Verkligeheten kommer ikapp

Datan har pajat så bloggar inte lika mycket tyvärr, men fortsätt läsa ändå om ni följer den ;) tack på för hand!

några timmar blev det i alla fall...

några timmar senare och jag är uppe. fick i alla fall lite sömn trots tankarna på annat håll. idag ska jag till banken och klippa mig så man känner sig lite snygg nu när hösten börjar komma! nej nu ska jag fixa rummet lite om jag orkar annars blir det krypa under täcket och kolla tv liten stund till innan det är dags att gå upp.

midsommar 2008 ?

!

Jag löste problemet!

behöver hjälp!

HUR FAN FÅR MAN BORT DETTA?

har försökt och försökt men inget funkat... behov av hjälp!! vet du hur, skriv gärna till mig då så jag blir av med skiten

en persons förlust kan bli en annans vinst

som sagt bloggen är under revonering och ska snart vara klar. igår spenderades dagen med att åka från ena sjukhuset till det andra då lille syrran gjort ialla sig på idrotten i skolan. sen när jag kom hem hann jag äta middag sen så fort jag la mig i sängen däckade jag. idag har jag bara tagit det lugnt hemma och sen blev det att umgås med sandra en stund nu på kvällen.

!

bloggen är just nu under renovering! HAHA

Godmorgon

har nu varit vaken sen klockan sju. vilket är bra jobbat utav mig som har blivit värsta sjusovaren (även fast jag var det innan också, haha) nej men har ju lyckats vända på dygnet men nu är på väg tillbaka till den vanliga dygnsrytmen. blev en liten runda nu på morgonkvisten, jobbigt men skönt att röra på sig lite och det är även ett bra sätt att få ut sina tankar och allt som är jobbigt från huvudet. idag har jag några ärenden på schemat och sen blir det att träffa min underbara vän johanna en liten stund. nu ska jag få i mig något att äta blev hungrig igen, haha!

Remember me

dagarna bara flyger förbi och idag är inget undantag. dagen i enkla ord är magvärk. trötthet. massa prat. bio och nu är det sängen som kallar. GODNATT!

.

ensamt

idag har jag sökt jobb. vilat och bara tagit det lugnt då jag både ha migrän och världens jävla tandvärk, så får bli att ringa och boka tid i morgon. nu ska jag fortsätta att kolla efter jobb och sen bosätta mig framför tv. har dessutom kommit på att jag blivit väldigt sällskaps sjuk, hahah!

ännu en söndag

söndagen är här igen och lika lugn som alla andra.igår var det mycket som var inplanerat. pådagen blev det farsta med johanna för att inskaffa lite saker. sen var det bara hem och fixa sig för middag i stan. middagen var trevligt och rolig. träffade även en vän. kvällen har spenderat med att kolla på tv med syrran och kommer att fortsätta göra det. peace

 igår

Något jag aldrig glömmer ♥


en som står mig nära hjärtat trots allt, dig glömmer jag aldrig!

fredag kväll

blev en hemma kväll i dag vilket var riktigt skönt. kolla på film med mamma och åt lite gott! plus har sökt lite jobb idag så får hålla tummarna!!! ska nog sova nu så jag orkar upp i morgon, har massa ärenden på dagen och sen blir in till stan senare. godnatt


ikväll, trött tjej

RSS 2.0