dejt med flickvännen ikväll!



syskon kärlek♥











Jag älskar er!♥

roligt man kan ha det! HAHHA bara störda..

älskar att vara sjuk!

jobbat? nje lyckats varit ledig hela veckan dock lyckats blivit sjuk så har ändå bara legat hemma. imorgon blir det fika i stan och sen blir det hemma kväll för att ladda upp för helgens nöjen! nu blir det film för har inge mer vättigt att säga.

sliten tjej

helgen är över och snart är vardagen igång. helgen blev lyckad och skratt och mycket dans har det blivit. i fredags var det födelsedags fest i Årsta och hemma var jag väl halv 5 helt slut. sliten var man ju dagen efter men det var bara att ta en återställare på lördagen då jag och johanna bestämde oss för att dra ut. kul hade vi och massa vänner träffade vi och gamla återseenden. söndagen har varit lugn och kommer fortsätta så för snart är det sängen som gäller!


vill utomlands igen!!!

sagan som har ett oskrivet slut

ingen lill lördag här inte utav en vanlig tråkad onsdag!

veckan har gått långsamt men ändå snabbt. förkylningen vägrar släppa och precis när jag blivit av med magvärken dyker en tandvärk upp, när ska jag få må bra en dag iaf? haha. helgen var grym förutom att jag blev super sjuk vilket var tråkigt. fredag vart det myskväll och film kväll med S även fast vi båda tyckte filmen sög. lördagen vart det fira malin och johanna som fyllt 20, kul hade jag fram tills då magen började göra ont så fick snällt skjus hem. nu ska jag ta alvedon och hoppas värken släpper och att sedan vila lite så jag blir frisk. för i morgon är det åter till jobbet efter ett besök hos tandläkaren som vi får hoppas inte blir så jäkla dyrt!

Tumblr_llfdcvbbux1qcqw92o1_400_large
ÅH VILL SÅ JÄTTE GÄRNA! hopppas, får hålla tummarna!!!!

alla dagar går ihop med varandra

så mycket i huvdet men så svårt att få fram allt. dagarna går så sakta nu tycker jag. dagarna på jobbet känns längre och att man är ute i minusgrader på morgon gör inte saken bättre. jobb blir det veckan ut i alla fall. är helt slut om när jag kommer hem så lyckas alltid ta en powernap, idag var jag så trött så använde bankomatkortet i spärrarna och blir förbannand när det inte fungerar tills jag inser att det inte är busskortet, HAHAH! trött tjej eller vad?



313177_10150855462470591_418957405590_21172121_2142602401_n_large

RSS 2.0