nervös tjej!

så nu är ansökan inskickad! taggad tjej....


bild lånad från mi vän!

hej,

mycket som händer. orkar inte uppdatera det får bli senare! Peace out!



I won't let go!




vill man ha någon så kämpar man oavsett
vill man tillbringa tid med någon trots att det är svårt så finner man tid
vill man tycka om någon visar man det
jag känner stark för denna relation och saknar allt!
dags att komma hem till mig nu..

förlåt!



girls gone wild!

måndagen är snart över men ska inte klaga har haft en grym helg. lördagen drog jag och två söta tjejer på roadrtip neråt landet. första stoppet var norrköping då jag och saris ville kolla hur staden var då vi kanske ska börja plugga där i höst. mysigt stan och kändes liksom rätt när vi var där och kollade in universitetet, efter lite shopping vart av det linköping där S visade oss runt på campus och taggmodet blev ännu större. kvällen vart det hämtmat, vin och spelspelande. natten röjde vi på linköpings nattklubbar och jävlar vad vi körde tjejer! vi körde verkligen all in och wild and crazy. man märkte som fan att vi var stockholmare, HAHA! dagen efter mådde man ju som man förtjänade och dessutom vaknade jag med nackspärr då man delat på en 90 säng. runt 2 vart det hem till stockholm igen vilket man inte var taggad på då vi ville stanna och längre. men som vi kom fram till i bilen att återvänder gör vi garanterat inom kort.


bild resultatet som blir när richard får bestämma hur den ska se ut, haha!

Goodbye!

fredag med middag och bowling!

trött tjej men en glad tjej som sitter framför datan. Jobb vart det idag sen blev det middag på söder och sedan bowling med härliga vänner. fan vilket krig det var mellan oss, fight om vem som fick bäst.. hahaha! fyfan vad nervös jag var i slutet men lyckades inte komma sist vilket var underbart då jag alltid hamnar sist! Så kvällen vart lyckad och får ett stort plus. nu ska jag bara fixa lite saker sen blir det sängen då det är uppstigning tidigt. Imorgon väntar roligheter och så kul som vi ska ha det! PARTY!


blir roadtrip med dessa två underbara söta brudar i morgon(lördag)

trött tjej

i natt har jag bråkat med syrrans hund som vägrade att sluta snarka och fisa hela natten, men lyckades få några timmars sömn i alla fall. nu sitter jag här hos syrran och bara chillar då jag har fått världens jävla magvärk, helvete! nu ska jag åter gå till tv då det är lugnt just då hunden äntligen somnat.


zimba!

Grattis på 20 års dagen bästa du!<3



hoppas du får allt du vill ha och att din dag blir den bästa!

bor hos syrran till fredag!



så nu bosätter jag mig hos syrran till fredag och då får jag bo med monstert också!
veckan har varit lugn och skönt med vår känslor. lördag drar jag och två sötisar till linköping och norrköping
över helgen. nu åter till tv!

bästa måndagen jag haft på länge, glad tjej! hoppas hela veckan blir lika bra jag

kan inte sova!

söndagsångest

ännu en helg över och den har varit riktigt bra. fredagen spenderade jag hos syrran och lördag vart det myskväll med underbara tjejer och efter blev det en öl eller två ute på stan med J. vi hade skit kul och hemma i sängen var jag väl runt 4 kanske? haha bra minne man har. idag var det handbolls match som gällde, hammarby mot tumba. Heja Hammarby är det ända jag säger! Grabbarna spelade grymt synd att det blev förlust bara. kvällen blir som det blir men nu ska jag kolla lite tv och fixa lite mer i rummet. en dag i morgon också!

äntligen minisemestern bokad i april!!

sliten tjej

idag mår man som man förtjänar men kvällen igår var kul. firade ju som sagt en kompis och mycket skratt,dans och nattmat. ikväll blir ser det ut att bli en lugn kväll med att städa rummet och bara ta det lugnt för att samla kraft inför kommande arbetsvecka. nu är blir det söndags middag med hela familjen!

utgång på ingång!

lördagen är här och det vankas utgång för hela slanten! ikväll blir det att fira en killkompis som fyller 20, så all in ikväll.
just nu sitter jag hos J för att fixa oss inför kvällen med champange, myslyx! är så grymt taggad ikväll och kul ska vi ha!


april 2011

äntligen fredag

trött tjej som kollar film med lille syrran en fredagskväll istället för att köra utgång! dagen till ära spenderade jag med johanna då vi kollade runt i stan och sedan blev det middag hos mig med syrran och pappa. nu ska jag återgå till filmen även fast jag och syrran är riktigt osociala med varandra och sitter med varsin mobil och varsin ände utav sängen, hahah! kvalitets tid på hög nivå.

kvalitets tid med familjen

blev bowling med familjen då alla var lediga! sen vart det donken mat hemma hos syrran eftersom vi skulle se kaninen dem köpt. nu är det slappa framför tvn så får vi se hur kvällen slutar!


puerto rico, Gran canaria!

sant!

Hej!

oj vad tiden går. nu var det alldeles för länge sen jag uppdaterade. kan ju informera att jag lever och livet rullar på då vardagarna är det jobb och helger är det festande som gäller! just nu är mitt liv rätt bra men ändå komplicerat men på ett bra sätt. är typ ledig denna vecka så idag vart det powerwalk med syrran och sedan stan med johanna. i morgon ska jag umgås med familjen då alla är lediga!


Glad tjej idag!
RSS 2.0