UTGÅNG PÅ INGÅNG!

ikväll blir det utgång med gaby och frida sen kanske fler hänger på! ska bli kul och känner att jag behöver en utekväll för att släppa tankarna för en studn. så därför kör vi all in ikväll alltså menas det med att det är fullt ös medvetlös, haha nej men nästan ;) nu ska jag börja sminka mig så jag hinner med tågen och allt!

otur är bara förnamnet

känner att bloggen går super bra eller hur? haha skämt åtsido men nej ska försöka skärpa mig och bli mer aktiv på bloggen. vet faktiskt inte hur många gånger jag sagt det och vet inte hur många gånger jag brytit det.. hahaha men sånt är livet?

i tisdags så lyckades jag bli bestulen på min plånbok, någon jävel lyckades ta den ur min väska! så arg och irriterad på hur jag kan ha sån jävla otur här i livet?

igår onsdags var det utekväll med mina fina flickor och trevligt hade vi såklart. jag drog tidigare medans dem andra fortsatte kvällen vidare. natten spendare jag med pojken min då man få passa på när man kan träffa honom eftersom han jobbar varje dag.

imorgon blir det lunch med gaby i stan och det ska bli super kul, alltid lika mycket att prata om oavsett hur kort tid det är mellan vi ses, härlig tjej där!!



gotland 11,

Gotland i bilder



i´m back

alldeles för länge sen sist märkte jag. veckan på gotland var hur trevligt och kul som helst. vart mycket skratt och prat mellan mig och gaby. vi hann även med en utgång som slutade med att vi träffade två härliga tjejer från stockholm och den kvällen slutade hemma i sängen vid halv 5 efter mycket om och men, hahah men så kul vi hade och alla härliga fina bilder som man hittade på kameran. sen jag kommit hem har det inte varit så mycket förutom att jag och johanna var ute en stund i lördags och sedan åkte jag hem till simon. söndagen spenderade jag bara hemma och tog det lugnt. veckan ha flyttit på snabbt och jag har hunnit med två middagar hos mormor och ena gången även simon med, trevligt trevligt. nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan.

nästa destination Gotland

mycket som hänt som sen sist men nu tar jag med mig Gaby till gotland för att umgås och ha det trevligt!



måndag

som vanligt flyger dagarna förbi och jag hinner inte med något längre känns det som. känns som allt går upp och ner för mig, sjukt jobbigt då jag inte vte vad jag ska ta mig till. mår inte bra för tillfället då det är för mycket som rör omkring i huvudet så man blir galen. nej nu ska jag återgå till tv och bara ta det lugnt för i morgon blir det jobbet igen!

RSS 2.0