vill ha en vovve

återigen i skolbänken

oj vad tiden går snabbt och hade inte tid med datan under lovet då det var massa saker planerade.  så i lovet i helhet är ganska enkel. kryssning onsdag som vart sjukt lyckad och hade hur kul som helst då man somnade åtta på morgonen med 5 personer i hytten. torsdagen blev det "påskmiddag" hemma med familjen och simon. fredag blev det en tågresa ner till kolmården för att spendera helgen på simons land, vilket var otroligt mysigt. söndagen blev det en cider på söder med syrran på dan och kvällen blev det ett glas vin med stina, denise och två vänner till denise. kvällen avslutades hemma hos simon. så igår blev det att ligga i solen hela dan hos simon och lyckades få lite färg i alla fall. idag så har skoldagen rullat på som vanligt och jag blev nyss klar med att fixa medaljer, haha! mat som gäller nu...

påsklovet har börjat

oj såg att det var ett tag sen sist och som jag fórtfarande känner att jag är sämst på att uppdatera men men. helgen bestod utav middag med sofia och alexandra på fredagen och sen blev det mys med pojken min hemma. lördagen blev det grillning och krök med klassen i farsta, sjukt kul var det! söndagen blev lugn då det blev en fika i stan i solen med malin och johanna. kvällen spenderades med simon och henrik och sen mina söta vänner johanna och fredrika. måndagen blev det en lugn förmiddagen med simon och kvällen blev det att umgås med sandra. idag blev det en lunch i solen sen efter det blev det umgås med johanna en liten stund, trevligt! kvällen kommer spenderas på söder med massa härliga vänner. nu ska jag återgå till min packning eftersom jag ska på kryssning i morgon.




bilder från i lördags

en helt vanligt tjej

är helt slut i hela kroppen och det gör ont. det har inte hänt så mycket mer under dagarna som jag inte bloggat förutom att jag var på simons skiva i måndags med johanna och syrran. Kul hade vi verkligen och det slutade med natt mat på trafiket i gullmarsplan och sedan en taxiresa hem med dem tre blåa grabbarna, haha! tisdagen fick jag feber och ont i varenda muskel, tyspiskt så blev hemma även idag. i morgon blir det dock skolan oavsett har inte tid att ligga hemma sjuk. I morgon blir det mycket att göra då blir att plugga till redovisningen som jag har på fredag och sen blir det söka till unveristet men det får jag ta hjälp utav syv i skolan så man får in dessa ansökningar! nej nu ska jag krypa ner eftersom pojken min inte verkar vilja svara, hahah! Godnatt




simons studentskiva

ny vecka

en trött caroline som sitter i skolan som väntar in på att strax få sluta. efter helgens härligheter så är jag helt slut. i fredags vart det utgång med gänget och det var hur kul som helst och slutade med att jag åkte hem till simon. lördagen blev det att umgås med gaby ocg ta några glas på en uteserving och även träffa vänner från förr, riktigt kul och även denna kväll slutade hemma hos simon. så när söndagen kom var jag helt slut, så det blev en solning på simons altan och sen blev det hem för att äta och fixa i ordning mig till årets första studentskiva för min del. vi hade det hur kul som helst på min vän gabys skiva och så mycket som vi dansa och kan även notera att jag satsade på nyktert, (stolt) men var fortfarande lika trött i morse ändå. nej nu bär det av till centrum med malin för att kolla lite små saker till skivan ikväll, ja ni hörde rätt ikväll är det ännu en studentskiva på schemat och denna blir det all in på!




två bilder från igår

saknar dig



idag skulle du fyllt 100 år, vi saknar och tänker på dig!
du finns alltid med i mitt hjärta och minne. du var en härlig person med ett ungt sinne. 

massa planer och plugg

sitter kvar i skolan efter man slutat för att duktig som man är arbeta på projektrapporten som ska vara klar nästa vecka. blir bara rädd när jag tänker på hur mycket som ska vara klart denna vecka och nästa vecka. tänkte att jag skulle vara klar med min ekonomiska nyhet redan innan helgen eftersom i helgen är det uppbokad med massa saker, så jag har tänkt ut schema för hur jag ska hinna göra allt.

Idag- plugga till marknadsförings provet och skriva på ekonomiska nyheten
i morgon- skriva på nyheten, gå till banken, träna och träffa sandra
fredag- sitta kvar i skolan och skriva på rapporten, utgång med gamla vänner
lördag- bladning på plugg och utgång
söndag- plugga järnet på dan och sedan årets första studentskiva för min del

sen är jag lite glad för att jag har fixat både min studentklänning och sedan en klänning till att ha på slutskivan. men nu är jag mest trött och känner mig bara seg, så blir hem och dricka lite kaffe och sedan sätta igång med pluggandet. nu ska jag återgå till min rapportskrivning.

skolan

nu sitter man i skolan och lyssnar på redovisningar och om en stund är det lunch. eftersom jag kände mig så sällskaps sjuk så kom simon och hämta mig efter sitt möte med innebandyn. så medans han kollade på fobollen så kollade jag upp högskolor och universitet till mig. snart är dte information om hur man söker och allt sånt så det ska bli intressant. just nu sitter jag och skrattar åt camilla som sitter och sjunger med i låten i hennes spel!

en trött tjej som vill ha sällskap

dagen idag började helt okej, dagen flöt på i skolan och den blev som den blev haha. nu ligger jag helt död i sängen och försöker arbeta med projektet men dator vill inte vara på min sida. är frustrerad och känner för sällskap ikväll. men känns lite mörkt på den fronten då simon har träning ikväll. nej nu ska jag försöka plugga det sista innan jag blir för trött.

härliga minnen

oj har inte glömt att uppdatera mig såg jag. som sagt i fredags var det bio och kan rekomenderas, filmen hette No strings attached. sen senare på kvällen eller kanske säga natten så droppade simon in och gjorde mig sällskap. lördagen blev det lite varierat då på dan blev det mys med simon sen fick vi gäster till middagen. och senare på kvällen anslute jag mig hem till simon för film och gott gott. söndagen orkade jag inte röra på mig och kände att jag behövde en natt till med simon brevid mig då jag kände mig nervös inför intervjun jag hade idag, som förresten gick väldigt bra enligt mig själv då jag får hålla tummarna att jag får jobbet. nu blir det att plugga natur och sedan stressa upp sig på marknaddföringsprovet som är på torsdag, har liksom panik som bara växer!

idag så vart det stan efter intervju för att träffa gaby för äta och bara snacka massor och vad vi prata om gamla minnen. så jävla härliga stunder vi har bruden och som vi sa att vi inte ångrar en sekund utav det vi gjort, blir bara glad utav att kolla på att härliga och kanske "mindre" härliga bilder och du förstår vad menar, haha! finns ju riktigt charmiga och jag får säga mitt. nej men gud vad den perioden i mitt liv flöt på och var helt jävla underbar. saknar men nu är det dags att skapa nu lika galna och härliga minnen, eller hur gaby? haha!



bara två utav många lyckade kvällar och dagar med denna tjej!

hatar när klumpen i halsen kommer tillbaka..

en hemlighet



en kul kväll

ikväll vart det bio på söder som gällde med några från klassen, riktigt kul faktiskt! nu har jag dansat och mimat till musiken som spelas i ipoden och än är det inte slut eftersom man väntar i pojken som är ute på krogen. frå hoppas han kommer snart då jag känner mig lite trött.

ikväll blir det bio

 berlin 2010
RSS 2.0