i'm holdning you closer than most, cause you are my heaven



I love you no matter what<3

fredagen i bilder






the brigde med hela gänget!

en jävla baksmäll och en mys kväll

vaknade upp vi halv fyra på eftermiddagen av världens bakfylla och huvudet bara dunkade medans simon sten sov brevid mig. så har inte hunnit gjort så mycket idag förutom att ha fått dragit upp simon ur sängen ätit frukost/lunch och sedan slängt på mig lite kläder packat en liten väska med viktiga saker och sedan bar det av hem till simon där jag nu sitter och smälter maten och lyssnar på musik. ikväll blir det en lugn kväll och massa mys inplanerat. nu är det åka mot coop som gälller. peace

freeedag

nu är det äntligen helg och jag ska göra min första debut på korgen. redan sitter jag med högsta musiken och taggar till. ska till the bridge med massa härligt folk och kameran kommer såklart vara med, haha!(ett måste liksom) nej nu måste jag förbereda maten till mig och syrran så hon kan börja laga den när hon kommer hem. peace out

födelsedag

idag fyller jag 18 år, fy vad jag har längtat efter denna dag. JAG BLIR STOR!!! igår så firades jag med släkt och vänner, det var riktigt mysigt och kul, jag fick även jätte bra och fina saker! ikväll blir det att äta god middag med familjen och min käre pojkvän. har en känsla att denna kväll kommer sluta otroligt bra.

det är fler som fyller år idag som jag

det är min härliga barndomsvän annie, STORT GRATTTISSS PÅ 18 ÅRS DAGEN MIN VÄN! Hoppas din dag blir bäst! så får vi ses snart<3


Jag och annie väldig snygga redan som små, många minnen tillsammans!


stort grattis till ludvig som också fyller 18 idag! GRATTIS =)

memories


tibro sommarn 2009


Nacka med gänget, september 09


tjejkvällen hemma hos fia



Julmiddag med farfmor, hasse, kusin och hennes 1 åring


chillkrök hemma hos johanna


bara några av hur många minnen som helst

something

fredag spenderade jag med simon och hans vänner ute. blev sönder biten och sedan blev det en biltur till stan för att lämna av pontus och alex som skulle ut på krogen. sen var det bara hem och ta det lugnt och mysa lite.

på lördagen blev det först att gå upp för simon skulle jobba så jag åkte till pappas butik där mamma satt och åt lunch. så fick i mig god pasta med skinka och sen ringer fredrika mig och frågar om jag ska hänga med och sola. så dagen tillbringade jag på solbryggan vid liljeholmen, riktigt mysigt. sen blev det grillning med familjen och några grannar. efter det bar det av hem till sara där dem andra redan var. hemma hos sara blev det kladkaka med glass och sedan singstar. natten beskrivs i letande efter parkering, trötta, lite griniga, glada, jordgubbar, skratt och mys.

söndagen blev så att jag och simon vaknar till ett piss väder och stakarn ska spela match i det. så vid 4 drar simon och jag sätter igång att plugga ekonomin och sedan fixar til rummet lite. kvällen avslutade jag hemma hos simon eftersom jag var tvungen att låna hans bok. men korkad som jag är så glömmer jag att ens titta i boken, lyckad caroline verkligen!

Måndagen blev som den alltid är, först skolan (alltid lika galen med brudarna) sen blev det att skriva prov som jag verkligen inte kände att jag kunde. sen på kvällen firade vi pappa som fyllt 43, Grattis igen Pappi!!

tisdag
blev också som vilken annan skoldag som helst förutom att dagen började med att jag vaknar med världens migrän. men det var bara att palla sig upp eftersom det var prov idag. sen efter skolan blev det hem för att sova. powernapen blev på 2 timmar.

nu är det couger town som gäller och efter det blir det att städa rummet så jag slipper göra det i morgon, eftersom jag har hela dagen och kvällen uppbokad.

fredag

nu har jag kommit in efter en kort solning med syrran. molnen gick i mål så då bestämde vi oss för att röra på oss innåt. snart ska jag börja röra på mig ner mot sjöstadshallen där jag ska träna mina och sophias busiga 98or. efter de hoppas jag att simon kommer och hämtar mig eftersom jag ska dit direkt efter och äta middag och bara umgås. riktigt mysigt faktikst! så nu ska jag bara fixa väskan och packa det sista innan jag drar.

en vecka kvar

nu är det bara en vecka kvar tills man är stor flicka, fy vad jag längtar! har inget direkt lust att blogga idag känner jag och har dessutom mycket att plugga. men dagen kanske slutar bättre, kanske slutar med att man får somna brevid sin söta pojkvän. men nu är det plugg som gäller!

tisdag

nu har jag satt mig ner för att försöka få engelskan och historian klar men det står helt still och jag tappar orken för att ens plugga. men det måste vara gjort tills i morgon och jag får lite lätt panik eftersom så som det känns nu som jag inte kommer få någon sömn i natt. idag så var dagen rätt seg och så men det är ju tur att man har tjejerna i sin vardag annars hade jag aldrig orkat med skolan. nej fan nu måste jag återgå till mitt pluggande, USCH


I NATT KOMMER MIN POJKVÄN HEM, HAPPYFACE!

stor kärlek



jag älskar dig och vill inget annat än att ha dig vid min sida<3

idrotten idag


bortglömd?

känner mig helt jävla bortglömd, som jag inte fanns! usch vill inte känna såhär. det är nära att jag bara vill krypa ihop och gråta. orkar snart inte mer och detta blir inte bättre utav att du inte är här. vet inte hur jag ska ta mig till.

klumpen i halsen

dagen började med att mitt humör inte var på det bästa men det ändrades i skolan tack vare mina härliga tjejer. lektionerna var långa men efter ett bra tag så tröttnade jag och camilla och gick ut och satte oss i solen och bara pratade på. idrotten var nog det roligaste på hela dan, vi körde brännboll och sedan blev det lite solning innan vi drog hem. kände humör var fortfarande bra men nu känner jag bara att det sjönk och jag har världens klump i halsen, usch det ogillar jag väldigt starkt! nej nu ska jag läsa lite historia som är tills i morgon!

jag saknar dig


kom hem nu!

ligger i sängen med mobil precis brevid mig, släpper den inte ur sikte och har inte gjort det på hela helgen. det är dags att komma hem nu, det börjar bli för jobbigt! 9 månader idag tillsammans med dig och det känns jätte tråkigt att du inte är här hos mig utan hur många tusen mil ifrån mig. jag saknar dig!
Jag älskar dig<3

söndag

nu är det söndag och i morgon börjar skolan, är inte alls taggad! igår kväll så spendare jag kväll först på årstafältet med härlig männiksor. vi spelande fotboll och massa snack blev det också. efter det drog jag och gaby hem ett tag för att sedan bestämde vi oss för att åka och äta mat i gullmars, sara och johanna hängde med som sällskap. när vi väl var hemma igen så drog vi igång en film. det blev barnhemmet, men båda halv sov typ nästan hela filmen. så vid halv fyra bestämde vi oss för att det var dags att sova.

vi vaknade ganska tidigt eftersom gaby skulle hem och fira sin syster. efter hon gått somnar jag om såklart. men runt halv fyra kommer sophia för att vi ska fixa lektionen vi ska hålla i på onsdag. men hon dorg för ett tag sen så nu sitter jag här och kämpar med min historia rest som ska vara klar. ikväll blir det en lugn kväll hemma, funderar på att inte röra mig ur sängen efter maten! har varken lust,ork eller humör för det..
ska nu försöka återgå till mitt pluggande men får se hur det går med det hahah!

nu

nu ska jag och gaby alldeles strax röra på ut till årstafältet där vi ska möt allt annat folk. peace

sommarkänsla

nu är det äntligen varmt och solen har varit framme hela dan. jag och syrran tog en promenad i solen och köpte lite glass och satte oss på ett litet berg och snacka lite, riktigt skönt! det är sånt man känner för att göra. igår så fick jag även lite natt sällskap utav min härliga vän camilla. vi kollade på film och somnade inte förns hur sent som helst. men vi gick ändå upp rätt hyffsad tid. ikväll vet jag inte riktigt hur planerna blir, får vänta och se!

natt


jag just nu, HEMSKT BILD HAHAH (men jag bjuder på den ikväll)

nu är klockan runt 1 och jag är helt galet trött efter en kväll med galna tjejer. det var super myigt hemma hos sophia med alla och våran hemgjorda sushi som var sjukt god. man blev helt enkelt "äckligt" mätt som jag och gaby kom fram till. nu är det tv tittande som gäller men det finns inget att titta på så syrran försöker hitta någon gammal rolig film som man kan kolla på, vi får helt enkelt vänta och så hur det slutar. lär iofs somna ganska snabbt. känner att jag börjar bli lite sjuk. peace out

people change

fredag

snart ska jag börja fixa mig och sedan vänta in camilla så vi sen kan börja röra oss till sophia. det är tjejkväll ikväll, riktigt kul. nej men nu måste jag fixa mig och skriva det sista på rapporten innan jag måste dra. peace

godnatt

nu ger jag upp för ikväll och fortsätter med rapporten i morgon på dan. nu blir det sängen för min del eftersom humöret är på botten. börjar dessutom att bli sjuk och vi ska inte tala om den fruktansvärda mensvärken som vägrar ge sig. finns bara ett ord till denna blandning, USCH! längtar till helgen verkligen sätter fart då man slipper tänka på plugget och massa andra jobbiga tankar som kommer.

jag vill verkligen inte, men inget jag kan rå för. ogillar läget starkt.

sen när blev jag hockey intresserad?

ja det var frågan för nu har jag kommit på mig själv av att jag slutat pluggaandet och börjat kolla på Sverige-Tjeckien på kanal 6. detta får mig att inse att denna rapport inte kommer bli klar om inte jag skärper mig, haha! förstår också att pojkvännen ha "smittat" av sig eftersom det nästan är bara sport som gäller när vi sitter framför tv hemma hos honom, inte för att dte gör mig något!(jag hart vant mig) känner på mig att det kommer bli många hat inlägg om den hemska rapporten som aldrig vill bli klar. men det får ni tåla, man måste ju få skriva av sig sin ilska!

usch

denna rapport är inge kul alls, jag har fastnat och jag har knappt börjat! ogillar detta stark eftersom jag nu tänker efter att jag kommer få sitta med denna jävla skit sak hela dagen,kvällen och natten! HATA denna rapport, ingen tvivel om det!

trött plus plugg är ingen bra blandning

igår var det skola som gällde på dan och sedan blir det hem till min baby på kvällen för att umgås. det blir lite gott gott på natten och sedan massa prat och mys. något som vi båda behövde.

nu är min plan att jag ska sätta igång med min rapport men känns inte så jätte lockande men måste ta mig i kragen och börja, haha! men känner mig seg eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt eftersom min pojke skulle till malta med grabbarna. kommer sakna han otrolig men jag får stå ut tills på onsdag då jag får se om han överlevt resan.  nej nu ska jag försöka få min rapport klar och sedan kan jag andas ut igen eller?

...

ingen tid alls för att blogga nu så får se när jag är i farten igen!

kan inte sluta lyssna

when you just don't know

igår så blev det fika med 7 härliga tjejer idag ute med massa filtar. kvällen avslutade hemma hos simon och somnade inte förns hur sent som helst men så kan det gå, haha

idag blev det wii spelande på dan och sedan födelsemiddag i tumba och massa snack. riktigt trevligt och kul tyckte jag.

nu är jag hemma och sitter och bara tänker. humöret är på botten och vet inte vad jag ska göra, är så förvirrad och känner mig ledsen.

senare kanske dte blir att möta upp simon efter han varit på skiva men inget som är bestämt än, vi får helt enkelt vänta och se. peace out

när man sviker sig själv

helvete, kan lika gärna gå min väg och inte komma tillbaka!

förlåt

känns som jag vill mer än dig

äntligen fredag

skönt med helg även fast jag större delan utav veckan har spenderat i min säng. jag pallade mig i alla fall upp till skolan med hjälp utav simon. på morgonen var det nationella och jag såg verkligen inte framemot det, usch fy och blää. nu sitter jag här hemma och dör utav uttråkhet, det finns inget som skulle kunna pigga upp mig känns det som. men lite glad blir jag eftersom jag ska spendera kvällen med mina girls som jag bara älskar. kanske dags att tagga till redan nu, eller vad säger ni?

saknar mina flickor i skolan!

inget går som man vill

ännu än dag sängliggande, jag har tröttat sjukt mycket på detta nu. idag var den dagen jag skulle till skolan men magvärken svek mig och blommade upp som aldrig förr. men i morgon blir det skolan oavsett hur jag mår eftersom det är engelska nationella på morgonen. känner att min ork för allt bara sviker mig och nu känner jag mig inte tt dugg glad. varför? har jag ingen aning. kvällen får vi se hur den blir, enligt planera ska jag träffa simon efter han varit på djurgårdsmatchen. men nu vet jag jag inte riktigt hur det eftersom det kanske blir ändrat.

trots att jag kännt mig så hängen så har jag lyckats städa rummet och bytt allt i sängen och hunnit ta ett bad. nu känner jag mig nöjd och fräsch igen. nu blir det att fortsätta laga maten och sen bara vänta in hur kvällen slutar. en sak vet jag säker att det kommer sluta. en helt död caroline ner stoppad under täcket. mysfaktor på hög nivå!

Godnatt sverige

nu går jag coh lägger mig. smärtorna bara stiger och huvudet gör bara ondare, blir så trött på detta... har inte tid med det här heller! Hatar !!!

trött

nu blir det fika med familj framför efterlyst på tvn, mys

jag saknar dig babe

...

måste vara tyst, du har mitt ord!
hoppas verkligen inte att det är något
Jag älskar dig

hatar måndagar

nu vill jag bara att du ska kliva in genom dörren, vet inte om jag kommer klarar av allt ensam. det är för mycket som pågår samtidigt och jag blir alldeles för stressad eftersom jag stressar upp mig själv. inte så smart men det är något jag gör självmant tyvärr. nej nu blir det att fortsätta med engelskan eftersom det är redovisning i morgon. peace

en utav dem jag inte klarar mig utan!

söndag

igår vart det film som gällde, väldigt skönt. blev cheeseburgar ätning för alla.sen fick vi skjus till tullinge station där simon och marcus väntade för atta skjusa hem oss tjejer, riktigt snällt faktiskt. jag avslutade kvällen på ett sjukt bra sätt nämligen att somna brevid min söta pojkvän.

idag så blev det att lämna sängen runt tolv för att äta frukost. efter att kollat på djurgården-AIK så vart dte lite fotbollsspelande och sedan bara chill i solen, så jävla skönt med vårkänslor. nu är det film tittande med syrran som gäller, filmen heter Good Luck Chuck.

löjligt

blir så förvirrad och besviken på samma gång, förstår inte varför! kanske hoppas på ett bättre resultat!
får och med nu ska jag sluta förvänta och bara ta allt som det kommer...

00.08

nu är klockan över tolv och vi har precis avslutat spelen vi spelat. bowling get som förväntat, jag kom sist! förvånar mig inte ett dugg eftersom jag har alltid lika otur och suger verkligen på just den "sporten" efter det var det att åka hem för att äta middag. efter den goda middagen bestämde vi oss för att gå till majbrasan i huddinge. det började regna men vi kom lagom till fyverkerierna som vi bestämt att se. ja sen var det en lång promenad hem igen. ja när vi väl kom hem så vart det lite spelande och nu känns sängen väldigt lockande om jag får säga mitt, dessutom ligger simon och sover bakom mig.. haha sötnos da. hoppas ni haft en bra valborg gott folk! GODNATT
RSS 2.0