jag älskar dig mer än allt annat!♥






uppdatering från skolan

dagen idag började inte alls bra men den vart genast bättre senare efter en mycket fnittrig filosofi lektion, haha. efter skolan blir det att gå till banken och sedan en liten tur i centrum med camilla. sen får vi se om jag hinner sola innan det är middag. juste kom på att jag ska hämta ut lite kläder som jag beställde för ett tag så det ska bli kul, simon får bli mitt smakråd, så då får simon bli mitt smakråd eftersom vi ska mysa ikväll. Nu är det natur som står på schemat, segt!

jag gillar svampbob fyrkant

idag har dagen rullat på och i skolan var det mycket skratt och krokade även kommentarer från mig som fick Camilla att skratta som fan.. sen var man hos läkaren och gjorde liten "ingrepp" så jag fortfarande inte sträcka ut armen helt men det är helt klart värt det, haha. nu sitter jag här hos simon och funderar& tänker så att det knakar, svårt val jag har framför mig.

igår så vart det teater efterskolan, djungelboken hette den och var faktiskt rätt bra och sen vart det en rusning till pendeltåget för att hinna med det och jag älskar ju att stressa, hahah. så den natten spenderade jag här hemma hos simon.

så camilla nu har jag uppdaterat som du sa åt mig att jag måste göra, haha


haha jag tror jag dööör!

en dag hemma i sängen

dagen spenderades hemma då ja inte inte alls mådde bra under gårkvällen. rätt skönt att få sova lite. nu ska jag sova så detta blev ett otroligt kort inlägg, haha så onödigt igentligen! Godnatt

detta ska inskaffas till garderoben!

söndag igen

känns som helgen bara flyger förbi och att det är skola hela tiden. kvällen igår spenderades med att spela bowling med stina, patrik och simon.. riktigt kul faktiskt. sedan blev en tripp till Mcdonals på väg hem till simon. dagen idag har varit full rulle. först match med små tjejerna och sedan var det nu mera handboll fast på TVn. nu är det film och jag börjar bli trött så blir att se klart sen sova.

liten bildbomb




en trött och väldigt bakis tjej.

igår vart det utgång med härliga brudar. började kvällen på dovas då det blev lite dricka sen drog vi vidare till soft och vart kvar där resten utav kvällen. kvällen blev lyckad med härligt sällskap och sedan många drinkar. så man får ta smällen nu idag då man märker att det blev kanske lite för många glas igår, huvudet känns som det väger flera ton. haha! snart blir det att ta en dusch så man känner sig som en människa igen.

PANIIK

har panik över min redovisning i morgon och den är för kort, vet inte hur jag ska göra?? nej nog om det nu blir det att fixa idrottskläderna och sedan blir det sängen för mig eftersom morgondagen bjuder på bra och mindre bra saker, haha! Godnatt

duktigt tjej

idag är jag duktig för jag var i skolan två timmar innan jag börja för att kunna fixa med min rapport så det skulle bli klart. det härliga är att den är KLAR! nu gäller det bara att bestämma vad dom ska säga på redovisningen. min rygg är helt slut och bara värker och jag drog nitlotten i morse då jag märkt att jag glömt plånboken hemma, så ringde min snälla pappa som ändå skulle ut och åka med bilen. så han kom förbi, räddaren i nöden liksom. nej nu ska jag fortsätta chilla i bibblan tills sara anländer till skolan. börjar om typ en halvtimma så tänkte ta en powernap kanske? haha

helt död

ja som ni märker har jag inte somnat än och tänkte dygna denna natt för att bli klar med det mesta plugget eftersom man har prov på torsdag och en redovsining på fredag. tråkigt men tyvärr något som måste göras. så i morgon blir det en latte påvägen till skolan så man inte somnar, hahah! nu ska jag återgå till det sista som är kvar, önska mig lycka till!

bara massa plugg

suttit och pluggat en hel del men är fortfarande inte klar på långa vägar tyvärr. idag vart det en dag hemma för mådde inte alls bra i morse trodde jag hade fått samma skit som lillesyrran hade i helgen. men det gick över senare så det blir skola i morgon. nu blir det fortsätta att plugga och snacka med sandra eftersom det var evigheter sen.

kommer sakna er flickor men hoppas ni får det bäst i london!

teknik är inte min grej!

nu har jag slängt ut en massa fina ord för att mitt spotify inte fungerar på mobilen. fick hjälp på traven av min pojke men gick inte så jätte bra eftersom det funkade på hans mobil medan min ville inte. så han får hjälpa mig med det när vi ses istället. så nu ska jag ta några djupa andetag och sedan fortsätta att arbeta på min rapport som jag måste bli klar med.

dagen idag gick snabbt och innan det blev hemgång så tog jag en liten ruda i centrum och fick med mig hem en fin rosa stickad tröja som jag tyckte var väldigt söt! nu ska jag fortsätta arbete så man är klar när handbollen början vid 8.

orken bara försvinner

blir så trött efter allt pluggande och ingen kraft kvar, usch! så nu blir det sängen för är helt slut. imorgon blir skoldagen kort och det tackar vi för. Godnatt!

jag vet!

jag vet att jag är usel på att upptadera men dem senaste dagarna har jag bara haft viktigare saker för mig. kan sammafatta dem kort även fast ni kanske inte vill, haha! jag har träffat pojkvännen, massa myskvällar. umgås med mina härliga vänner. blivit frusterad över skolarbete. pluggat och sedan ännu mera mys! idag har jag lyckats fixa ny nyckel till dator skåpet så man kan lämna dator säkert och med det fick jag helt nytt skåp, skönt. nu har jag slutat så blir att åka hem och försöka göra klart plugget.

säger godnatt

nu blir det sängen eftersom jag vill få lite sömn innan min söta pojke ringer när han landat i sverige som bara är om några timmar och sängen lockar otroligt mycket. Godnatt

hur kunde jag inte se detta?

har äntligen verkligen tänkt efter och insätt vad som är sant och vad som är falsk. det finns så mycket som jag tydligen blundat för men som nu blir verklighet och inte är den schysstaste sidan direkt. men tyvärr något som inte verkar vilja försvinna så får helt enkelt lära mig att leva med det!

 
såhär känner jag för allt detta!

en onsdag

idag var det meningen att jag skulle till farsta med malin och johanna men råkade vakna när jag skulle vara där så hann inte ditt tyvärr. så har chillat hela dan hemma och fixat lite saker. kvällen var det mening att jag skulle följa med på bio men hittade inte min biobiljett så blev en kväll hemma med familjen och våra gäster. det blev sällskapspel och massa prat plus skratt. nu ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på film om jag orkar.
i morgon får jag äntligen träffa min söta pojkvän då han kommer hem från usa. tre hela jävla veckor utan honom, helt sjukt hur mycket jag saknat honom!
 

värsta sättet att vakna på..

vaknade nyss och såg en spindel framför ögonen. flög upp och försökte döda den men misslyckades stort och nu vågar jag inte ens somna om. usch gillar inte spindlar!

något killar borde veta!

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon bumps in i dig - Bump in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

kunde inte sova...

kunde inte sova så fick bli tacochips med guacamole dip, mums

trevlig dag

dagen idag har varit i full rulle. den började med en rolig och pratsam shopping i stan med gaby, riktigt trevligt! sen när man kom hem var det bara att vända om eftersom då var det bio i heron med familjen plus erika och nettan. blev narnia, bättre än jag trodde haha! men nu ska jag krypa ner i sängen eftersom jagr grymt trött. Godnatt

dessa två underbara flickor kommer jag tilbringa kvällen med!


haha älskar bilden!

en vecka kvar på lovet..

vet inte vad jag ska skriva det står helt still, haha! min dag idag har varit lugn eftersom det bara vart en liten snabb shopping i liljeholmen. fick med mig ett par jeans, en tröja och ett par trosor. nu har jag precis fixat till mig lite och snart ska jag byta kläder. ikväll blir det en mys kväll med massa snack med johanna och camilla.

juste i natt fick jag värsta rycket och städa/rensade mitt rum ( vilket behövdes) haha.

dygnat

ja då har man lyckats vara vaknen hela natten och snart blir det en dusch  för att frächa upp sig helt enkelt. är trött man jag får skylla mig själv, haha! nej nu har jag brist på ord så Peace!

inte ens trött

kul att man inte kan sova för man lyckats sova bort hela dan, jag bara älskar det! i morgon blir det andra bullar, haha! ska sätta på en film snart så man kanske blir trött. godnatt på er som sover!

dan efter

nu år nyår över och det blev en lyckad kväll med härliga vänner. dagen började med att jag och systern min åkte till farsta för att handla . fick med mig hem en klocka, örhängen, lite smink och sedan en julklapp till min älskade simon. kvällen började med middag hemma hos johanna med härliga brudar och sedan drog vi alla vidare till rickard för att fira tolvslaget där. vid 1 drog vi till pendeln i stuvsta som vi fick vänta på ett försenat tåg och sedan var den tunnelbanan där man mosades då alla ville på. samma sak gällde det bussen som jag skulle med hem. var hemma runt lite över halv 4 då pappa var snäll och mötte mig vid bussen så jag slapp gå själv!



dresscode för igår, lockarna som försvann innan jag hann komma till johanna, kul!! haha

RSS 2.0