändrade planer! nu ska jag fortsätta med det så jag blir klar och morgon dagen får vi lämna då allt kan hända!

finner inga ord längre.

en sliten tjej

kvällen igår var lyckad med blev lite små irriterad mot slutet men det gick över. vi börjar på sommar och drack lite sen vart det hemma fest i rönninge. det blev mat i gullmars och landade i sängen runt halv 5 och somna på en gång, haha! så var sjukt sliten idag när vi skulle fira lille syrran som snart fyller år. ikväll blir det bio med sandra sen får vi se vad som händer efter det.

vill inte ha det såhär

igår vart det utgång med mina söta vänner. kvällen började på sogni och sedan fortsatte vid att umgås på rose med dans och skratt. kvällen slutade på donken och sen taxiresan hem. somnade fan vid typ kvart i 55.. hahah! idag blev det en bakis shopping på ikea och även en tur på rusta för att handla lite saker inför alanya resan i september som vi bara längtar galet till! ikväll har det bara varit lugnt och kommer nog att fortsätta i samma bana.


 från igår

I do not think you realize how hurt I really am, because it becomes like a facade that milder everything every time I see you

varför blev det såhär?

mycket som hänt och känner att min ork för att blogga är otroligt låg. så ni får ursäkta att det bara kommer inlägg lite då och då men ska försöka bli bättre när jag väl mår bättre och känner att jag vill börja seriöst igen. dagarna går ihop med varandra nu och jag känner att jag inte har koll på något längre.
blev ett kort inlägg då jag inte har något att skriva om eftersom jag inte gjort något direkt intressant!


det var som en kniv gick rakt igenom mig och jag lämnades ensam och förstörd

har varken ork eller lust till något. vill bara försvinna orkar inte med känslan att vara helt förkrossad och sårbar. gråter floder som aldrig vill sluta, fyfan vad dåligt jag mår.. har fan aldrig mått såhär i hela mitt liv! jag skulle kunna försätta skriva massor men finns inga ord för hur jobbigt och dåligt allt är tyvärr!


kan varken äta eller sova, lever i en mardröm känns det som,

vill bara spola tillbaka tiden

alldeles för mycket

oj helgen gick snabbt över. fredag vart det utgång som vart så lyckad förutom att min väska gick sönder och kvällen slutade hemma hos syrrans pojkvän med dem. lördagen blev det lugnt på dan och på kvällen umgicks jag med johanna och liten utgång blev det. träffade pojken min på vägen hem utav en slump så han gjorde mig sällskap hem. söndagen spenderade jag med sandra och det blev bio. kvällen/natten spenderade jag hos pojken. och även måndagsnatten blev hos han.

idag har jag bara tagit det lugnt på dan och kvällen blev det bowling med pojken och familjen. lyckdes bättre en vad jag trodde kom fan tvåa, riktigt stark jobbat! i morgon blir att fixa några ärenden och sedan blir det middag med mamma inne stan för lite kvalitets tid.
RSS 2.0