LYCKA! Summerburst!!!!

pic


utgång till sommar


firade utav min 20 årsdag med underbara vänner!


Älskade mami!<3

kalas med släkt och barndomsvänner


studentmottagning i enskede, beerpong!


mina söta vänner från igår

söndag

oj oj oj länge sen jag vet. men har ingen dator och ingen stor lust att blogga hela tiden då det pågår mycket i mitt liv just nu men det flyter väl på som vanligt, då jag umgås med vänner.festar.jobbar.letar nytt jobb. familjen och försöker hålla igång med träningen. en stor sak är att jag fyllt 20, ÄNTLIGEN!!! har faktiskt varit på systembolaget en gång bara hittils. så dem helgerna som varit har jag firat med vänner. släkt och familj. alla mina firande har varit riktigt roliga och jag är glad att jag har så underbara människor runt om kring mig.

veckan som varit har väl varit lite halv lugn då det var studentmottagning på tisdagen i tumba. lunch med i stan med s på onsdagen. torsdag först jobb intervju sen mot studentmottagning i enskede där det blev kareoke och beerpong. fredag studentmottagning i stuvsta och sedan utgång till sommar. igår lördag blev det utgång med fina vänner. så nu idag söndag är jag trött. stressad och förvirrad och mycket mer till.

allt detta med universitet då man får svar om en månad så då måste man ju kolla upp allt med csn och lägenheter och allt där i mellan. vilket gör en lite stressad och dessutom jobb letade på det.. ingen kul blandning direkt!

veckan som kommer är inte alls bestämd så får se vad den har att erbjuda! eller juste ska på SUMMERBURST fre-lör vilket ska bli sjukt kul!! nej nu blir det slappa framför tvn med resten utav familjen.
RSS 2.0