en trött caroline som skriver

helgen har varit helt otrolig. utgång i fredags med alla brudar grymt kul, lördagen blir det myskväll hemma hos simon med taco och massa annat gott! och nu idag har inte jag och simon gjort så mycket utan mest bara slappat. så nu sitter jag här och simon borde komma snart. nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen på trean och sedan kolla upp bussen tills imorgon då det är dags för att jobba. Godnatt!


bjuder på denna charmiga bild!

utgång på ingång!

NU ÄR DET LOOOV!!!

Har slutat för dagen!
 
11 september, jag och camilla

snart klar

nu är det bara nån timma kvar sen är det LOOOV, så man har längtat! och så har studiebidraget kommit så det firasr vi med en utgång med dem bästa!


at work

nu är det pratiken sm gäller och det är bara att jobba på, haha. ikväll ser det ut som det blir utgång med brudarna, riktigt kul. känner mig helt slut och känns som kroppen sviker mig och inte alls har någon kraft kvar. men som tur var är det lov efter jag är klar här idag. en veckas lov fy fan vad skönt. nu ska jag fortsätta arbeta.

klumpen i magen blev lite mindre

nu har jag äntligen fått klart min uppsats så nu kan jag andas ut, äntligen! dagen idag har varit allt annat förutom lugn men det bättrade sig. snart är det mat sen bär det av hem till älsklingen för att pyssla om han och han mig eftersom jag kan verkligen behöva det efter en små stressad dag. nej nu ska jag packa min väska och sedan är jag redo för att åka.

mys i soffan

nu ligger jag i soffan hos simon och försöker plugga men myset lockar mer om jag säger så. skolan idag gick bra om jag bortser från lite drama, men man överlever! nu ska jag fortsätta plugga och kolla på bonde söker fru med dem andra.

 just nu

information & Layout

nu har vi Information & layout men vi sitter i bibblan och "arbetar", har lyckas göra två uppgifter.. haha sorligt. snart mat och jag längtar är super hungrig. har suttit och spleat copergame i nu säkert en timma, det är fan riktigt tragiskt men fan kan inte sluta spela eftersom man måste hålla rekordet på topp.. HAHA!

detta är spelet!

hemma igen

middagen var god och samt glassen efteråt, men promenaden till pendeln var ingen lek eftersom både jag och syrran frös som fan, haha! men nu blir det plugg och kolla på desperate housewifes med familjen, trevligt!

brottom

skolan idag har varit lång med helt okej, kände mig lite osäker på provet men får hoppas på det bästa helt enkelt! snart bär det av in till stan för att äta med familjen. mamma och pappa firar 29 år tillsammans så det blir middag ute. GRATTIS MOR OCH FAR! nu måste jag bara hinna fixa mig och sedan är det dags att gå.

 mars 2010

ny fräsch blogg

som ni ser har det skett förändring i bloggen och det känns skönt, detta med hjälp utav Gaby som hjälpte mig med headern min. super tack! bowlingen igår vart super kul men lyckades vinna första serien men lyckades komma näst sista i slutändan ändå, efter drog vi till hellströms som var fullproppad och jag kände mig otaggad på att dra och och prataja men följde med för en cider. träffade några vänner. sen kom malin och johanna, men drog ganska snabbt efter dem kom för att hinna med tåget. drog hem till simon eftersom jag kände att jag behövde lite trygghet och bara umgås med den underbara människan. idag har jag bara sovit och pluggat. nej nu måste jag nog tänka på refrängen det är en dag i morgon också. nu ska jag plugga lite till sen blir det sängen. godnatt!

Just nu



 
laddar upp för bowlingen, satsar för att vinna!

bowling med härliga vänner

känner att jag bloggar typ varannan dag men så får det nog vara, kör inlägg när jag hinner liksom. igår var det 20+18 års firande med god mat och dryck. sen drog jag,simon, alex och pontus vidare ut. vart inte långvarit med kul var det i alla fall. sne när jag och simon kom hem så somnade båda som stockar. vaknade upp min en liten huvuvdvärk men ingen jobbig. sen bar det hem till sophia för att plugga. nu sitter jag här hemma och har ångest på vad jag ska ha på mig ikväll, för först blir det bowling och sedan blir det nog utgång men trevliga människor. men nu ska jag äta och fixa mig och sedan får vi se hur kvällen slutar!

trött. nedstämd!

nu blir det sängen eftersom jag inte alls är på humör förutom att krypa ner i sängen min och bara släppa allt som går i huvudet just nu! godnatt!

paus från pluggandet

nu har jag tagit en paus från allt pluggande och jag är helt slut i huvudet. men det blir att packa kläder till idrotten i morgon eftersom jag aldrig kommer orka göra det i morgon bitti. nu ska jag fortsätta lyssna på musiknoch bara andas ett tag för att sen försöka fortsätta plugga (om det nu kommer gå)

I will never stop fight for what i love..


 
den ser lite större ut än vad den är

svenska c

dagen bärjaade inte alls bra, först vakna upp ensam i sängen. sedan har väl humöret pendlat som en berg o dalhbana men sånt är väl livet. har lyckats få alla tjejer att börja spela coptergame som simon och jag satt och spela igår, hahaha! eftermiddag blir det plugga som en galning och mycket mer.. nu ska jag återgå till svenska lektionen.

överraskning?

känner att jag bloggar typ när jag har ork och lust, ska verkligen försöka förbättra mig. i måndags kväll drog jag till simon och sov. dagen i skolan på igår var seg och jag kände mig på dåligt humör men det förbättrades på eftermiddagen då jag och sova skulle äntligen TATUERA OSS, fy fan vad vi hade längtat! i två och en halvtimma satt jag utan paus och bara kämpade mig igenom smärtan. den går verkligen inte att beskriva men ont gjorde kan man garantera, haha! efter min tur var det sophias. vi båda blir mycket nöjda med resultatet så det var värt smärtan kan man säga. nu ska jag börja plugga religion i väntan på att pojken min ska kliva innanför dörren och sluta och kolla på gamla filmer på facebook.

at schoool

igår vart det middag hemma hos simon och sedan innebandy match. det var segt att kolla eftersom det var 3x20 men ändå roligt, haha! en sak var i alla fall säker att jag somnade gott och ville verkligen inte gå upp i morse efter att få veta hur kallt det var ute. nu är det strax lunch och jag är hungrig så det passar bra! nej nu ska jag konsentrera mig den sista 10 minuterna!

helgen lider mot sitt slut

nu är ännu en helg slut och jag känner mig seg men ändå glad. i fredags natt kom simon efter han varit ute och gjorde min kväll. i lördags morse var det meningen att jag skulle vara med när mina små tjejer hade match med kände mig fortfarande seg efter min feber så blev att vila ut mig så jag skulle orka servera på bröllopet. det var liet stressigt men ändå kul tycke i alla fall jag. det blev en intressant kväll allt från fixa små saker till att sätta ihop en bröllopstårta och sedan stå i baren och blanda drinkar till dem som ville ha, så nu kan jag några stycken(stolt, haha) nej nu måste jag rusa eftersom simon och hans pappa är här om 10 och hämta mig. sen blir det att bara ta det lugnt ikväll och kolla när simon har match. åh nej måste ju hinna packa väskan! PANIK!

jag har gett upp

ingen ide att haka upp sig men omöjligt att inte göra det i denna situation. gillar det inte alls! känslan och klumpen i magen blir varken mindre eller mindre smärtsam. nej nu ska jag nog fixa till och sedan fortsätta att kolla tv med syrran och få mig själv lite gladare!

en höst bild

 i onsdags

sjuk på en fredag, jippi!

som sagt är sjuk och har varit det i två dagar, skit kul med hög feber. så har inte alls gjort mycket idag och nu snart ska jag och syrran upp till ica för att hyra film och bara chilla galet! peace out är på dåligt humör så blir inget långt inlägg tyvärr..

at schoool

hann inte uppdatera igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen och kvällen. det blev skolan. plugga. träning. möte. ännu mer plugg. nu är det snart dags för en fyra timmars lång internationell ekonomi lektion som jag inte ser fram emot. och planerna är som jag sist vet så ska jag träffa simon ikväll, skönt eftersom jag kan behöva många kramar och pussar efter några stressade dagar!

 23 Juni

natt mat: nudlar såklart!!!



 Jag just nu i väntan på nudlarna!

helgen slut. plugg i högar!

ni får ursäkta min frånvaro men har helt enkelt inte hunnit blogga som jag tänkte mig men sånt kan hända. helgen min har varit bra, det vart utgång. thai mat. hemmakväll. match. massvis med plugg. nu har jag läst igenom naturen som är till på onsdag. men kände att det var dags för en paus nu så sitter och kollar in mina bilder som kommit upp på hemsidan nu. www.megan.se (om ni vill se alltså, bilderna finns undet reklammodeller) nu ska jag återgå till lite natur och tv i hopp om bli på bättre humör eftersom jag just nu inte alls mår bra, suck!
har igentligen bara lust att krypa ner under täcket med min älskling, behov utan sällskap just nu!

?

just nu är jag bara tröttt och lite nere, känner att min humör går upp och ner hela tiden. men ska inte klaga har varit ledig från skolan både idag och i morgon så det är det ända positiva just nu. nej nu ska försöka plugga och hoppas att kvällen slutar mycket bättre än den verkar nu!

Ändrade planer

det blev ingen piercing utav det blir tatuering istället, känns mycket bättre enligt mig! haha

13.23

nu blir det andra bullar för nu ska jag verkligen komma igång med min träning och äta rätt så jag känner míg piggare och mer motiverad till saker. för just nu är det nästan tvärtom och det suger. så dags för en ändring helt enkelt. nej nu är det dags att återgå till skolan och verkligheten istället för att sitta framför datan.

18 things a girl wants but will never ask for

1. Hold her.
2. Laugh with her.
3. Invite her somewhere.
4. Hangout with her and your friends together
5. Smile with her.
6 Take pictures with her.
7. Pull her onto your lap.
8. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
9. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.
10. Kiss her unexpectedly.
11. Hug her from behind around the waist.
12. Tell her shes your everything – only if you mean it.
13. Make her feel loved.
14. kiss her in front of OTHER girls you know!!!!*
15. dont lie to HER.*
16. DONT cheat on her.*

17. ALWAYS Remind her how much you love her.*
18. sit on top of her and tell her how much u love her and then bend down to
her face and kiss her while sitting on her

dags för en ny piercing?

 
men vart är faktiskt lite hemligt fortfarande! Crazy jag vet men är fett taggad!

söndag

som jag sa tidigare så har det varit en bloggtorka och jag kännt mig inte alls taggad på att blogga men tänkte jag kunde slänga in ett inlägg nu. helgen har varit otroligt kul och mysig! fredagen blev det festen med sara,camilla,sophia och johanna! även senare kom syrran in och gjorde oss sällskap. senare på kväll/natten bestämde jag coh simon att vi skulle göra sova hos honom. hemvägen var ingen lek alls.. usch fy och blää, det är tur att man har en underbar pojkvän som simon tesch! lördagen spenderades med simon hela dagen och kvällen förutom några timmar när jag var i stan med gaby för att hämta ut min och syrrans bio biljetter. mening var att jag skulle till sara en stund på kvällen men mådde inte alls bra och kände att jag behövde en hemmakväll och den blev otroligt mysigt. film och massa gott blev det. söndagen vaknar man i tid så man lyckas få små stressa för att hinna med pendeln för att möta lille syrran. så det var bio på dagen och kvällen blev ändrad. nu har jag läst internationell ekonomi ett antal gånger så borde kunna allt till i morgon. nu funderar jag på lite skorpor och te, MUMS!

Bloggtorka tyvärr

kommer att blogga ordentligt när jag blir på humör igen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 onsdagskväll

 

RSS 2.0