över trött tjej!

nu är helgen över och jobbet har kommit igång igen. helgen var så härlig tror jag aldrig skrattat så mycket på länge, gud så jag skratta! ifredags vart det avskedsmiddag för fredrika som flyr till värmen i tre månader, kommer sakna dig vännen!!! efter middagen vart det ta några glas på annat ställe. vart även lite dans in på små timmarna. lördagen vart det först att fira farmor som fyllde 70. sen vart det hem till systern min för några glas vin. sen som jag och johanna alltid lyckas göra så blev det en spontan utgång med att dricka öl med härliga vänner, då v börjde på hellströms för att sedan fortsätta mot gamla stan för några öl på resturang movitz där vi hade skit kul!! söndag blev det en bakis dag med emilia i stan. idag var det heldag på jobbet så är helt slut plus att jag börjar bli sjuk och huvudet inte är på min sida just nu då det är mycket som snurrar där!


saknar värmen!

inget är lätt numera

svåra val framför mig

har nog aldrig kännt mig så vilsen som jag är just nu. kan detta kapitel i mitt liv får stop och stanna där det hamnar. får allt se om kapitlet har ett slut eller en ny början, återstår att se! jag fårstår inte hur en person kan tåla så mycket? jag försöker vara stark trots allt som händer omkring. vet inte riktigt hur jag lyckas men tror fan snart att jag faller med ner i fallet. Mycket att tänka på och komma fram till!


en bra tid var det då, vad hände?

 

Puerto Rico, Gran Canaria













massa fler bilder finns på facebook!

söndag

nu är det söndag igen och i morgon är man tillbaka på jobbet igen från en veckas ledighet. ska bli skönt på ett sätt har saknat alla barnen. hundvakt idag men ska väl säga att det är lille syrran som gör allt jobb, haha!
är helt slut och tankar är på helt fel saker och vet inte riktigt hur jag ska lyckas få upp mitt humör.

lördag

nu var det alldels för länge sen! resan till puerto rico (gran canaria) var grym och hade skit kul! mycket bad, skratt, drinkar, utekvällar och härligt folk. igår vart det att fira rickard som fyllt 20 på stuvstakällaren, riktigt kul hade vi och ville inte sluta när det stängde. ikväll har jag bara chillat hemma hos johanna och i morgon blir det att vara hundvakt. bilder från resan kommer senare!

helgen lider mot sitt slut

eller den är redan slut, haha! lördagen blev det först middag hos johanna sen blev det en spontan utgång med sara och louise, träffade många man kände och kul hade vi. kvällen slutade efter mycket om och men på donken och hemma i säng var jag runt halv sex på morgon men det var helt klart värt det! mycket skratt, dans, gå rakt in i en stopp skylt, halv cheeseburgare och en lång vänta på dessa tåg och bussar. nu har jag lyckats packa hälften i alla fall till resan. för om två dagar drar jag till värmen, såååå VÄRT det!


min halva cheesebugare, jag tappade brödet!


magenta!

lördag

kvällen igår var hur kul som helst även fast jag drog tidigare än dem andra. träffade på gamla vänner vilket alltid är lika kul. men varför det vart utgång var för att fira rickard som fyllt 20, Grattis yttligare en gång! morgonen var mysigt trots att man var bakis som ett jävla as. nu sitter jag hos johanna och kollar på när hon fixar sig för att hon ska iväg. vad jag ska göra ikväll är fortfarande ett frågetecken då det finns lite olika alternativ att hitta på.  Puss & Kram

vill helst inte...

hockey kväll

sitter just nu och kollar på jvm ensam i rummet. Har inte varit direkt sport intresserad utav har blivit det lite mer på senare dar. dagen idag vart planerarna ändrade då jag lyckdes somna på dan och inte vakna förns rätt sent, känner att jag börjar bli sjuk då jag knappt har någon energi kvar i kroppen. i morgon blir det utgång med ett skönt gäng, vilket ska bli riktigt kul! resten utav helgen är halvt planerat så får se hur den slutar. åter till hockeyn!

folk slutar aldrig förvåna mig

Måndag

dagen idag har varit seg då jag vaknade upp jätte sent med huvudvärk och ont i halsen, jag ska göra allt för inte bli sjuk! får hoppas jag inte blir alldeles för sjuk då jag åker om en vecka typ till värmen, gud vad jag längtar!nej nu har jag inge mer intressant att skriva så..

 


syskonkärlek!<3

nyår i bildformat









välkommen 2012

nu är det nytt år och jag kunde inte firat in det nya året på ett bättre sätt. jag var med alla mina underbara flickor! dagen började med att jag och johanna åkte och handlade och hämtade upp denize påvägen tillbaka. vi förbredde det som  behövades och sen blev det liten kort vila för att samla krafter. middag blev det runt 7 8. sen vart det att börja röra sig mot farsta för hemmafest. kvällen avslutades med bästa sovsällskap och vaknade runt halv 4 och mådde som man förtjänade, var väl hemma runt kvart i 5. men vra jag social när jag kom för lyckdes somna ganska fort och vaknade inte förns runt halv 11 igen.. Fail eller bevisar bara hur jävla sliten man var. fast nackdelen är har haft svårt att sova nu ikväll istället... segt som fan! nej nu ska jag försöka sova så jag inte sover bort hela dagen i morgon. ville också bara säga att om 10 dagar är jag i spanien så det så.


RSS 2.0