Tisdag

ville bara börja med att Gratta Marcus som fyller 17 år idag! GRATTTIS!! hoppas du fått en underbar dag.
dagen idag har varit kort och lugn. dte finns inte så mycket mer att säga om den. och nu ska jag fixa i ordning inför kvällen! godnatt gott folk.

foton ifrån i lördags!

GIRLS NIGHT!

  
 

tjejer kvällen blev as bra! LOVE YOU<3

Måndag

min dag har varit väldigt kort, det började med att jag försov mig och kom när det var 20 min kvar på första lektionen. sen efter lunch hann jag ha 40 minuters ekonomi innan det var dags att gå till astma läkaren. efter det bar det av till sjöstadhallen för att fika med min mamma och pappa. sen övertalade mamma mig att jag skulle gymma med henne och så blev det. var helt slut när jag skulle ta tag i lille systerns träning. jag tränar målvakterna i årsta aik handboll. Och ja nu sitter jag här och kämpar med min engelska som ska vara klar till på onsdag och har typ inte ens börjat! INTE BRA om man ser det från min sida! men nu måste jag fortsätta arbeta så jag någonsin blir klar och kan gå och sova!

lördag

idag vaknade man upp hemma hos wille utav hans mobilalarm gick ingång, vi hade ställt det för jag skulle upp och vara funktionär i sjöstadshallen. fredagen blir inte riktigt som vi tänkt oss, eller hur sophia? Det började med att vi skulle till lager på dit vägen hade vi en väldigt otur med bussen och så. när vi äntligen är framme så ska vi tydligen dra på någon fest i orminge, efter en väldigt lång resa så är vi äntligen framme.. men mitt ute i skogen hamnade vi. efter ett tag där kände vi oss väldigt outsiders eller vad man nu säger. grabbarna hade hitta något att roa sig med. dte var ju liksom drag och allt men det kändes inte rätt. men efter ett tag så blev det lite roligare. efter en lång väg med med nära på att dte blev fight och allt så blev det lugnt iaf en lugn hemfärd ifrån slussen. vi var väl hemma hos wille runt tre tiden. men nog om fredagen. ikväll kmr jag att umgås med mina underbara girls och bara ha det kul! får se om det dyker upp fler! men nu ska jag dra nu börjar dom dropa in här!
so longe people!

Torsdag

ännu en mördar dag över, så jävla skönt om jag får säga mitt. Dagen idag har varit bra även fast den varit väldigt lång. på sista lektionen märkte man hur trött man var igentligen. haha med tanken på hur mycket flum jag och malin hade för oss men det förtjänade pågrund utav att vi faktiskt blir klara med våran uppgift och allt! och när jag kom hem så var sandra här och chillade i mitt rum. hon är som min lilla syster och bästa kompis.men nu måste jag återgå till min otroligt jobbiga franka läxa och sen läsa lite i svenska boken! bye

Onsdag

nu kan jag äntligen pusta ut eller kanske efter jag har diskat! denna dag har varit den längsta hittils och dagen i morgon kommer tyvärr bli lika lång. men som tur var så kommer Johanna tillbaka till skolan i morgon. ÄNTLIGEN, vi har saknat dig. denna vecka har varit exremt flummig, speciellt jag och malin! men nu vill mamma att jag ska diska!
hejdå!

engelska lektion

nu sitter jag här i skolan och dör ut på min engelska lektion. är as trött kanske beror på att jag bara har fått 3 timmars sömn. nu har jag suttit i snart mer änn en timma och inte gjort ett skit på min engelska uppsats, känner verkligen att jag inte har någon ork för detta. hittar varken någon fakta eller vet inte hur jag ska skriva det. allt ska vara klart tills nästa vecka, man ska redovisa och hela skiten. det ända jag har orken för just nu är att bara ligga hemma och slappa. men det lär ju aldrig hända förns vid typ 6 eftersom jag slutar vid halv 5 *suck*. detta är en utav mina längsta dagar och så ska man försöka att inte somna på lektion, lycka till säger jag bara. och som ännu mer otur så är Johanna inte här i dag, hon ligger hemma i halsont. Stackarn! krya på dig vännen så får du ta och komma tillbaka. nej men nu måste jag sätta igång om jag ska komma någon vart! ciao

trough everything, right?


genom allt vårt som tort eller hur tjejer!?

Måndag

nu har ännu en vecka börjat och jag känner verkligen inte att jag orkar med skolan.
kanske börjar jag redan bli skoltrött? i så fall är det inte bra, har ju liskom 2 år kvar.
jag kan berätta lite kortfattat om vad som hände i helgen för mig, först i fredags så bar det av hem det Lager "andreas"
där blev det chillkrök/pokerkväll (klädpoker) och såklart ska jag förlora först och det slutar med att jag och sophia sitter i bara trosor! HAHAH det var en upplevelse sen när man skulle få på allt igen. efter det bar det av en viglig promenad till bussen som tur var fick jag hjälp utav snälla ville som höll mig i handen så jag inte skulle typ ramla som sophia typ gjorde ( 5-6 gånger) stackarn hade ingen balans, som typ jag då! Lördagen blev betydligt lugnare! lite åk hit och dit men slutade med att jag var hemma vid typ tolv halv 1, då vart det på med mysdressen och äta lite onyttigt! mys mys.
söndagen spenderade jag i stortsätt i min säng pågrund utav att jag var väldigt trött och sliten, plus för att hade världens värk i foten också. men nu hade jag tänkt att sova så jag kommer upp och kommer i tid!
godnatt gott folk! <3

inte trött?

jag är klar vaken och kan inte sova, så typiskt mig om man säger så.
men som tur har jag fått sällskap utav min käre vän andreas!
ååh nu är det typ 2 timmar kvar tills jag ska upp,
jag pallar verkligen inte för i morgon är det en utav mina längsta dagar!
nej nu ska jag vara lite social på msn med andreas här nu! BYE

you can not stop me!

 

i´m gonna do everything to stop you, you can not make me feel bad anymore. I can't or will not fight with you ever agian, it takes all my power and i don't wont lose it because of you. So i really hope that you reales that i´m gone and wil never come back! I will stay where I am  because i´m happy right now.. so please don't ever agian say what you sad before!
Because i don't need or want to hear it.....

känslor

vill inte stå ensam längre! vill du göra mig sällskap?



jag ska vara modig och ta första seget!

klänningar jag funderar på att inskaffa mig!

Något jag SKA ha!



Något ska har betsämt mig för att inskaffa till våren! :)

fredagen 13:onde

idag är det otursdagen, och jag har redan råkat ut för det! Får hoppas att inget mer ont händer mig hahah. men min ikväll ser ut såhär; en lugn hemma kväll framför tv med godis och en kaffe latte! MUMS... men nu måste jag rusa ska ut med hunden innan mamma dampar!
bye

nya rummet

  

här är några bilder ifrån mitt stökiga rum, det är inte klart än!

torsdag

Känner att det var väldigt länge sen jag skrev, exakt en vecka sen såg jag. kan ju göra en sammanfattning
Fredag; kan beskrivas som en fart fylld kväll! hahaha. Lördagen tillbringa jag i hagsätra hos wille med lite folk. och sov även kvar där med tre andra grabbar! Söndagen vart lite lugnare först kom sandra &sophia hem hit för en fika sen fick vi ännu mer gäster. min barndomsväns och hennes familj. Måndag till idag torsdag så har det bara vart skola, mycket plugg och så. Fast i går (onsdag) fick sig jag och syrran för oss att vi skulle byta rum och så blev det! så just nu håller jag på att fixa och trixa här inne i det nya rummet så det blir fint. men nu måste jag gå disken kallar, HAHA
bye!

Torsdag

idag började min dag helt okej! men sen började allt gå ut för. Sophia kunde inte träffas för en fika hon var sjuk, stakars liten. sen åkte jag in till stan för att växla pengar och sen träffa jesper. när jag väl är inne i stan och har precis växlat klart så hör jag en röst som jag känner igen. denna röst känner jag igen från(jag ville igentligen inte skriva ut detta ibloggen men nu gör jag det iaf) när jag vart överfallen. det var kanske någon månads sen eller så. men iaf dom tittar på mig som om dom visste vem jag var, dom började gå emot mig jag började gå för jag kände mig rädd och gillade inte situationen. desperat försöker jag få tag på jesper så jag inte ska behöva vara ensam, men inget svar på jätte länge. då blir det ett sms till johanna som ringer upp mig på en gång. med hjälp utav henne,malin och sara så fick jag äntligen tag på jesper. vi möttes och jag känner redan lite säkrare, blir lite på bättre humör när jesper sa; "vart är dom? säg till om du ser dom för då kommer jag slö sönder dom" Efter vi stått i en klädbutik väldigt länge för att inte kunnat bestämma sig vilken han skulle köpa, Daniel fick till och med singla slant, HAHA. märkte att jesper är som en tjej när det gäller att bestämma sig för vad han ska ha! men gillar dig iaf jesper ;) men efter det vart det att åka hemmåt, ville bara tacka dig jesper för du små retades med mig. blev på bättre humör! det behövde jag verkligen. tack tjejer för ni ställde upp och verkligen stötta mig, det kändes otroligt skönt! men nu ska jag gå för nu kom sandra!! :) bye

is´t only me?

  

Problem verkar alldrig vilja försvinna, lusten och orken försvinner sakta men säkert.
vettefan hur länge jag kommer orka detta men ska verkligen försöka att inte sänka mig helt total.
för jag ska inte säga att senaste tiden i mitt liv har varit bara dåligt.
jag har haft stunden det senaste månaderna som aldrig kunnat blivit bättre.
jag har träffat nya trevliga människor och bara levt livet.
då fanns det nog inte bättre, men nya tag ska jag ta!

Onsdag

har precis blivit klar med disken, det var rena mördar disken idag hahaha. Idag har skoldagen varit rätt lugn men ändå lång. i morgon är det chilldag i skolan, börjar 10.30 och slutar 13.15. så jävla skönt har bara två lektioner. men nu hade jag tänkt att fortsätta spela bubbel spinner på facebook, som tack vare sara har jag blivit beroende utav. hahaha hon med! fett synd. bye 

tisdag

är helt slut, känner verkligen att skolan har börjat! dagarna går så segt men fick en gnutta hopp idag haha. Fick reda på att jag har bara två lektioner på torsdagen och sen en på fredagen, fett chill om du frågar mig. När jag kom hem ifrån skolan slängde jag mig i sängen och typ dog, haha nej men var så trött. Men efter ett tag vart jag hungrig och det fick bli mellanmål, som bestod utav apelsin, yoggy och sen två marmelad mackor. mums säger jag bara haha. juste nu sitter jag & pappa och väntar in tiden för att åka till hallen för träning. Nej men nu har jag inte mer tid, bye

Min helg i norge

Här är några bilder från helgen i norge =)

    
  
  

en skojig helg! <3

helgen är slut

nu är det måndag och skolan har börjat! känner verkligen att man hade söndags ångest igår. och för att sörja så gjorde jag det med godis och kolla på tv med eric. Jag känner verkligen att jag sitter och räknar dagarna och veckorna till påsklov. man orkar liksom inte gå i skolan hahah! Men nog om det som sagt det har hänt mycket på lovet under veckan och sen från fredag till söndag befann jag mig i norge med min bitch Sophia! vi hade det jätte trevligt och mysigt. orkar inte berätta allt i detalj. Men nej, nu måste jag rusa till idrotten för ekonomin har slutat!
bye
RSS 2.0