bibblan

nu är den information och Layout så med det menas det med chill i biblioteket, haha. vi har det riktigt kul här innen med härliga samtalsämnen. trött är jag som bara den men vila blir det inte förns efter mina små tjejers träning. igår var jag alldeles för trött för att en vara inne på datorn så blev ej något inlägg som nu märkte, haha. nu ska jag återgå till att lala runt på datorn och kanske ta en power nap?

lördag i bildform




bilder lånade från sophia.

första advent

idag är det första advent och med det är det städning utav hela lägenheten och massa julpynt. vaknade upp utav att min söta pojkvän kommer in i rummet efter att ha varit och spelat match med en puss på kinden och kalla händer på ryggen, så dagen har spenderat hos min älskade och bara slappat. när man kom hem var det bara att börja städa. i lördags var den mys dag hemma hos simon med film och massa gott men nu är det ensam mamma söker finalen och till det lite smått och gott.

fredag hela veckan

då är det fredag igen och dagen har var slapp eftersom det inte var någon praktik för min del. åkte till handen för att hjälpa tia med hennes smink bok. men nu är jag hemma och bestämmer vad man ska ha på sig ikväll och vänta att Gaby ska stampla in när som helst. nu ska jag tagga till med lite musik så man kommer i stämning!så vi ses i vimelt ikväll.

Jag och gaby, eken cup 2009

helt slut

nu är man äntligen inne i värmen, jävla försenade bussar. har precis lyckas få i mig mat och ska snart ta en dusch så man är fräsch tills min bästa kommer, han stamplar väl in om någon timma eller så. haha! har hunnit med mycket idag trots det katastrof vädret.

Möte med delikato för projektarbetet
hata vädret
ett hårt tränings pass
ätit mat

det som återstår är att plugga till mitt tal i morgon och lära mig linjerna på mitt gymnasium eftersom jag står på gymnasiemässan i morgon 3 timmar.

Kryssning

juste glömde ju att berätta att kryssningen är äntligen bokad, den 29 december dra jag och en hel bunt med vänner för att ha det kul! längtar super mycket.

 från i lördags

SNÖSTROM? inte okej!

är helt slut idag, sov inget i natt tyvärr. vaknade och kände att det var världens sämsta morgon jag kände mig otroligt nere. efter skolan var det prov sim gällde, sen ut i snöstormen! när jag kom hem såg jag att jag mina klänningar kommit så då blir jag genast mycket glardare och på lite bättre humör. nu är jag trött och nere igen, blir att städa rummet, diska och sedan packa tränings väskan till i morgon och efter det blir det nog sängen.

trött är bara förnamnet

nu är klockan mycket så det blir säng dags. blir först att läsa igenom till provet som man då har i morgon. juste lördagen spenderades i stan med sophia, blev ett och annat glas vin. avslutade kvällen hos min älskade och stannade även kvar under söndagen, riktigt mysigt! i morgon väntar en lång dag och är jätte otaggad på skolan men får försöka se det positiva!
sov gott
syster och jag, 2009

så var det dags igen

då var det dags för plugget igen, det tar liksom aldrig slut känns det som. dagen och kvällen så är det ingen planer än vad jag vet. ska försöka få detta klart så jag kan bara ta det lugnt efter maten. nu återgår jag till mitt jobbiga plugg i hopp om bättre dagar!

internet är ändå en räddare när man har tråkigt...

hade det trevligt ikväll med massa snack och bad i badtunna, mys! när jag kom hem jag bara tagit det lugnt med mamma framför tvn. sen har jag shoppat två skit sööta klänningar från nelly. men nu blir det sängen blir alldeles för trött. GODNATT




det blev dessa två söta klännigar!

ingen bra start

denna dag började allt annat en bra. tack vare att jag är så klumpig utav mig så jag tappar bort min biljett till saco-mässan. riktigt kul faktiskt! blir så frusterad eftersom jag behövt information om olika skolor och sånt, men sånt är väl livet för min del inget som riktigt är på min sida. sen när man kommer till praktiken så fungerar inte systemet jag ska sitta i och har därför sysselsatt mig med att lala runt på dator och bl.a spelat spel på facebook. en riktigt fredags eftermiddag. ikväll blir det i alla fall middag i tumba, alltså ingen utgång. förvånad? haha det är fan jag med men i helgen går plugget före så medans mina vänner är ute sitter jag hemma framför skolböckerna. det är ju sånt man bara lever för, eller inte. känner att detta inlägg är mest att små klagomål och kanske lite positiva saker, haha. nu är det fika dags så ska faktiskt röra lite på mig istället för att sitta fast klistrad i stolen.

nästan klar

har pluggat och pluggat, känns som det aldrig tar slut. är nästan klar med allt och känner att det börjar stressa ihop sig lite men känner att jag även att jag kan överleva, haha! nu blir det te och lite tv tittande. peace

you make me rise when i fall


jag älskar dig simon ♥

Godnatt

nu är det time for bed, är helt slut idag känner jag. idag var det då nationella skrivning i 5 timmar och jag satt i tre timmar, känner mig ganska nöjd. så var hemma runt tolv och då blev det lite plugg men råka somna en stund. sen när man då vaknade var det bara att sätta igång med att plugga igen. så har pluggat mycket på mitt svenska tal så kan det helt okej nu. nej nu lockar sängen mer är någonsin. PEACE

inte mycket lättare men lite

mår lite bättre men fortfarande lite sådär men tur att man har sin älskade som muntrar upp en när de behövs. dagen beskrivs i orden. arghet. gråt. allvarligt. skratt.möte och läkar besök! nu sitter jag hemma hos simon medans han är på träning så det blir tv, dator och sedan lite prat med simons mamma, trevligt. nu blir det Sveriges skönaste familjer och sen blir det Desperate Housewifes.

vill inte längre, funderar på att sluta!

sen uppdatering

har inte bloggat sen i lördags och känner mig igentligen inte alls på humör för att göra det nu heller, men kan göra det i alla fall eftersom jag ändå inte gör något annat. lördagen blev mys med middag och mys framför tv. söndagen blir väldigt lugn och slutade med att jag firade fars dag hemma med lite gott gott. måndagen var helt okej men trött och inte alls på humör och inte fan är jag det idag heller tyvärr. kanske blir bättre senare på dagen, hoppas på det! dagen kommer som tur var sluta med min älskade pojkvänn och det är nog det bästa på hela denna dag enligt mig, myys!


1 år och 3 månader men min älskade simon idag!♥

Bakis.se

kvällen igår var lyckad i sig själv. det var middag hos joy och sedan blev det en jävla vandring i stan efter ett stället vi kunde gå till. slutade med att vi står utanför lobby och ja, vi lyckades komma in utav ren tur! det finns fan härliga vakter som är super snälla.. men när kvällen börjar dra sig mot sitt slut så blir jag bara arg, armbågar i ansiktet och sedan en hel hög människor som ramlar på mig när jag sitter. natten/morgon slutar i simons säng, underbart och pricken över i:et! nu sitter jag på hans rum medans han är och tränar. vi ska fira hans mamma som fyller år idag så har skickat pappa med nya kläder och så eftersom jag inte vill gå i gårdagens fest kläder liksom. nej nu ska jag lägga mig i simons säng och bara jämra mig för mig jobbiga huvudvärk!

FREEEDAG!

idag är det fredag och det är party tiime, sitter nu på praktiken och jobbar för fullt.efter pratiken blir det en tur till centrum för att köpa present. ikväll blir det först middag hos joy med härliga tjejer sen blir det en galen och spårad utgång för att fira joy som fyllt 18 år! så ikväll kör vi fullt ut.. LETS PARTY!

nästan feber fri och plugget flödar fortfarande på...

ännu en dag spenderad hemma i sängen, vaknade även idag med feber. har inte alls gjort mycket idag utan bara tagit det lugnt. har börjar skrivit på mitt PM så snart är det klar, skönt! nu blir det en dusch för att känna mig fräsch igen. dagens höjpunkt är att jag får sällsakp i natt utav den bästa, myys!

Sov gott

nu blir det sängen för min del och har äntligen gjort klart texten, nöjd!
men helt slut och att ha feber hjälper inte ett dugg.
GODNATT

feber. muntligt tal. dåligt humör

nu sitter jag framför dator och försöker få ordning på mitt tal och inte fan går det bra, det står helt still och det är bara segt. nackdelen med detta är att mitt humör bara sjunker eftersom feber gör mig helt seg. knaprar alvedon som bara den nu för att få bort feber. nej nu ska jag återgå till mitt arbete och sedan blir det sängen!

sov gott

nu blir det att packa träningsväskan och sedan blir det den varma sängen i detta kalla vinter väder, fast sällskap hade varit pricken över i:et!

 norge 2009

21.40

sorry men hann inte blogga igå var så sjukt trött och sedan kom simon och hämta mig så åt vi på donken och sen blev det sova, skönt! dagen i har varit lugnt och okej. Min helg spenderade jag på simons land på kolmården, super mysigt var det i all fall. nu blir det att försöka skriva mitt PM men har inte kommit någon vart än tyvärr.

trött

är trött och behov av närhet, hihi! så i morgon berättar jag om min helg för nu blir det ensam mamma söker och sen sängen.

vill ha sommarvärme

uppe med tuppen

idag var det uppstidning klockan 6 och inte fan vad det skönt. ville bara ligga kvar under täcket som var så varmt. men det var jobb som stod på schemat, som tur var jag hemma redan vid halv nio då jag slänge mig i sängen på en gång och somnade var så trött. vid två drog jag hem till camilla och började med vårat projketarbete och sedan blev det tv tittande och massa snack. nu är jag hemma och gör i ordning mig för att möta några härliga vänner på stan för att föra lite då dem senare ska dra vidare då jag drar hem eftersom jag jobbar tydligen i morgon också, segt! alltså uppstidning lika tidigt som idag, usch orkar verkligen inte det men men. i morgon kommer jag spendera dagen med min mamma och systrar då mamma planerat en överraskningsdag till oss, mysigt! nej nu måste jag hitta kläder och sedan fixa håret!

full rulle

hittade några saker i stan som jag kan visa senare. när jag väl var hemma var det dags för mat och direkt efter ut och röra på sig igen eftersom jag och syrran skulle hyra film, så det är vad jag gjort ikväll.. slappat framför tv, riktigt skönt och behövligt! nu blir det sängen för mig eftersom det är uppstidning kvart i sex i morgonbitti för jobb. Godnatt

mot stan

nu ska jag möta johanna för att sedan åka in mot stan och shoppa lite, mys!

fem och en halvtimma senare

är fortfarande kvar på jobbet, nu inväntar jag bara att mamma ska bli klar. sen bär det av till centrum för att kolla lite saker för att sedan åka till gubbängen för att möta sandra och sen äta middag i centrum, trevligt!

 2009

minnen i bildform




2004

2009

2010

2010, bjuder på den sista bilden, man är "lite" trött om man dygnar.. HAHA

bra början

bra början på lovet med att jobba första dagen, känns riktigt skönt ju hahah! igår hade jag ju ett dilemma om jag skulle stanna kvar hos simon eller inte medans han var på bio. jag kände att vore mysigt en natt till så jag stannade. kanske var tur eftersom man hade en rädd pojkvänn som stutsar in i rummet lite efter elva när man ligger och halv sover, haha söt! så då  fick han sällskap så han slapp vara rädd. runt kvart i tolv blev dte en tripp till donken för att äta och köpa mat och simons lilla syster och hennes kompis. när vi väl var hemma var vi trötta och somnade ganska snabbt efter vi kom hem. nej nu ska jag återgå till mitt arbete och om 25 min är det lunch och jag längtar eftersom jag är hungrig. (har en känsla att det kanske blir några fler inlägg idag från jobbet eftersom det är en lång dag)

RSS 2.0