söndag

igår vart det utgång för hela slanten. började med att föra lite på daam och sedan vidare på drinkbjudning på stereo nattklubb. hade det riktig kul och dans blev det såklart. kan ju säga såhär min engelska på fylla är ju speciell, haha! somna det kanske runt 3 och vaknade bakis som fan men fick som tur var skjus en bit hem och lyckades ta en powernap på typ 3 timmar när jag väl var hemma. ikväll blir det nog lugnt men man vet aldrig var kvällen kan ha att erbjuda.

Mitt allt! kommer bli tufft utan dem runt mig dygnet runt! <3

 

bloggen fick ett "ansiktslyft"

fick ryck och kände att bloggen behövde något nytt så fick bli en ny design helt enkelt. klockan är alldeles för mycket för att jag ska vara vaken igentligen men kan verkligen inte sova då jag lyckats vända på dygnet totalt! veckan är ganska uppbokad då det blir gröna lund me härliga människor, ikea för kolla lite saker till flytten, träna, grilla och utgång medunderbara vänner. tror fan jag ska ta mig ut och springa om någon timma då det inte är så mycket folk ute men får se hur jag känner då som vanligt flytter mitt liv på dock rör det mesta just nu min flytt till norrköping. kommer sakna närheten till familjen så mycket då man levt med varandra så inpå och vänner kommer vara en stor sakna, har dock turen att en utav dem ska med mig ner och plugga! så mycket som måste fixas och massa saker man måste fylla i men ska bli skit kul att komma iväg och få bo på egen hand och dessutom plugga och träffa nya människor. nya och spännande äventyr som väntar framöver!!
 

jaaa!

så då har man fått klartecken på att jag fått en lägenhet, fan vad skönt! skriver kontraktet om en vecka.. längtar tills jag har nycklarna i handen!!!

överlycklig

jag kom in på universitetet!!! lyckligt tjej. så nu blir det atta börja packa ner och bara få ett ja att lägenheten är min! så nu ska jag kolla in lite hem inredning. peace
även denna fina vän ska plugga i samma stad, lycka!

dålig uppdatering som vanligt...

jag är nog den sämsat personen på att hålla denna blogg uppdaterad men har inte orkat skriva och "kämpa" med att hålla den igång när jag inte har någon data hemma men som sagt kan bli ändring på det i framtiden då hela mitt liv kan förändras om 6 dagar, vilket känns helt sjukt men grymt taggad. livet flyter på med att umgås med vänner och familj. inom kärlekslivet är väl allt lite komplicerat men så är det väl alltid när man försöker få saker att fungera. jobb har det inte blivit så mycket på sista tiden utan några enstaka dagar här och där.
 
idag får jag min riktiga semster då jag åker till gotland med familjen. ska bli skönt med kvalitets tid och komma bort från stockholm. dock stannar jag bara till torsdag för att sen umgås med mina fina brudar över helgen. mys!
 
veckan efter är inte riktigt bestäm men kanske blir ner mot skara sommarland och träffa barndomsvänner, vilket ska bli skoj då vi inte setts på år och dar nästan. nu ska jag återgå till att kolla lite svampbob och bara ta det lugnt då vi åker om två timmar mot båten.
 
förra året på gotland,
 
 
RSS 2.0