tider rinner iväg som i ett timglas fast denna gång kan man inte vända tillbaka allt

nu är det ännu längre sen sist, lever livet som jag vanligen gör alltså jobbar, umgås med vänner och sover! HAHA.. vardagarna är fyllda med jobb förutom att jag varit ledig i nästa två veckor och första jobbdagen var igår och på helgerna är det party och umgås med mina flickor. träffade även S när han var hemma under helgen, trevligt som alltid att träffa den grabben!  utöver allt annat så händer det ändå rätt mycket, finns alltid saker att klura på och saker att prata om. men snart är det lön och då kan man leva lite då jag levt på typ 50 kr dem senaste två veckorna, haha! nu blir det tv och kvällsmat sedan sängen tror jag!

FREEDAG!

är tillbaka, veckan har varit lugn då jag varit ledig så har bara tagit det lugnt. fixat lite saker på dagarna sen sova resten, hahah! idag är det fredag och den ska jag spendera hemma hos sara med henne och denise, riktigt trevligt! blir alltså en hemma kväll vilket kan behövas då jag varit ute varenda helg hittils och ska dessutom ut i morgon då vi ska fira sötisen Joy som fyllde år i torsdags, Grattis igen söta du! ja som jag sa tidigare så blir det först stan i morgon för en fika med gaby sen blir det hem fixa sig för sen in till stan igen för middag med massa härliga tjejer! sen får vi se hur resten utav kvällen blir.

lördag hela veckan

musiken på högsta volym och taggar till max. ikväll blir det utgång med sara och grabbarna från klassen, skit kul ska det bli eftersom vi inte sett på alldeles för länge! så just nu blir det en dusch så man känner sig fräsch. dagen idag har varit lugn eftersom jag bara varit hemma med syrran och även malin som svängde förbi och skulle lämna kläder till syrran. nej som sagt nu blir det duschen för att sen se om syrran och hennes vänner lyckats laga maten när jag kommer ut, haha!


kul har vi alltid tillsammans! ikväll är du och jag mot alla andra, hahaha!

varje flicka har en stor hemlighet som hon bär på.

hemma på fast mark igen. kryssningen med familjen var trevligt och gud så mycket som vi skratta. kvällen har spenderats med familjen och vi har kollat på idol, blandat massa drinkar och även kört nostalgi låtar, riktigt trevligt! dagen i morgon är halvt bestämd så berötta mer om det en annan gång.


ifrån kryssingen, jag och mami!


ikväll, trots soffan är en tre manna sova så måste vi klämma in oss 5 i den.. hahaha

trött på hur folk behandlar varandra

tankar som pratar bara

trött på att det hela tiden ska dyka upp problem eller att misstag görs, hur länge ska vi orka med sån här skit? jag vill vara liten igen då världsproblmen var när ens barbie docka gått sönder eller man fått sand över sig. varför är det inte lika enkelt längre.. som dem vuxna säger "välkommen in i vuxen världen" men tycker istället dem ska säga" välkommen i i vuxen världen där det alltid dyker upp problem och du kommer att ta misstag, bara att du vänjer dig" haha nej men seriöst det är ju ingen som varnar en för allt det jobbigt när man blir stor?

alla har sina saker men humöret går verkligen upp och ner på senaste tiden men som jag alltid lyckas göra så är det ju att överleva och försöka kämpa på och det är det jag verkligen har försökt göra!
men just nu känner mig för att bara sitta lyssna på musik och låta allt komma upp i tankarna så jag kan rensa ut.

Från och med nu tittar jag bara framåt och försöker sikta på dem målen jag har satt upp för mig själv!

en evighet sen

nu var det verkligen evigheter sen jag sist skrev. jätte ledsen över dålig uppdatering man har ingen dator som fungerar här hemma vilket är sämst! så hade tur då mamma tog hem sin jobb dator. dagarna flyter på och ja jag lever, haha! har också lyckats få jobb vilket är tummen upp då jag arbetar på en förskola. det är helt galet men skit kul då alla barnen är underbara och dem gör min dag verkligen! de senaste veckorna kan man beskriva i orden jobb. umgås med alla vänner. utgångar. humörsväningar. massa skratt & känslor. i morgon får jag lång helg då jag drar på kryssning från tors till fre med familjen vilket ska bli kul. helgen lämnar jag fortfarande tom då jag inte riktigt är säker på hur den blir. nu blir det tv en stund innan det kanske är dags att krypa ner i sängen!

 gillar dig tjejen!
RSS 2.0