dagens bild!



detta humör är jag och sophia på idag

30 maj

nu har jag och sophia precis kommit in från att ha stekt i solen hela dagen, det var väldigt skönt att bara ligga i solen och ta det lugnt. med tanken på att vi båda var väldigt trött speciellt sophia som skulle ha mött mig i gullmars kl.1 för att vi skulle in till stan men det visade sig att hon vaknade då, så då åkte jag till henne och vi åt frukost och sen som sagt solade vi. haha när vi ligger i solen och lyssnar på musik så kommer sophias lille borsas kompisar in på tomten när vi skulle precis sätta på vattenslangen och frågade efter axel. som inte var hemma! efter det så kommer tre små killar runt 13 års åldern in rusade på sophias tomt dom letar efter en boll dom typ kastat över, och där ligger vi i bikini och dom små ungarna tror inte att vi varken hör lr ser dom. hur dum får man vara igentligen med tanke på att dom prata ganska högt.

Gården spenderade vi i fruängen med att grilla marshmallows och hade allmänt trevligt. efter en stund så kom polisen för typ någon i husen hade ring men vi hade inte gjort något fel så dom åkte direkt! haha men när jag sa att polisen kommer så sprang jacobs så fort han kunde där ifrån, man kan ju undra varför eftersom vi var oskyldiga. men efter det så tröttnade sophia och min astma satte igång så vi åkte vidare. det slutade med att vi hamnade hemma hos mr S och chillade där med lite film kollade och när det blev för tråkig så satte vi på musik och efter det så somnade vi alla väldigt fort!

men nu ska jag och sophia ta en latte innan jag ska åka hem för att äta med store systern min. och kvällen kommer vi troligtvis spendera i stuvsta, det slutar väl med att vi hamnar på en fest, haha som vanligt alltså!

dagen efter

igår som sagt så fyllde jag ju år, hela 17 år hahah. tjejer i klassen var så gullig. dom hoppade fram bakom några skåp och började sjunga, dom gav mig blommor och godis! på kvällen åkte jag,sandra, johanna och fredrika in till stan för att äta lite gott och fira mig.  och såklart ska jag skämma ut mig själv. fick ett par jätte fina trosor utav fredrika och jag råkar hålla dom lite för högt upp så kyparn ser dom och jag tror jag dör när jag såg att han kolla åt vårat bord. alla vi börjar as garva.

Dagen idag har varit lång men väldigt rolig. i skolan så sprang jag och min galna vän malin och slog på varandra och retades som vanligt. sen fick jag även en present utav mattias; det var en banan. haha väldigt snällt utav dig! och jag retade honom väldigt mycket för han skulle till skansen i regnet medans jag skulle sitta i ett tort klassrum. så näll är jag liksom. vi försökte slippa naturen men det gick inte så bra om man säger så.

nu på efter middagen så kom hela tjocka släkten på kalas. det var riktig rolig eftersom jag och erika betedde oss som 2 åring och knöt fast varandra med serpentiner. haha oj oj vilket uppdrag det var när vi skulle på toa. åh vad vi skratta. det tog liksom aldrig slut. men nu är dagen slut och jag är väldigt trött ingen aning varför man så kan det gå!

ha det bra!

27 maj!

idag är det min födelsedag!

tomt?

det känns som jag har ett stort tomthål inom mig. det känns väldigt kontsigt med tanken på vad jag alltid har runt mig. underbara vänner och en familj som är ett utav dom bästa sakerna i mitt liv. men även så tycks det fattas något och jag har ingen aning om vad det kan vara. denna fråga har jag ställt många gånger men har aldrig lyckats få något svar!?

Morgondagen

i morgon är det min födelsedag! =)

äntligen

BARA TVÅ DAGAR KVAR!

i skolan

nu sitter jag i skolan och bara väntar på att få börja. har varit här sen kl. 8 i morse för att jag skulle göra mitt franska prov som jag missade förra gången eftersom jag var sjuk då. oj klockan var mycket! nu måste jag kila väg till skåpet för att hämta mina böker..

!

HEMMA!
Sliten och trött
men helgen har varit välidgt rolig om man bortser från skadorna

en handbolls helg!

HALLSBERG från fredag och söndag!
nås på mobilen!
sms gärna så jag har något att göra mellan matcherna ;)

torsdag kväll

nu är det bara några timmar kvar tills bussarna lämnar enskedehallen för att åka till hallsberg.
det ska bli så jävla kul, detta har man längtat efter! och på söndag fyller pappsen år, så då blir det att fia honom.
men nog om det nu är jag så trött så ska nog krypa ner i sängen så jag är utvilad tills i morgon!
godnatt och ha det så bra! =)<3

bara en vecka

nu är det bara 7 dagar kvar sen smäller det! HAHA

onsdag

idag vakande jag med världens huvudvärk och halsont. det sög eftersom jag kände att jag vill inte bli sjuk nu när jag snart ska åka iväg för att spela handbolls cup utomhus! så detta är inte den bästa tiden att bli sjuk på. men nog om det snart ska jag ta en dusch för att sen hjälpa pappa att träna F98. alltså min lilla systers lag som jag nu mera är hjälp tränare för. kanska roligt faktiskt men ibland pain in the as om man säger så. för om man har mycket plugg så måste man ju ändå ställa upp för tjejerna! men som sagt nu ska jag gå och göra i ordning mig.

kommer sakna dig!

 

I morgon så åker min käre vän sophia till Grekland.
Jag kommer sakna dig väldigt mycket!<3

trött och seg

har nog inte kännt mig såhär seg sen en evighet tillbaka. det började med att jag kände att jag verkligen inte orkade träna men pallade mitt arsle och göra det iaf. väl på själva handbolls träningen så får jag värsta huvudvärken som fortfarande är kvar. I morgon är det sista dagen i skolan på denna vecka. så jävla skönt. På fredag bär det av till Hallsberg för att spela handbolls cup utomhus. men nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova bort min huvudvärk och det onda halsont som jag fått. vill inte bli sjuk bara! GODNATT =)

Lättnad!



känns skönt att veta att ni står bakom mig

Tisdag

nu har man äntligen gjort den sista delen utav dom nationella delarna av matte A. det gick väl inte direkt så jätte bra men det får duga! nu sitter jag på mentors lektionen och den är seg som vanligt! malin,sara och johanna fick sluta tidigare förutom jag och tre tjejer till! väldigt orättvisst men sånt får man leva med. men nu ska jag faktiskt ta och lyssna på min mentor x) hahaha

fredagen!

  

fått nog!




känns som om mitt liv rinner ut som sanden ur ett timglas!?

Måndag

nu är helgen över men som tur var så var jag ledig idag. det var verkligen härligt när jag vaknde upp insåg att jag var ledig. och sen ännu roligare att igår så träffade jag sandra och hennes två kompisar Jennifer och Martin. men runt halv elva så kom mr S och hämtade mig. vi kollade på film hemma hos han och jag fick mina mackor som jag tjatade om så mycket! men lika skönt var det inte på morgonen när hans mobil går igång kl 7 på morgonen typ 100 gånger. haha
men nog om det min helg såg ungefär ut såhär i fredags så vart det grillning på årstafältet, det vart väldigt roligt och mycket hände. på lördagen vart det betydligt lugnar det blev att kolla på ECS hemma hos johanna med massa godis och trevliga människor! men nu sa jag övertala mamma att hon ska köpa något gott som vi kan äta på medans vi kollar på CSI ! BYE =)

torsdag

idag är det torsdag och snart kommer den efterlängtade helgen! i morgon kommer det bli en lug dag eftersom jag går halvdag. lr om jag ska vara helt ärlig så efter lunch är det någon fotbollsmtach som vi måste kolla på och sedan är det typ lekar som lärarna har annordnat! haha det kommer nog att bli skoj. sen på kvällen blir det grillning på årstafältet med en massa människor, trevligt trevligt! men nog om det igår så var jag och grillade med Tim, Patrik och sandra. det var jätte trevligt och mysigt. mycket skratt vart också en hel del! Sen var du en viss person vid namnet patrik som verkad etycka om mina solglasögon eftersom han ville låna dom hela tiden. & eftersom jag är så snäll så fick han det. men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan. lyssna på musik och sjunga med ovasett hur falskt det låter! HAHAH

förvirrad?

varför ska allt bli så komplicerat för? kan inte allt bara stanna till eller sluta,  Blir så himmla förvirrad utav allt och det tar verkligen på mig. känner att det jag tycker är som bäst har börjat bli jobbigt. förstår inte hur det kan hända. åh hatar när det blir såhär. på den senaste tiden har allt bara vänts upp och ner. vill bara att allt ska lugna ner sig så jag slipper må såhär jävla cp dåligt! alltså får jag bara sitta och hoppas på det bästa helt enkelt! bye

helgen är slut

nu är helgen slut och skolan början i morgon. jag måste igentligen plugga samhälle men orkar verkligen inte göra det.
är helt slut ifrån i lördags då vi var ute på grinda med laget! det var som en överlevnads grej som min pappa(ledare) hade annordnat. det vart iaf jätte kul och trevlig! bilderna kommer jag lägga upp sen för just nu orkar jag verkligen inte det. nej men nu ska jag gå och ta något att äta för är väldigt hungrig och humöret är som sämst just nu.

Torsdag

nu är det nästan en hel veckan sen jag bloggade sist. jag har tyvärr inte haft tillgång till någon dator hemma eftersom jag tyvärr har värsta bråket med min föräldrar. men nu sitter jag i skolan så tänkte jag att jag kunde passa på att slänga in ett inlägg. som sagt sen sist jag skrev så har det hänt väldigt mycket. på fredagen efter valborg tog jag det bara lugnt hemma och grät över att jag sumpade min mobil. men nu har jag en väldigt gamla telefon men det funkar. men nog om min mobil. I lördags så var det grillfest på årstafältet. så jävla kul det var och haha vid sextiden på morgon så somnade jag på ett pingisbord, och som sällskap somnade oliver precis brevid! så jag var inte ensam om det som tur var. söndagen var det bara att chilla hemma eftersom mamma och pappa var väldigt arga att jag kom hem vid sju. det kan jag förstå men iaf. måndagen var det bara att plugga och vara irriterad på mina föräldrar. men som tur var kom eric med godis för att hålla mig sällskap! mysmys. i tisdags var det vollyboll sm i skolan. och vi kom på tredje plats. sen var det träning på kvällen som jag verkligen inte var tagad på och det märkte man men efter vart jag glad eftersom pappa köpte donken mat till mig! och igår så var jag ledig på förmiddan sen var det bara att åka till skolan för prov. men dte blev inget hon ändra till på måndag istället. men nu ska jag börja arbeta på naturkunskaps uppgiften så man kommer hem någon gång! bye =)

dagen efter

nu är valborg över och nu kommer man återgå till sin vardag! med det menas fortfarande att vi kommer festa loss.
men som sagt min valborg var full spekat med saker. först började kvällen med att vi grillade hos aston och sen körde vi lite tangera! efter det drog vi till enskedes majbrasa men när vi kom var den typ borta. vilken besvikelse det blev. men efter lite fyverkerier så dorg vi tillbaka och sjöng lite singstar! efter en stund drog jag och sophia mot farsta strand för att festa vidare med min vän anton. i farsta stötter på vi på min käre klasskompis Daniel. vi stod och snacka och hade det trevligt medans vi väntade på våran taxi som var jävligt seg! när vi väl står där och snackar så ställer sig en helt mysko snubbe brevid oss och daniel får för sig att han kommer våldta honom. ahhaha med lite för mycket sprit i sig så kan man tro vad som helst. men när väl taxin kom så åkte vi typ ut i skogen, när vi väl var framme kom anton ut och betala eftersom vi var panka, haha som vanligt alltså. när vi väl kom in hade typ alla redan däckat! det sög ju lite men nu skulle vi festa hade jag och sophia bestämt! det blev iaf lyckat. vi bade och bastade, det var mysigt och allt annat kan vi ju skippa sen att berätta om eftersom vi är lite för privat! HAHAHA lr hur sophia....  Idag har jag bara degat hemma hos sophia och sen vart inne i stan för att köpa present till mina kära vänner!  Nej men nu ska jag återgå till att sörja att jag sumpat min mobil. och sen ska jag tjocka i mig godis och glass mums säger jag bara! bye =)
RSS 2.0