äntligen lite bättre

dagen idag har varit slapp eftersom jag är helt slut efter att jag inte sover på nätterna för min hosta, usch! humör var ganska på botten när jag vaknade men blev genast på bättre humör när pojken min muntrade upp mig via msn. nu ska fixa det sista inför i morgon. för först blir det en snabbis till farsta med systern men och sen blir det hem och börja fixa sig i ordning lite smått. nu ska jag återgå till min film.

vill bli frisk

hatar att vara sjuk

har varit sjuk sen julafton så därför jag inte bloggat tyvärr. har liggat ner bäddad och missar kryssningen som är idag, så segt och tråkigt tycker jag. nu ska jag fortsätta att deppa och bara ligga i sängen och vänta på bättre tider. peace

i miss your lips against mine♥



dags att komma hem nu älskling!

God jul farfar ♥

God Jul

nu är snart även julafton över och jag är hur trött som helst. dagen började med julklapps öppning bara med familjen. sen vart det besök på kyrkogården för att tända ljus för farfar. runt 2 vart det julklapps öppning på mammas sida och efter maten blev det på pappas sida. har fått massa fina saker och ätit god mat såklart. nu blir det att bara ta det lugnt och försöka få bort min hosta och förkylning.

julklappar:
pyjamas
två mjukis dressar
mjukisbyxor
tröja
strumpor
schampo&duschkräm
datorväska
mascara,lösögonfransar
hårspray
toffifee
godis
påslakan&örngott
örhängen
presentkort
pengar

ha en fortsatt trevlig jul

mini julafton

idag vart det julshoppa de sista med syster och sedan hem för att städa rummet. för ikväll blir det mini julafton med morfar.

 julafton förra året

FY FAN,

julbak i bilder



no internet!!

dålig uppdatering då internet inte funkat som det ska, segt som fan. lördags var det som sagt julbak och middag i tumba. söndagen var det mtach med mina små tjejer och sedan avslutning med dem. måndag var det rep hela dagen plus delredovisning med projektarbetet, fixade även naglarna i handen efter skolan mamma och syrran. så har vi då idag tisdag då det var julavslutning i skolan som gick galant sedan vart det ett läkare besök för min del. oh ja nu ligger jag i sängen har precis pratat klart med pojken min, ända kontakt vi kan ha är via facebook, väldigt segt men jag får klara med som går! nej nu ska jag krypa ner i min sän eftersom jag ska jobba i morgon.

mina naglar

det bär av till tumba för julpyssel och bak!

 Gotland i sommars

nu är det Sunes Jul maraton!

heeelg!

tänkte blogga igår men blogg.se funkade inte så blev inget utav det, haha! dagen idag har varit slapp och lugnt. igår var jag uppe med tuppen eftersom simon skulle åka tidigt. tråkigt att han åker för min del men riktigt kul för honom som får åka till usa och ha kul. vill också utomlands,haha! snart blir det middag och får se hur kvällen blir helt enkelt, lite oklart än!

17.21

dagen idag har varit lugn och vi fick mycket gjort i projketarbete, vilket känns väldigt skönt! plugg har det blivit ända sen jag kom hem från skolan, riktigt segt men behövligt eftersom jag har prov i morgon. men nu blir att börja klä på sig då jag ska hem till min älskling och umgås en sista gång innan han drar till USA. lite sorligt att ska vara borta i tre veckor men jag får helt enkelt klara mig, hehe!

 just nu

hahaa jag döör

som vanligt är jag dålig på att uppdatera men har haft bättre saker för mig helt enkelt. helgen bestod av sena kvällar. härlig musik. mycket dans och såklart härliga människor. igår vart det en dag hemma i sängen men idag vart det upp tidigt för rep hela dagen inför julavslutningen så jag och jenny har lekt med lampor hela dagen. riktigt kul! nu har jag pluggat men ska försöka plugga lite till innan min älskade pojkvän. men nu blir det middags nummer två. juste lyckades ju damsuga upp mina trosor när jag städade, hur lyckas jag liksom?


ny städat rum, skönt!

14:27

idol igår var jätte kul och trevligt trots att simon klagade lite och såg lite bitter ut, haha! kvällen slutade med hemma hos simon med en film och massa mys. idag är ännu inget planerat och vi får se hur den slutar helt enkelt, haha.

dessa två står det mellan

 
Sony Ericsson X10 mini pro                Sony Ericsson X10 (vit eller svart)


vilken tycker ni?

fredag betyder heelg!

nu är det fredag, ÄNTLIGEN! dagen började med lucia rep i skolan och sen vart det lite julhandling och skor till mig själv. nu håller jag och mamma på att fixa en ny telefon till mig, jiippi. så det bär av tll centrum för att kolla in dem som det står i mellan. ikväll blir det idol men min älskade pojkvän, super kul och mysigt! oj måste börja logga ut slutar tidigare idag, känns som det är en bra dag idag!

trött. grinig. dålig humör. ledsen

blev hemma idag också, mår verkligen inte bra. usch hatar verkligen att vara sjuk. i morgon blir det skolan i alla fall oavsett vad. det är färjan på tv och det får mig att längta tills jag ska på kryssning med alla mina härliga vänner! just nu är jag bara på dåligt humör och lite grinig. har krypit ner under täcket igen som en liten flicka. vill inte känna såhär utan vill bara leva livet som det är! nu ska jag ta en långt bad och bara pyssla om mig för att få mig själv på andra tankar.

hatar att vara sjuk

är sjuk, hatar att vara sjuk! idag bara legat i sängen hela dan utan att ha rört på mig, kändes ganska skönt men mår fan inge bra så lika bra att bara krypa ner i täcket! nej nu ska jag fortsätta att ligga under täcket och kollar på tv och bara somna. skönt men hade varit bättre med sällskap.

vill utomlands nu, vill bara bort

jobbigt

för mycket tankar som går igenom huvudet, blir aldrig kvitt med dem känns det som. bildas bara massa jävla klumpar som inte ens ska finnas för det finns inget anledning. hatar funderingar och massa onödigt skit, ingen idé att ha. vill inte ha dem! känner jag mig glad? nej inte alls den försvann med vinden som blåste förbi.

klumpen i magen vill inte försvinna, ogillar!

uppdatering från bibblan

sitter i bibblan och flummar som bara den. jag och camilla har gjort det ända sen åtta i morse och det gjorde lätt våran dag. nu är det praktiklektionen då det är dags att skriva rapporter men ingen orkar direkt jobba eftersom vi inte har någon lärare till denna lektion idag. sen när skolan är slut är det dags för lucia rep eftersom det är lucia måndagen som kommer. mycket att försöka hinna med denna vecka enligt mig själv. igår vart det att åka till simon för att mysa lite innan han drar på kryssningen.. nej nu ska jag försöka återgå till mitt arbete.

ledig idag

idag är jag ledig från skolan så det kändes skönt eftersom det behövs ibland, haha! känner att jag kan sammanfatta vad hag gjort i helgen eftersom jag inte orkat blogg då. Som sagt i fredag var det mys kväll hemma hos simon med middag, idol och massa chips och dip. lördagen blev också lugn. lite papparkaksbak och sedan blev det en sväng hem till camilla och kvällen slutade hemma hos simon. söndagen så vart det också även lugnt då jag och johanna umgicks och hon sov kvar. nu sitter jag här framför datorn och bara kollar runt. nej nu ska jag fixa till håret som ser ut som fan, haha

 
jag och johanna igår

min och johanna humor, hahah

freeeeedag!

nu sitter jag hemma hos simon med en cider och kollar när han duktigt lagar mat. praktiken gick bra som vanligt, fick besök utav min lärare idag och det gick också bra, haha! ikväll blir det mys kväll med simon. helt underbart! nej nu ska jag hjälpa till att göra såsen(får se hur det går) trevligt fredag kväll!

sängen lockar nu

säger godnatt nu eftersom det är en dag i morgon också. då gäller idrott och sedan praktik. kvällen blir det mys med simon. härligt!  avslutar med en härlig bild.

jag och min underbara vän camilla

lust att komma med värme till mig?

det är kallt och jag ligger här under täcket med en frysen kropp. skoldagen idag gick bra, hade ju som sagt prov och det gick väl helt okej. nu blir det te och lite mackor eftersom det inte finns så mycket mer jag kan göra, haha!

komplicerat skit. orkar inte

träning. plugg. mys

nu är man hemma efter ett tränings pass med malin, det var skönt att träna men kommer känna träningsvärken i morgon. har hunnit duscha och äta så nu blir det plugga och sen vänta in pojken. får hoppas han är på bättre humör nu än han var i morse då han hade en dålig dag. nej nu kallar plugget tyvärr!

 

RSS 2.0