så jävla klockren



haha gud vad jag skratta när jag såg denna! så jävla bra.... ;)

onsdag

som sagt idag var det orgentering i skolan och det gick faktiskt ganska bra med tanken på att vi han två kartor på en halvtimma typ. så då fick vi sluta vid 1. så då var det bara att börja åka hemmår för att ta det lugnt. innan man skulle börja "rå" plugga inför samhällsprovet som vi har på fredag. I morgon så ska man på föreläsning i aulan som Paublo Roberto kommer att hålla i. det ska bli kul att se vad han har att prata om. sen efter skolan blir det att träffa robin för att umgås lite! men nu ska jag ta något att äta för nu börjar jag känna mig hungrig, ha en bra kväll allesamman! =)

sen tisdag eller kanske tidig onsdag?

känner att min sömn idag kommer bli väldigt liten, har ingen trötthet i huvudtaget. men nog om det ikväll så var jag iaf på min syster studentskiva och det var faktiskt väldigt roligt och god mat var det också. tyvärr fick jag inte vara kvar efter tio eftersom då skulle själva festen börja om man säger så. så då får pappa för sig att vi ska besöka han gammal jobb som ligger mitt emot där vi var. när vi väl är det så verkar alla veta vem jag är? lite skrämmade det var eftersom jag knappt minns dom människorna. dom visste liksom att jag var mellan dottern typ och så. efter en lång stund där av prat och min 5 läsk den kvällen så åkte vi hem. oh jävlar var kissnödig jag var då. hahah jag tror nog aldrig att jag har garvat som jag gjorde med mamma och pappa ikväll. det var faktikst skönt att se dom såhär glada idag. det var en dag utan bråk.. och tro mig det är ovanligt när det gäller min familj, haha nej men nu måste jag nog kila om jag ska få någon sömn i huvudtaget! godnatt gott folk! =)

minnen?



den får mig att minnas alla glada dagar med dig!
hoppas det blir många fler :)

måndag


dagens bild blev på min vän johanna och jag!

det känns förjävligt att börja veckan med att vakna med halsont och feber. det suger ju verkligen för idag skulle jag ha gjort min redovisning och allt. men det får tyvärr vänta då. min helg har iaf varit lugnt till skillnad mot alla andra helger som jag och sophia festat på. nu kanske min lever har en chans att återhämta sig. fick veta idag utav syrran att det är hälsovecka i skolan. det är typ as jobbigt! hahah. nej nu ska jag nog gå och ta mig något att äta.BYE

miss your lips against mine...

colorfullips.jpg candy lips image by lilmisssunshine0_0

vill bara krypa ihop!



är så jävla besviken på mig som gick på allt!
känner mig så lurad utav dig, förstår inte varför?

varför ska känslorna börja hålla på när man sen får veta att allt är kört!
jag orkar inte med att allt ska börja gå åt helvete igen, trodde allt var över.
men som vanligt så hade jag väldigt fel. detta är tydligen bara början!
nej nu har jag fått nog, kommer seriöst från och med nu skita i vad som händer.
kommer leva mitt liv, eftersom man lever bara en gång lr hur?
och du är blott ett minne för mig just nu!!

svek!



är så trött på att folk ljuger och sviker i sista sekunden!
förstår mig inte på hur man ens kan göra så mot en person,
du vet väl att det finns något som heter känslor!!?
eller du kanske trodde jag var en människa utan det och
 som man kan göra vad man vill med men där har du fel.
nu ska jag bevisa att detta inte ska sänka mig, är så trött på sånt härt skit!

torsdag

nu är det snart helg som jag har längtat efter så mycket! och det kunde inte bli en bättre dag idag. vi hade en lektion och sen bar det av till stats teatern med klassen, pjäsen var väldigt bra tyckte jag. och det bästa med allt vi slapp sluta halv 5 som vi brukar göra. utan slutade redan vid 3. men nog om det igår så var jag och piercade mig i naveln! som tur var hade jag min vän sara och min syster där som stöttade mig. jag var as nervös innan men sen gick allt bra och så det är chill. men nu måste jag nog sova om jag ska palla gå upp vi halv 7 i morgon!
godnatt,

dom som gör min vardag!

  
  

not happy

känner mig så dum! förstår inte att jag ens trodde att något skulle hända.
allt går bara fel för mig, nu kommer jag ge upp helt seriöst!

back to school!

nu är man tillbaka i skolan igen. tillbaka till verkligheten. har verkligen ingen lust att gå in i verkligheten! Vill bara var kvar där man kunde ta dagen som den kom och då inget var så komplicerat. men jag har iaf haft ett lyckat lov det kan jag säga... det har hänt en väldigt mycket saker. kan berätta lite kort om den senaste dagarna! I fredags bar det ut till landet med familj och sen åkte jag hem med systern min på lördagen. så lördagen spenderade jag hemma med johanna och hockey grabbarn! trevligt var det iaf. söndagen var det överrasknings fest för lexie som fyllde 18 år. GRATTIS IGEN SÖT! =) och efter de bar det av hem till wille för att chilla! natten spenderade jag hos sophia i sköndal. på måndagen låg jag å sophia och degade hela dagen och mumsade i oss popcorn och kollade på superhjältarna. men dags att arbeta så man hinner med allt man ska vara klar med denna vecka. säger bara en sak suck på plugg och allt som har med skolan att göra.

bye

en vecka?

nu var det väldigt länge sen jag skrev. i helgen har det hänt väldigt mycket kan ju berätta lite kort!
i fredags var det Andreas och Daniels 18 års fest. det var väldigt rolig och skoj efter det vad det efterfest hos sophia. i lördgas va det chill kväll hos sophia med grillning och dans, mys var det iaf. i söndags så tillbringade jag kvällen hemma hos andreas med lite folk. det var as kul och vi körde tangera. kaja lärde oss det! i måndags så vart det partaj i nacka hos marcus med sofia & lexie och mina girl. så jävla kul det var! och vi kommer såklart göra om det! :)
men nu ska jag gå och vara social med lille syrran och sandra! hejdå gott folk!

Onsdag

kom nästan nyss hem från att ha vart i skolan och shoppat loss med mina vänner sophia & fredrika. jag köpte faktiskt en hel del till mig själv för en gång skull. haha.. Just nu sitter jag och grubblar över att min engelska arbete bara helt plötsligt har gått upp i rök, fattar inte detta? jag hade det ju nyss för fan. ibland förstår jag mig inte på mig själv.
men nu måste jag kila för ska kolla greys nu! bye
RSS 2.0