onsdag

en trött tjej som skriver. idag efter jobbet blev det en promand hem till johanna, riktigt trevligt! nu ligger jag i sängen helt död och ska snart sova då jag ska upp 6 i morgon suck men måste man jobba så måste man, hahah! kortaste inlägget hitilis tyvärr men ni får tåla det. Godnatt

Samma vanliga

kvällen igår var jätte mysigt, jag hade råkat dubbelboka mig själv så fick boka om min fika och det blev standup på fåfängan med tjejerna. det var super mysigt och jätte roligt att kolla på. efter jobbet ska jag på handledar kurs för att få börja övningsköra, nervös över att jag snart ska bege mig ut i trafiken. men det kommer säkert gå alldeles utmärkt, hoppas jag.. hihi! efter kursen så är planerna lite oplanerade då jag inte vet om det blir hem och sova eller om det bär av hem till simon, det lämnar jag fortfarande som ett ?. nu sitter jag och arbetar förfullt med ett par uppgifter, segt men det måste göras helt enkelt. som vanligt är jag lika trött som igår vid den här tiden och jag känner att dte finns inte så mycket och skriva längre om mina vardagar då jag hela tiden är på jobbet,hur kul är det att höra på varje dag liksom? jag hade tröttnat i alla fall. så nu ska jag inte tråka ut mer utan fortsätta återgå till det jag gjorde innan.

trött tjej som inte har humör längre för något

lunch rast

precis blivit klar med min lunch här på jobbet och dags att fortsätta arbete men har inte all lust så utnjutar verkligen in i det sista på rasten genom att kolla på skor som är på rean. efter jobbet blir det banken hämta ut ett paket på ica sedan blir det en fika inne i stan med Sophia och Micke, trevligt ska det bli! är en trött tjej efter helgen som varit. midsommar var jätte bra och hade jätte kul med mina vänner. lång så himla bakis på lördagen och kan nog säga att gaby också var det då vi låg helt döda i soffan hemma hos mig. så det blev en lugn lördag för mig och söndagen också för all den delen men kvällen spenderade jag med min sötaste simon. nu blir det att återgå till arbete så man hinner blir klar någon gång.
bilder från midsommar kommer när som helst, ska bara orka lägga upp dem... HAHA

at work

nu sitter jag på jobbet igen, ovanligt? nej inte direkt eftersom jag alltid är här nu under sommaren. igår var det hur trevligt som helst på after worken som var på hilton hotel. gud så vi skratta och vi bestämde oss för att vi måste göra om detta igen nu under sommaren men då bestämde vi en helgdag eftersom vi jobbade tidigt idag allihopa. efter jobbet blir det banken och sedan ska jag inskaffa mig en ny kamera så man kan fota lite på midsommar. ikväll vet jag ej vad som händer men skulle chansa på att det blir väldigt lugnt eftersom det blir party i morgon..

dagarna bara rinner iväg

känner att min motivation inte är så hög just nu men händer liksom inget i mitt liv för stunden då jag jobbar hela dagarna är helt slut när jag kommer hem och för att hinna umgås med vänner och familj så väljer jag att priotera bort att logga in tyvärr, hahah! dagarna har rullat på som bara den och jag följer bara med strömmen som kommer. idag efter jobbet blir det after work med jobbet, ska bli kul att träffa dem man kommer jobba med i sommar, nej men nu ska jag återgå till det jag gjorde innan så jag hinner klart det som ska vara klart.

STUDENT TIDER

MIN STUDENT!






MIN ÄLSKADES STUDENT!







du är det bästa som hänt mig snygging ♥

tiden bara rullar iväg

nu har det gått alldeles för lång tid sen jag sist uppdaterade er om vad som händer i mitt liv och den sista veckan har det varit full rulle med massa saker. förra veckan det stora händelser som ägde rum som att JAG TOG STUDENTEN! fy fan vad lyckad dag jag hade och tack till alla som gjorde den till den bästa. det roliga var att jag jobbade dagen efter och började kvart över åtta, vilken var en match för mig som är morgon trött! men jag klarade och fixade hela dagen men var ganska trött för när jag kom hem somnade jag runt 7 och sov ända fram till 8 på morgonen efter. som tur var jag ledig torsdag från jobbet och denna dag tog min älskade simon studenten så stilig han var. sen har det bara rullat på förutom att jag blev hemma från jobbet på fredag pågrund utav smärtor runt magområdet.  visade sig att jag blev sämre och åkte till sös och blev inlagd till måndag då jag äntligen fick åka hem trots att jag inte riktigt var bättre. men gulliga grabbar som kommer runt kvart i 12 till mig på lördagen och då jag även fick höra att dem hade dragit från krogen typ nästan kommit dit. Grabbar ni gjorde min kväll bättre trots hur jag mådde! sen dök dem upp även dagen efter för att följa med simon! idag vart det jobb med hade så ont att jag åkte hem efter lunch och i morgon blir det ett nytt besök på sös för prover. ihopp om att svaren är bättre denna gång så jag slipper detta för det tar på en som fan..
ikväll för jag sällskap utav min älskling för känner att jag kan behöva hans trygghet!
RSS 2.0